TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Inspector Banks: 24/10 - Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 2 Britse misdaadserie. Buried. Het lichaam van de bekende advocaat Anaan. De staat van het klimaat: 24/10 - Magazine, Livemagazine waarin wordt gekeken hoe ver Nederland staat met de klimaatdoelstellingen die in het. Het geheime dagboek van Hendrik Groen: 24/10 - Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 2 Nederlandse dramaserie. Zolang er leven is: februari. Hendrik Groen heeft. Pauw: 24/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 11 Aflevering 19 Talkshow. De Wereld Draait Door: 24/10 - Praatprogramma, Seizoen 19 Aflevering 39 Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek,. Nederland in beweging: 25/10 - Informatief programma, Aflevering 213 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Nederland in beweging: 24/10 - Informatief programma, Aflevering 213 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. NOS Journaal: 25/10 - Nieuwsuitzending, Aflevering 213 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. Pauw: 25/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 11 Aflevering 19 Talkshow. NOS Journaal: 25/10 - Nieuwsuitzending, Aflevering 213 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.