TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: March of the Penguins 2: 27/08 - Natuurdocumentaire over het leven van keizerpinguïns. Keizerspinguïns komen op plekken die zo koud en extreem. Opsporing verzocht: 27/08 - Magazine, Aflevering 28 Opsporingsmagazine i.s.m. politie en justitie. In samenwerking met de politie en het. Meer dan goud: 27/08 - Realityreeks, Aflevering 5 Realityreeks waarin zes oud topsporters een week lang onder één dak leven en samen. Uit mijn keuken: 27/08 - Culinair magazine, Seizoen 1 Aflevering 7 Realityreeks waarin vijf koppels met een grote passie voor koken in. Jinek: 27/08 - Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 103 Talkshow, live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. Eva. Nederland in beweging: 27/08 - Informatief programma, Aflevering 170 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. NOS Sport: EK Volleybal: 28/08 - Volleybal, Aflevering 211 Verslag. Jinek: 28/08 - Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 103 Talkshow, live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. Eva. NOS Journaal: 27/08 - Nieuwsuitzending, Aflevering 171 Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en. NOS Journaal: 27/08 - Nieuwsuitzending, Aflevering 169 Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.