TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Endeavour Morse: 27/02 - Misdaadserie, Seizoen 5 Aflevering 4 Britse misdaadserie. Colours. Een fotoshoot in een kazerne kent een. Tussen Kunst en Kitsch: 27/02 - Cultuurmagazine, Aflevering 6 Cultuurmagazine (2019) waarin experts kunstvoorwerpen en curiosa taxeren. Louwman. De Wereld Draait Door: 27/02 - Praatprogramma, Seizoen 18 Aflevering 38 Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk. Met actuele gasten uit de. Jinek: 27/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 42 Talkshow met Eva Jinek. Eva Jinek voert het gesprek van de. De Rijdende Rechter: 27/02 - Magazine, Aflevering 1 Magazine waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. Nederland in beweging: 28/02 - Informatief programma, Aflevering 41 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. NOS Journaal: 28/02 - Nieuwsuitzending, Aflevering 42 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. Goedemorgen Nederland: 27/02 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 38 Actueel ochtendmagazine. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de. Nederland in beweging: 27/02 - Informatief programma, Aflevering 42 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. EenVandaag: 28/02 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 49 Actualiteitenmagazine. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.