TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: De Rijdende Rechter: 26/02 - Magazine, Aflevering 1 Magazine waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. Opsporing verzocht: 26/02 - Magazine, Aflevering 8 Opsporingsmagazine (2019), gepresenteerd door Anniko van Santen. In samenwerking met de. Opgelicht?!: 26/02 - Magazine, Aflevering 3 Magazine over oplichtingspraktijken van bedriegers en fraudeurs. Jinek: 26/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 41 Talkshow met Eva Jinek. Eva Jinek voert het gesprek van de. De Wereld Draait Door: 26/02 - Praatprogramma, Seizoen 18 Aflevering 37 Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk. Met actuele gasten uit de. NOS Journaal: 26/02 - Nieuwsuitzending, Aflevering 38 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. Jinek: 26/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 40 Talkshow met Eva Jinek. Eva Jinek voert het gesprek van de. NOS Journaal: 26/02 - Nieuwsuitzending, Aflevering 41 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. EenVandaag: 26/02 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 48 Actualiteitenmagazine. Nederland in beweging: 26/02 - Informatief programma, Aflevering 41 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.