TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Het Mooiste Meisje van de Klas: 24/06 - Realityreeks, Seizoen 12 Aflevering 2 Realityreeks over de levens van de mooiste meisjes van de klas. Dorothy. Spoorloos: 24/06 - Realityreeks, Aflevering 6 Realityreeks over bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren. Is de Chinese. MAX vakantieman: 24/06 - Reportage, Aflevering 4 Reportagereeks over oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen en. Jouw Stad, Ons Dorp: 24/06 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 2 Realityreeks waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen.. Pauw: 24/06 - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 10 Aflevering 52 Talkshow. Nederland in beweging: 24/06 - Informatief programma, Aflevering 121 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Pauw: 24/06 - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 10 Aflevering 51 Talkshow. M: 24/06 - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 2 Aflevering 61 Talkshow. NOS Journaal: 25/06 - Nieuwsuitzending, Aflevering 125 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. NOS Journaal: 24/06 - Nieuwsuitzending, Aflevering 124 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.