TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Nederland in Beweging: 25/04 - Sport, Seizoen 2021 Aflevering 79 van 200 MAX Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een. NOS Journaal: 25/04 - Informatief, Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de. NOS Journaal: 26/04 - Informatief, Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de. NOS Journaal: 26/04 - Informatief, Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de. NOS Journaal: 26/04 - Informatief, NOS Journaal met gebarentolk Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en. WNL Op Zondag: 26/04 - Informatief, Aflevering 16 van 21 Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek,. Dino's Bezorgservice: 26/04 - Informatief, Herhaling. In het nieuwe programma Dino's Bezorgservice gaat Jandino Asporaat elke aflevering op. Ik vertrek: Even weg: 26/04 - Overige, Seizoen 1 Aflevering 2 van 5 AVROTROS Oud kandidaten vieren vakantie bij elkaar. Ze mogen even. NOS Journaal: 26/04 - Informatief, Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de. Denkend aan Holland: 25/04 - Informatief, Reizen, Seizoen 2 Aflevering 2 van 4 Turfroute MAX André van Duin en Janny van der Heijden. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.