TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Terug: De Reünie: 23/10 - Documentaire, Vanaf vanavond is De Reünie weer terug op tv. In dit programma komen ex klasgenoten weer bij. Nieuw: Proef Eenzaamheid: 23/10 - Realityreeks, In het nieuwe programma Proef Eenzaamheid leven zes personen een week lang het leven van een. Tussen Kunst en Kitsch: 23/10 - Cultuurmagazine, Aflevering 10 Cultuurmagazine waarin experts kunstvoorwerpen en curiosa taxeren. Aviodrome. Pauw: 23/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 11 Aflevering 18 Talkshow. De Wereld Draait Door: 23/10 - Praatprogramma, Seizoen 19 Aflevering 38 Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek,. MAX Minicollege: 23/10 - Wetenschappelijk magazine, Seizoen 1 Aflevering 28 Wetenschappelijk magazine over de werking van de hersenen.. Zondag met Lubach: 23/10 - Komische show, Seizoen 10 Aflevering 2 Satirisch actualiteitenmagazine. Arjen Lubach remixt de actuele week,. NOS Journaal: 23/10 - Nieuwsuitzending, Aflevering 212 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. EenVandaag: 23/10 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 253 Actualiteitenmagazine. Nederland in beweging: 23/10 - Informatief programma, Aflevering 211 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.