TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Nieuw: Het eeuwige leven van Jan Mulder: 26/04 - Documentaire, In de nieuwe, zesdelige documentaireserie Het eeuwige leven van Jan Mulder verkent Jan Mulder de. Flikken Maastricht: 26/04 - Misdaadserie, Seizoen 8 Aflevering 8 Misdaadserie. Stenen. Bij de ingang van het voormalige NAVO centrum wordt. TV Show op reis: 26/04 - Reportage, Aflevering 10 Reportagereeks (2019) met Ivo Niehe. Op reis portretteert Ivo Niehe inspirerende. M: 26/04 - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 2 Aflevering 20 Talkshow (2019) met Margriet van der Linden.. EenVandaag: 26/04 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 99 Actualiteitenmagazine. Pauw: 26/04 - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 10 Aflevering 10 Latenighttalkshow (2019) met Jeroen Pauw, vanuit. Nederland in beweging: 27/04 - Informatief programma, Aflevering 83 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Goedemorgen Nederland: 26/04 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 80 Actueel ochtendmagazine. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de. MAX Minicollege: 26/04 - Wetenschappelijk magazine, Seizoen 1 Aflevering 7 Wetenschappelijk magazine (2019) over de werking van de. NOS Gesprek minister-president: 26/04 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 15 Actuamagazine. Een gesprek met de minister president over de actualiteit. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.