TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Het Mooiste Meisje van de Klas: 25/02 - Realityreeks, Seizoen 12 Aflevering 4 Realityreeks (2018) met Jaap Jongbloed. Eva Meenhorst. Eva Meenhorsts. Eindelijk Thuis: 25/02 - Realityreeks, Seizoen 2 Aflevering 3 Realityreeks (2019) met Daan Nieber. Yun en Marius. Yun werd op vijfjarige. Radar: 25/02 - Consumentenmagazine, Aflevering 8 Consumentenmagazine (2019). De Wereld Draait Door: 25/02 - Praatprogramma, Seizoen 18 Aflevering 36 Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk. Met actuele gasten uit de. Jinek: 25/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 40 Talkshow met Eva Jinek. Eva Jinek voert het gesprek van de. EenVandaag: 25/02 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 47 Actualiteitenmagazine. Goedemorgen Nederland: 25/02 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 36 Actueel ochtendmagazine. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de. Jinek: 25/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 39 Talkshow met Eva Jinek. Eva Jinek voert het gesprek van de. Nederland in beweging: 25/02 - Informatief programma, Aflevering 40 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. NOS Journaal: 26/02 - Nieuwsuitzending, Aflevering 40 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.