TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Op1: 24/04 - Informatief, Seizoen 2 Aflevering 80 van 123 BNNVARA/EO/MAX/WNL Live talkshow uit Amsterdam. Met roulerende. NOS Studio Sport: 24/04 - Sport, Aflevering 17 van 31 Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en. NOS Sportjournaal: 24/04 - Sport, Met het belangrijkste sportnieuws van de dag. Kassa: 24/04 - Informatief, Seizoen 36 Aflevering 15 van 21 BNNVARA Live consumentenprogramma met relevante, actuele en. NOS Journaal: 24/04 - Informatief, Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de. Ik vertrek: Even weg: 24/04 - Overige, Seizoen 1 Aflevering 2 van 5 AVROTROS Oud kandidaten vieren vakantie bij elkaar. Ze mogen even. Even tot hier: 24/04 - Amusement, Seizoen 5 Aflevering 6 van 7 BNNVARA Jeroen Woe en Niels van der Laan zijn terug met satire op de. NOS Studio Sport Eredivisie: 24/04 - Sport, Aflevering 14 van 16 Met samenvattingen van de Eredivisieduels. NOS Journaal: 24/04 - Informatief, Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de. NOS Journaal: 24/04 - Informatief, Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.