TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Exclusief: achter de deuren van Koninklijk Paleis Amsterdam: 30/05 - Overige, MAX. Slot: De Grote Generatieshow: 30/05 - Informatief, Na een paar weken onderbreking vanwege speciale (evenementen)uitzendingen is vanavond de vierde en. Even tot hier: 30/05 - Amusement, Seizoen 3 Aflevering 6 van 7 BNNVARA Bijna was het 'even tot hier' voor het programma. Want hoe maak. Mevrouw Bijl: 30/05 - Amusement, BNNVARA Vierde theatershow van Martine Bijl, met als thema haar 25 jarig artiestenjubileum. Naast. Op1: 30/05 - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 122 van 163 MAX Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit. Het Familiediner: 30/05 - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 3 van 6 EO Kleindochter Angelique logeerde vroeger heel graag bij haar opa. Denkend aan Holland: 30/05 - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 2 van 4 De Linge MAX Janny neemt André mee naar de Betuwe voor een. Het WAD: 30/05 - Natuur, Seizoen 1 Aflevering 3 van 4 Reis naar volwassenheid (3/4) BNNVARA Op een verlaten eiland midden in de. Wereldse Hotels: 30/05 - Documentaire, Aflevering 2 van 6 Ecuador: Mashpi Lodge MAX De presentatoren reizen af naar het Andes woud in. NOS Journaal: 30/05 - Informatief, Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.