TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Live: Musical Sing-a-Long 2019: 25/08 - Muziekprogramma, De Uitmarkt wordt ook dit jaar feestelijk afgesloten met de Musical Sing a Long, live te zien. Buitenhof: 25/08 - Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 25 Politieke talkshow met maatschappelijke en politieke. NOS Studio Sport: 25/08 - Sportmagazine met livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en evenementen van de. Tussen Kunst en Kitsch: 25/08 - Cultuurmagazine, Aflevering 16 Cultuurmagazine waarin experts kunstvoorwerpen en curiosa taxeren. Diverse Musea. NOS Studio Sport: 25/08 - Sportmagazine met livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en evenementen van de. NOS Studio Sport Eredivisie: 25/08 - Sportmagazine, Voetbalmagazine met samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Eredivisie. 4de. Death in Paradise: 26/08 - Misdaadserie, Seizoen 5 Aflevering 3 Brits Franse misdaadserie. Posing in Murder. Een modeshow op het strand. NOS Studio Sport: 25/08 - Sportmagazine met livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en evenementen van de. Het La Scala Concert: 25/08 - Klassieke muziek, Aflevering 1 Concert. Eurovisie Concert aangeboden door de RAI in Italië. Het La Scala. Nederland in beweging: 26/08 - Informatief programma, Aflevering 166 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.