TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Endeavour Morse: 20/02 - Misdaadserie, Seizoen 5 Aflevering 3 Britse misdaadserie. Passenger. Endeavour onderzoekt de verdwijning van. Tussen Kunst en Kitsch: 20/02 - Cultuurmagazine, Aflevering 5 Cultuurmagazine (2019) waarin experts kunstvoorwerpen en curiosa taxeren. Museum. Andere Tijden Sport: 20/02 - Sportreportage, Seizoen 23 Aflevering 5 Reportagemagazine (2019) over historische sportgebeurtenissen. Willem.. De Wereld Draait Door: 20/02 - Praatprogramma, Seizoen 18 Aflevering 33 Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk. Met actuele gasten uit de. Jinek: 20/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 37 Talkshow met Eva Jinek. Eva Jinek voert het gesprek van de. Jinek: 20/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 36 Talkshow met Eva Jinek. Eva Jinek voert het gesprek van de. NOS Journaal: 20/02 - Nieuwsuitzending, Aflevering 37 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. NOS Journaal: 20/02 - Nieuwsuitzending, Aflevering 37 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. NOS Journaal: 20/02 - Nieuwsuitzending, Aflevering 37 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. MAX Geheugentrainer: 20/02 - Magazine, Aflevering 36 Magazine. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.