TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: College Tour: regisseur Diederick Koopal: 23/06 - Praatprogramma, In de laatste aflevering van College Tour 2019 is Diederick Koopal te gast. Presentator. The Split: 23/06 - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 6 Britse dramaserie. Oscars tweede vrouw Maya komt eindelijk aan in Londen.. Het echte leven in de dierentuin: 23/06 - Natuurdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering 2 Documentairereeks over de dieren in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.. College Tour: 23/06 - Praatprogramma, Seizoen 13 Aflevering 4 Talkshow waarin studenten hun vragen mogen stellen aan een inspirerende. Elfsteden Zwemtocht: 23/06 - Sportmagazine, Aflevering 4 Magazine. Maarten van der Weijden duikt opnieuw het water in om te volbrengen wat. NOS FIFA WK voetbal (v) 2019, wedstrijdanalyse: 23/06 - Sportmagazine, Aflevering 25 Voetbalmagazine met een wedstrijdanalyse van de eerste helft van een wedstrijd op. Het echte leven in de dierentuin: 23/06 - Natuurdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering 1 Documentairereeks over de dieren in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.. Sterke Verhalen: 23/06 - Show, Seizoen 1 Aflevering 2 Humoristische panelshow. Frank Evenblij, Emilio Guzman, Igmar Felicia, Patty. Live: NOS Sport: 23/06 - Sportprogramma, Live uitzending, Live: Aflevering 91 Sportmagazine. Basketbal WK 3x3. Met een rechtstreeks. Ellie op Patrouille: 24/06 - Realityreeks, Seizoen 2 Aflevering 5 Realityreeks over buitenlandse politiekorpsen. Jordanië. Ellie Lust. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.