TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Dokters van morgen: 22/10 - Medisch documentaire, Seizoen 4 Aflevering 3 Reportagereeks over zorginnovaties en baanbrekende nieuwe medische. De Rijdende Rechter: 22/10 - Realityreeks, Aflevering 15 Realityreeks waarin burenruzies, familievetes en andere conflicten worden beslecht.. Opsporing verzocht: 22/10 - Magazine, Aflevering 36 Opsporingsmagazine i.s.m. politie en justitie. In samenwerking met de politie en het. De Wereld Draait Door: 22/10 - Praatprogramma, Seizoen 19 Aflevering 37 Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek,. Pauw: 22/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 11 Aflevering 17 Talkshow. NOS Sportjournaal: 22/10 - Sportmagazine, Sportnieuws. Politieke partijen: 22/10 - Informatief programma, Politiek magazine. Nederland in beweging: 22/10 - Informatief programma, Aflevering 210 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. NOS Journaal: 22/10 - Nieuwsuitzending, Aflevering 210 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. NOS Journaal: 22/10 - Nieuwsuitzending, Aflevering 211 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.