TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Kanniewaarzijn: 19/02 - Komische show, Seizoen 10 Aflevering 7 Satirische sketchshow. Aandacht voor problemen met een gasmeter, een. Opgelicht?!: 19/02 - Magazine, Aflevering 2 Magazine over oplichtingspraktijken van bedriegers en fraudeurs. Opsporing verzocht: 19/02 - Magazine, Aflevering 7 Opsporingsmagazine (2019), gepresenteerd door Anniko van Santen. In samenwerking met de. De Wereld Draait Door: 19/02 - Praatprogramma, Seizoen 18 Aflevering 32 Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk. Met actuele gasten uit de. Jinek: 19/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 36 Talkshow met Eva Jinek. Eva Jinek voert het gesprek van de. NOS Journaal: 20/02 - Nieuwsuitzending, Aflevering 36 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. Nederland in beweging: 19/02 - Informatief programma, Aflevering 36 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Nederland in beweging: Overmorgen - Informatief programma, Aflevering 31 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Jinek: 19/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 35 Talkshow met Eva Jinek. Eva Jinek voert het gesprek van de. Kook mee met MAX: 19/02 - Culinair magazine, Aflevering 15 Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Waldorf anders. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.