TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Silent Witness: 29/06 - Misdaadserie, Seizoen 20 Aflevering 4 Britse misdaadserie. Discovery (2/2). Nikki bezoekt een in ongenade. Slot: Leef je droom: 29/06 - Documentaire, In de laatste aflevering van Leef je droom is het verhaal van Lynn en Richard Brisco in Portugal. Floortje naar het einde van de Wereld: 29/06 - Reisdocumentaire, Seizoen 4 Aflevering 4 Reisdocumentairereeks over mensen die een bijzonder bestaan leiden in. Falco: 29/06 - Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 4 Franse misdaadserie. Laatste dans. Terwijl Falco een levensreddende. Verborgen kustdorpen: 29/06 - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 2 Documentaireeks over Britse kustdorpjes. Northumberland & The Borders.. NOS Sport: 29/06 - Sportprogramma, Aflevering 92 Sportmagazine. NK Wielrennen. Live verslag van het NK Wielrennen. NOS Veteranendag: 29/06 - Informatief programma, Magazine met een rechtstreeks verslag van Veteranendag, in de binnenstad van Den Haag.. NOS Sportjournaal: 29/06 - Sportmagazine, Sportnieuws. Het belangrijkste sportnieuws van de dag. Jaïr in Goed Gezelschap: 29/06 - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 4 Reportagereeks over succesvolle en ondernemende Nederlanders. Kommer Damen. NOS Journaal: 29/06 - Nieuwsuitzending, Aflevering 26 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.