TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Het geheime dagboek van Hendrik Groen: 21/10 - Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 2 Nederlandse dramaserie. Zolang er leven is: februari. Hendrik Groen heeft. Spoorloos Extra: 21/10 - Realityreeks, Aflevering 9 Realityreeks waarin een bezoek wordt gebracht aan eerdere deelnemers van het. Radar: 21/10 - Consumentenmagazine, Aflevering 26 Consumentenmagazine dat wantoestanden van grote en kleine bedrijven. De Wereld Draait Door: 21/10 - Praatprogramma, Seizoen 19 Aflevering 36 Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek,. Pauw: 21/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 11 Aflevering 16 Talkshow. Nederland in beweging: Overmorgen - Informatief programma, Aflevering 206 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Nederland in beweging: 21/10 - Informatief programma, Aflevering 210 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. NOS Journaal: 21/10 - Nieuwsuitzending, Aflevering 209 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal. MAX Minicollege: 21/10 - Wetenschappelijk magazine, Seizoen 1 Aflevering 26 Wetenschappelijk magazine over de werking van de hersenen.. EenVandaag: 21/10 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 251 Actualiteitenmagazine. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.