TV Gids NPO 1

Je vindt hier de tv gids van NPO 1. We hebben de volgende programma's op NPO 1: Nieuw: Beste Zangers 2019: 24/08 - Muziekprogramma, Vanavond start het nieuwe seizoen van Beste Zangers, ook dit jaar gepresenteerd door Jan Smit.. DWDD University: Super Zintuigen door Freek Vonk: 24/08 - Natuurmagazine, Bioloog Freek Vonk laat zien hoe dieren de wereld waarin we leven waarnemen. Wij kunnen alleen. Lewis: 24/08 - Misdaadserie, Seizoen 9 Aflevering 3 Britse misdaadserie. What Lies Tangled. Een mooie zomerdag in Oxford wordt. The Science of Big Cats: 24/08 - Natuurdocumentaire over de katachtigen. Er is één groep dieren waarvan de mens meer in de ban is dan van welk. Radar: The Implant Files: De resultaten.: 24/08 - Consumentenmagazine, Herhaling. Vandaag in Radar Extra: The Implant Files: De resultaten. Radar nam samen met. NOS Sport: Paardensport EK Jumping en Dressuur: 24/08 - Paardensport, Aflevering 141 Liveverslag van het EK Jumping en Dressuur in Rotterdam. Vandaag: dressuur: kür. De Opvolgers: 24/08 - Realityreeks, Seizoen 2 Aflevering 3 Realityreeks over de wereld van families die al generaties lang een. Brigitte Bardot - The Misunderstood: 24/08 - Documentaire. Veertig jaar geleden liet Brigitte Bardot de filmwereld definitief achter zich. Vanaf dat moment. Denkend aan Holland: 24/08 - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 3 Documentairereeks waarin Nederland wordt bekeken vanaf het water. Van. NOS Studio Sport Eredivisie: 24/08 - Sportmagazine, Voetbalmagazine met samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Eredivisie. 4de. Dat was het voor de tvgids van NPO 1.

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.