TV Gids NPO 1 morgen

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor morgen. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor morgen: Studio Sport Eredivisie: midweekse speelronde: Sportmagazine, Deze week wordt er een midweekse speelronde in de Eredivisie gespeeld. De 32ste speelronde is verdeeld. Opgelicht?!: Magazine, Aflevering 6 Magazine over oplichtingspraktijken van bedriegers en fraudeurs. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 80 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de. Opsporing verzocht: Magazine, Aflevering 16 Opsporingsmagazine (2019), gepresenteerd door Anniko van Santen. In samenwerking met de politie. M: Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 2 Aflevering 17 Talkshow (2019) met Margriet van der Linden. Margriet van. Goedemorgen Nederland: Actualiteitenmagazine, Aflevering 77 Actueel ochtendmagazine. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media,. Tijd voor MAX: Actualiteitenmagazine, Aflevering 75 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten:. EenVandaag: Actualiteitenmagazine, Aflevering 96 Actualiteitenmagazine. Nederland in beweging: Informatief programma, Aflevering 81 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 81 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor morgen .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.