TV Gids NPO 1 morgen

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor morgen. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor morgen: Terug: MINDF*CK: Morgen - Spektakel, Vanavond start het nieuwe seizoen van MINDF*CK. Illusionist Victor Mids is dit keer in Suriname en. Terug: Even tot hier: Morgen - Komische show, Het satirisch actualiteitenprogramma Even tot hier is vanaf vanavond weer elke zaterdag om. Terug: Sterke Verhalen: Morgen - Komische show, Vanaf vanavond is de humoristische panelshow Sterke Verhalen terug op NPO 1 met zes nieuwe. Beste Zangers: Morgen - Muziekshow, Seizoen 5 Aflevering 8 Muzikale show waarin zeven Nederlandse zangers elkaars hits in een nieuw. NOS Studio Sport Eredivisie: Morgen - Sportmagazine, Voetbalmagazine met samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Eredivisie. Speelronde. Achter de schermen bij de natuurfilm WAD: Morgen - Documentaire die een blik biedt achter de schermen van de natuurfilm 'Wad'. Polizei Potsdam: Morgen - Krimi, Seizoen 1 Aflevering 3 Duitse misdaadserie. Koude vissen. Op een ochtend zijn alle vissen van. Kassa: Morgen - Consumentenmagazine, Seizoen 34 Aflevering 7 Consumentenmagazine met relevante, actuele en creatieve. Avondlicht: Morgen - Komische show, Seizoen 1 Aflevering 2 Absurdistisch interviewprogramma, met bijzondere mensen uit de wereld. Black Dandy: Morgen - Kunstdocumentaire, Documentaire over black dandyism. Wie kijkt naar iconen als Pharrell Williams en Kanye West. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor morgen .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.