TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Special: Het jaar 1969: Magazine, In dit programma staat het iconische jaar 1969, dit jaar vijftig jaar geleden, centraal. Het jaar van de. Nieuw: Het Gevoel van de Vierdaagse: Magazine, Van vanavond en met vrijdag is elke dag rond 19:10 uur het Gevoel van de Vierdaagse te zien op NPO 1.. NOS De Avondetappe: Sportpraatprogramma, Aflevering 11 Wielertalkshow over de Tour de France. De Tour dag wordt afgesloten met een. Opsporing verzocht: Magazine, Aflevering 27 Opsporingsmagazine. In samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie vraagt de. Jinek: o.a. Annemiek van Vleuten: Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Annemiek van Vleuten won gisteren voor het tweede. Andere Tijden Sport: Sportreportage, Seizoen 23 Aflevering 10 Reportagemagazine over historische sportgebeurtenissen. TeleVizier. Jinek: Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 73 Talkshow. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de. NOS Sportjournaal: Sportmagazine, Aflevering 140 Sportnieuws. Met het belangrijkste sportnieuws van de dag. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 141 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en. MAX Maakt Mogelijk: Magazine, Aflevering 9 Goededoelenprogramma waarbij de nadruk op het welzijn van ouderen ligt. Voedselpakketten voor. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.