TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Slot: Radar Extra over cholesterol: Consumentenmagazine, Vanavond is het tweede en laatste deel van de Radar Extra special over cholesterol. Antoinette. Spoorloos Extra: Realityreeks, Aflevering 4 Realityreeks. Jeroen: periode van leren kennen en wennen. Het vervolg op de zoektocht van. Je geld of mijn leven: Documentaire, Aflevering 3 Reportagereeks. Hoe is het nu met Evert?. Bert van Leeuwen volgt de strijd van vier. Pauw: Duncan Laurence in Songfestival-special: Consumentenmagazine, Herhaling. Op deze zondagavond is een speciale Songfestivaluitzending van Pauw te zien op NPO 1.. Pauw: Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 10 Aflevering 27 Talkshow. Jouw Stad, Ons Dorp: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 1 Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen.. M: Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 2 Aflevering 36 Talkshow (2019) met Margriet van der Linden. Margriet van. M: o.a. Carlo Boszhard: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Yes! Duncan Laurence staat morgen in de. NOS Sportjournaal: Sportmagazine, Sportnieuws. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 100 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.