TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Dokters van morgen: Medisch documentaire, Seizoen 4 Aflevering 3 Reportagereeks over zorginnovaties en baanbrekende nieuwe medische. De Rijdende Rechter: Gevloerd: Realityreeks, Vanavond in De Rijdende Rechter: Gevloerd. In mei 2018 laten Will en Joyce Kools hun eiken parketvloer. Pauw: o.a. Antoinette Hertsenberg en Hanno Pijl: Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Artsen dienen klacht in tegen TV programma. De Wereld Draait Door: Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Nieuw album De Dijk: Nu of Nou De heren van De Dijk. Opsporing verzocht: Magazine, De onderwerpen van deze uitzending zijn nog niet bekend. In samenwerking met de politie en het Openbaar. Pauw: Praatprogramma over de actualiteit, De onderwerpen van deze uitzending zijn nog niet bekend. EenVandaag: o.a. biologische speciaalzaak verdwijnt, maar we eten meer biologisch: Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Hoe de biologische speciaalzaak langzaam verdwijnt, maar. Tijd voor MAX: Actualiteitenmagazine, Aflevering 129 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 208 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 211 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.