TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Het Mooiste Meisje van de Klas: model met burn-out: Realityreeks, In deze aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas is het verhaal van de Venlose Sharon Mafficioli del. Aan 't zand: Spektakel, Seizoen 1 Aflevering 3 Realityshow waarin zes professionele kunstenaars uitgedaagd worden om de mooiste. NOS Algemene Beschouwingen: Informatief programma, Aflevering 1 Rechtstreeks verslag van de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer. De Tweede. NOS Bevrijdingsjournaal september 1944: Geschiedkundig magazine, Aflevering 2 Historisch magazine waarin het nieuws van de periode rond Operation Market. De S.P.E.L.-show: Quiz, Seizoen 2 Aflevering 9 Quiz rond de kennis van de Nederlandse taal. Onder leiding van Astrid Joosten nemen Jean. NOS Algemene Beschouwingen: Informatief programma, Aflevering 2 Rechtstreeks verslag van de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer. De Tweede. De Wereld Draait Door: Praatprogramma, Seizoen 19 Aflevering 13 Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap,. NOS Sport: EK Volleybal: Volleybal, Seizoen 1 Aflevering 260 Verslag van het Europees kampioenschap volleybal voor mannen, dat wordt. Jinek: Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 119 Talkshow, live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. Eva Jinek. Kook mee met MAX: Culinair magazine, Aflevering 149 Culinair magazine waarin topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijkers helpen bij. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.