TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: TV Show: vrouw en dochters Herman Brood: Amusement, Deze week gaat Ivo Niehe in De TV Show op bezoek bij echtgenote Xandra en hun dochters Lola en Holly.. Heel Holland Bakt: thema is koek: Informatief, Het thema van deze week is koek. De zes overgebleven bakkers maken een pannenkoekentaart, kano's en een. Op1: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 108 van 121 KRO NCRV Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam.. NOS Studio Sport: EK shorttrack, World Cup schaatsen en WK Veldrijden: Sport, Dit sportweekend is er veel spektakel te beleven op het ijs. Op zaterdag 23 en zondag 24 januari worden in het. NOS Studio Sport: EK shorttrack, World Cup schaatsen en WK Veldrijden: Sport, Dit sportweekend is er veel spektakel te beleven op het ijs. Op zaterdag 23 en zondag 24 januari worden in het. NOS Studio Sport: EK shorttrack, World Cup schaatsen en WK Veldrijden: Sport, Dit sportweekend is er veel spektakel te beleven op het ijs. Op zaterdag 23 en zondag 24 januari worden in het. NOS Studio Sport Eredivisie: Sport, Met samenvattingen van de volgende Eredivisieduels Fortuna Sittard Ajax FC Utrecht Sparta Rotterdam FC Twente. NOS Studio Sport: Sport, Onderwerpen van deze uitzending Schaatsen: wereldbeker in Heerenveen Shorttrack: EK in Gdansk (Pol) Wielrennen:. Matthijs gaat door: Amusement, Herhaling. Na de speciale uitzending op oudejaarsavond is Matthijs van Nieuwkerk deze zaterdagavond terug. NOS Studio Voetbal: Sport, Aflevering 3 van 18 Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.