TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Op1: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 40 van 121 BNNVARA/EO/MAX/WNL Chinees Indisch specialiteiten restaurants opgenomen in. NOS Journaal: Informatief, Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting. EenVandaag: o.a. mensen die corona gehad hebben als laatste vaccineren?: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Vaccineer mensen die corona hebben gehad als laatst, zegt deze. NOS Journaal: Informatief, NOS Journaal met gebarentolk Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang. NOS Journaal: Informatief, Hof geeft Staat gelijk om avondklok * Kabinet vraag horeca om geduld * Ouders (17) containerbaby gevonden. NOS Journaal: Informatief, Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.