TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Live: Olympische Spelen dag 9: Sport, Tussen 01:50 en 16:30 uur live verslag van dag 9 van de Olympische Spelen in Tokio. De hoogtepunten van deze. Terug: De TV Show: Amusement, De TV Show is vanaf vanavond terug op tv. Elke zondag rond 21:20 uur op NPO 1 gaat Ivo Niehe in gesprek met. NOS OS Tokio Live: Sport, Aflevering 118 van 208 Live sportverslagen vanuit Tokio. Met onder meer: Handbal en hockey. NOS OS Tokio Live: Sport, Aflevering 117 van 208 Live sportverslagen vanuit Tokio. Met onder meer: Atletiek, handbal en hockey. NOS OS Tokio Live: Sport, Aflevering 116 van 208 Live sportverslagen vanuit Tokio. Met onder meer: Atletiek, hockey, handbal en. NOS OS Tokio Live: Sport, Aflevering 10 van 208 Live sportverslagen vanuit Tokio. Met onder meer: Atletiek, handbal, hockey en. Andere Tijden Sport: Sport, Herhaling. Andere Tijden Sport gaat vanavond terug naar dé transfer van voetballer Royston Drenthe van. NOS OS Studio Tokio: Sport, Aflevering 10 van 17 Live talkshow vanuit Scheveningen. Aan tafel wordt teruggeblikt op de gebeurtenissen van. NOS Journaal: Informatief, Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. Matthijs gaat door: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 4 van 10 BNNVARA Foppe de Haan is Forever Young. Andere gasten zijn Simone Weimans,. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.