TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Op zoek naar Maria: Amusement, Aflevering 7 van 7 AVROTROS De finale. Wie zal de felbegeerde hoofdrol in de musical The Sound of Music. Nieuw: TIK M AAN!: Informatief, In dit nieuwe programma gaan koppels van vindingrijke creatievelingen de strijd met elkaar aan om vanuit. NOS Journaal: Informatief, Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. NOS Journaal: Informatief, NOS Journaal met gebarentolk Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang. EenVandaag: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 85 van 313 AVROTROS Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen en buitenland.. Even tot hier: Amusement, Seizoen 5 Aflevering 4 van 7 BNNVARA Jeroen Woe en Niels van der Laan zijn terug met satire op de. Oogappels: Drama, Serie, Seizoen 3 Aflevering 3 van 10 Respect! BNNVARA Omdat Hansje met Chris en Erik mee op fietsvakantie is,. NOS Journaal: Informatief, Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. NOS Studio Sport: Sport, Aflevering 15 van 31 Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en evenementen van. NOS Studio Sport Eredivisie: Sport, Aflevering 13 van 16 Met samenvattingen van de Eredivisieduels. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.