TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: De Rijdende Rechter: Strontvervelend: Informatief, Vandaag in De Rijdende Rechter: Strontvervelend De Rijdende Rechter gaat op bezoek in 't Veld, waar meneer. Bed & Breakfast: Informatief, Seizoen 13 Aflevering 4 van 6 MAX De B&B houders slapen deze week in de bed and breakfast van Berna en. NOS Gesprek minister-president: Informatief, Aflevering 28 van 39 Het gesprek met de minister president over actuele ontwikkelingen in de politiek. NOS Studio Sport Eredivisie: Sport, Onderwerpen van deze uitzending Een samenvatting van het Eredivisieduel tussen FC Twente en FC Groningen.. De Vooravond: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 20 van 49 BNNVARA Het is de laatste vrijdag van de maand, dus blikken we terug met:. Op1: Cornald Maas, Olga Zuiderhoek en meer: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 227 van 289 BNNVARA/EO/MAX/WNL Suzanne Raes en Cornald Maas over de documentaire 'Nog. EenVandaag: o.a. nabestaanden eisen tuchtzaak oncoloog Radboud UMC: Informatief, Onderwerpen van deze uitzending Patiënten en nabestaanden laten het er niet bij zitten dat oncoloog. NOS Journaal: Informatief, Coronazorgen over steden in Randstad * Begrip,verbazing na feest voetbalfans * Gewonden bij mesaanval in. NOS Sportjournaal: Sport, Onderwerpen van deze uitzending Voetbal: presentatie Frank de Boer Voetbal: vooruitblik eredivisie Wierlennen:. Op1: Cornald Maas, Olga Zuiderhoek en meer: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 227 van 289 BNNVARA/EO/MAX/WNL Suzanne Raes en Cornald Maas over de documentaire 'Nog. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.