TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: EenVandaag: o.a. Renée Jones zwaait af als ambassadeur in Moskou: Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Onbekend bij het grote publiek, toch heel. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 169 Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 169 Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de. Nederland in beweging: Informatief programma, Aflevering 168 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.