TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: EenVandaag: o.a. Denzel Dumfries: van amateurvoetballer tot ster: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Denzel Dumfries bewijst dat je ook via amateurvoetbal de top. NOS Journaal: Informatief, NOS Journaal met gebarentolk Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang. NOS Journaal: Informatief, Persconferentie coronaregels om 19u * "Koning baalt van negeren 1,5 m" * Dode,vermisten. NOS Journaal: Informatief, Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting. NOS Studio Europa: Sport, Aflevering 8 van 31 Te gast: Suse van Kleef, Hugo Borst en Nigel de Jong. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.