TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Special: Het jaar 1969: Magazine, In dit programma staat het iconische jaar 1969, dit jaar vijftig jaar geleden, centraal. Het jaar van de. Jinek: Praatprogramma over de actualiteit, De onderwerpen van deze uitzending zijn nog niet bekend. Eva Jinek voert het. NOS De Avondetappe: Sportpraatprogramma, Aflevering 11 Wielertalkshow over de Tour de France. De Tour dag wordt afgesloten met een. Jinek: Praatprogramma over de actualiteit, De onderwerpen van deze uitzending zijn nog niet bekend. Eva Jinek voert het. EenVandaag: o.a. beveiliging HagaZiekenhuis na Barbie-blunder niet op orde: Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Hoogste boete ooit voor HagaZiekenhuis: beveiliging na. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 141 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en. Nederland in beweging: Informatief programma, Aflevering 140 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 141 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 141 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en. Nederland in beweging: Informatief programma, Aflevering 141 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.