TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Tijd voor MAX: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 128 van 194 Bart van Olphen staat op de drempel van een doorbraak in Amerika. Hij. NOS Journaal: Informatief, Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting. NOS Journaal: Informatief, Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting. NOS Journaal: Informatief, Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En. NOS Journaal: Informatief, NOS Journaal met gebarentolk Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang. EenVandaag: Informatief, Herhaling. Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel. NOS Journaal: Informatief, Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting. Op1: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 193 van 255 BNNVARA/EO/MAX/WNL Freek Vonk en Mátyás Bittenbinder zoeken een. Op1: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 193 van 255 BNNVARA/EO/MAX/WNL Freek Vonk en Mátyás Bittenbinder zoeken een. Politieke Partijen: SP: Informatief, Politiek, Aflevering 323 van 599 PP. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.