TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Het geheime dagboek van Hendrik Groen: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 6 Nederlandse dramaserie. Zolang er leven is: juni. Het is zover! De Omanido's gaan op. Droomhuis gezocht: Realityreeks, Seizoen 11 Aflevering 4 Realityreeks over mensen die op zoek gaan naar hun droomhuis in het buitenland.. Radar: Consumentenmagazine, Aflevering 30 Consumentenmagazine dat wantoestanden van grote en kleine bedrijven signaleert. Pauw: o.a. Wouter de Jong en Elise Schaap: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Wouter de Jong en Elise Schaap over het. De Wereld Draait Door: Praatprogramma, Seizoen 19 Aflevering 56 Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap,. Pauw: Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 11 Aflevering 36 Talkshow. DWDD: o.a. Ruben Terlou: Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Chinese dromen van Ruben Terlou. EenVandaag: Actualiteitenmagazine, Aflevering 275 Actualiteitenmagazine. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 230 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en. Nederland in beweging: Informatief programma, Aflevering 230 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.