TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Frans Bauer in China: Macau: Realityreeks, In de zesde aflevering van Frans Bauer in China zijn Frans en Mariska Bauer in Macau, een voormalige. Live: NOS Sport: Sportprogramma, Live uitzending, Live: Aflevering 23 Sportmagazine. Tennis ABN/AMRO. Liveverslag van het ABN AMRO World. Wie is de Mol? 2019: aflevering 7: 1vontuurlijk spel, Seizoen 19 Aflevering 7 Spelshow. Tien nieuwe kandidaten reizen af naar Colombia om intrigerende,. Live: NOS Sport: Sportprogramma, Live uitzending, Live: Aflevering 48 Sportmagazine. Tennis ABN/AMRO. Liveverslag van het ABN AMRO World. Midsomer Murders: Misdaadserie, Seizoen 16 Aflevering 2 Britse misdaadserie. Let us prey. Een reeks moorden in Midsomer St. Claire lijkt. Kassa: Consumentenmagazine, Seizoen 33 Aflevering 6 Consumentenmagazine (2019). NOS Studio Sport Eredivisie: Sportmagazine, Speelronde 22, met samenvattingen van de volgende wedstrijden: AZ VVV Venlo sc Heerenveen PSV Heracles. Tijd voor MAX: Actualiteitenmagazine, Aflevering 6 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie. De Retro Revolutie: Documentaire, Franse documentaire (2015) van Matthieu Jaubert en Sophie Peyrard. Van de bioscoop en televisieseries tot. NOS Studio Sport: Sportmagazine, Aflevering 7 Sportmagazine. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.