TV Gids NET 5 morgen

Je vindt hier de tv gids van NET 5 voor morgen. We hebben de volgende programma's op NET 5 voor morgen: Girls Trip: IMDB * 6.2 - Comedy, Film, Girls Trip is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Malcolm D. Lee (Night School). Met Jada Pinkett Smith, Queen Latifah en Regina Hall in de hoofdrol. Door hun drukke bestaan. Just Wright: IMDB * 5.9 - Comedy, Film, Just Wright is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2010. Met Queen Latifah en Common in de hoofdrol. Fysiotherapeute Leslie Wright is nog steeds op zoek is naar de ware. Wanneer NBA superster Scott McKnight. Sextape: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 3 van 4 Ray en Diana, TJ en Tiffany, en Sam en Stevie delen hun meest intieme. The Rookie: Morgen - Drama, Serie, Seizoen 1 Aflevering 5 van 20 The Roundup Nolan, de rookies en hun trainingsofficieren nemen. My Kitchen Rules: Amusement, Serie, Seizoen 1 Aflevering 14 van 30 Maura en Steve serveren een Italiaans geïnspireerd driegangenmenu in. Het Blok Nieuw-Zeeland: Amusement, Serie, Seizoen 4 Aflevering 14 van 39 De zussen zijn het niet eens over de styling en de voortgang wordt. My Kitchen Rules: Amusement, Serie, Seizoen 9 Aflevering 16 van 51 De teams reizen naar Sydney waar moeder en dochter, Pat en Louisa, hun. Elke minuut een baby: Serie, Seizoen 5 Aflevering 7 van 20 De vijfde keer is scheepsrecht voor een stel dat al vier zonen heeft. Na een. My Kitchen Rules: Amusement, Serie, Seizoen 9 Aflevering 15 van 51 De teams reizen naar Brisbane waar de foodies van de defensiemacht,. Wat Eten We?: Informatief, Seizoen 4 Aflevering 182 van 188 TV kok Roberta Pagnier zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te. Dat was het voor de tvgids van NET 5 voor morgen .

Zender informatie

NET 5 is een Nederlandse commerciële omroep, die vooral een vrouwelijk publiek trekt. Zo zijn er veel series te zien die gericht zijn op vrouwen.

Ook wonen, fashion en reizen zijn onderwerpen die veel aan bod komen in de programmering van NET 5. Voor meer informatie over alle programma's, bekijk je de tv gids.