TV Gids NET 5 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van NET 5 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op NET 5 voor eergisteren: Night at the Museum: Battle of the Smithsonian: Eergisteren - IMDB * 6.0 - Film, Spanning, Night at the Museum: Battle of the Smithsonian is een Amerikaanse actiekomedie uit 2009. De film is het vervolg op Night at the Museum. De hoofdrollen worden vertolkt door Ben Stiller, Robin Williams, Amy. Liar Liar: Eergisteren - IMDB * 6.9 - Comedy, Fletcher Reede is een bijzonder succesvolle advocaat en zijn mondigheid is zijn grootste talent. Hij praat zich overal uit en geeft aan alles een uitleg. Liegen, al dan niet om bestwil, doet hij als geen ander.. Reign: Eergisteren - Drama, Seizoen 4 Aflevering 9 van 16 Pulling Strings Na haar hele jeugd te hebben verstopt in een. Masterchef USA: Eergisteren - Amusement, Seizoen 8 Aflevering 6 van 21 Kookliefhebbers uit heel Amerika komen samen en trekken alles. Het Blok Australië: Eergisteren - Amusement, Seizoen 13 Aflevering 34 van 35 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier. Dr. Bull: Eergisteren - Drama, Seizoen 2 Aflevering 2 van 22 Already Gone Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige. Het Blok Australië: Eergisteren - Amusement, Seizoen 13 Aflevering 33 van 35 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier. House Rules Australië: Eergisteren - Serie, Seizoen 6 Aflevering 41 van 46 In dit programma verbouwen zes voor elkaar onbekende koppels. Wat Eten We?: Eergisteren - Informatief, Seizoen 1 'Wat eten we?' is één van de meest gestelde vragen in Nederland. Dankzij het. House Rules Australië: Eergisteren - Serie, Seizoen 6 Aflevering 42 van 46 In dit programma verbouwen zes voor elkaar onbekende koppels. Dat was het voor de tvgids van NET 5 voor eergisteren .

Zender informatie

NET 5 is een Nederlandse commerciële omroep, die vooral een vrouwelijk publiek trekt. Zo zijn er veel series te zien die gericht zijn op vrouwen.

Ook wonen, fashion en reizen zijn onderwerpen die veel aan bod komen in de programmering van NET 5. Voor meer informatie over alle programma's, bekijk je de tv gids.