TV Gids NET 5 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NET 5 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NET 5 voor vandaag: The Doctors: Informatief, Serie, Seizoen 11 Aflevering 28 van 170 Met deze keer: is scheiden aanstekelijk, zelfmoordgedachten, Maria. NCIS: Los Angeles: Drama, Serie, Seizoen 1 Aflevering 9 van 24 Random on Purpose Een moordzaak lijkt op het patroon van de seriemoordenaar. Dr. Bull: Drama, Serie, Seizoen 3 Aflevering 7 van 22 A Girl Without Feelings Bulls voormalige patiënt staat terecht voor de. Private Eyes: Drama, Serie, Seizoen 2 Aflevering 17 van 18 Brew the Right Thing Als Shade Angie helpt om erachter te komen wie de. NCIS: Los Angeles: Drama, Serie, Seizoen 10 Aflevering 5 van 24 Pro Se In deze aflevering: terwijl ze NCIS helpt bij een. Hawaii Five-0: Drama, Serie, Seizoen 10 Aflevering 22 van 22 Aloha De vrouw van Wo Fat is op zoek naar de encryptie die Steve's moeder. Coroner: Drama, Serie, Seizoen 1 Aflevering 8 van 8 Bridges Na de vroegtijdige dood van een collega, ontdekken Jenny en McAvoy. NCIS: Los Angeles: Drama, Serie, Seizoen 1 Aflevering 10 van 24 Brimstone Een marinier overlijdt nadat zijn mobiele telefoon explodeerde.. NCIS: Los Angeles: Drama, Serie, Seizoen 1 Aflevering 8 van 24 Ambush Terwijl Hetty een hoorzitting van het Senaat in DC bijwoont, leidt. The Doctors: Informatief, Serie, Seizoen 11 Aflevering 29 van 170 Met deze keer: Een wereldwijde nieuwe soa in opkomst, een vrouw. Dat was het voor de tvgids van NET 5 voor vandaag .

Zender informatie

NET 5 is een Nederlandse commerciële omroep, die vooral een vrouwelijk publiek trekt. Zo zijn er veel series te zien die gericht zijn op vrouwen.

Ook wonen, fashion en reizen zijn onderwerpen die veel aan bod komen in de programmering van NET 5. Voor meer informatie over alle programma's, bekijk je de tv gids.