TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Docu: Crème de la Crooswijk: Documentaire, Portret van de inwoners van Crooswijk aan de vooravond van de leegloop van deze unieke volksbuurt. De. Kort!: Yulia & Juliet: Drama, Seizoen 18 Kort Nederlands drama. In een jeugdinrichting vinden twee meisjes heil in de liefde voor elkaar. Wanneer één van hen vrij komt, weten zij niet hoe hiermee om te gaan en zoeken beiden naar een oplossing, met tragische. De keuringsdienst van waarde: Consumentenmagazine, Aflevering 9 Consumentenmagazine. Gin. Wie gin wil drinken heeft wat te kiezen tegenwoordig. Zowat. Natascha's beloofde land: Reisdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering 3 Documentairereeks. De barrière van het geloof. Zal Israël verscheurd worden. Kort!: Polyp: Drama, Seizoen 18 Kort Nederlands drama. Djarno is bij zijn ouders op de kermis voor de verjaardag van zijn zusje. Stuurs schopt hij overal tegenaan, omdat zijn vader een beslissing neemt die hun levens zal veranderen. Djarno kan het verleden nog. Kort!: Ga niet naar zee: Drama, Seizoen 18 Kort Nederlands drama. Wanneer een eenzame, kinderloze man een ballon met een kaartje eraan vindt, grijpt hij zijn kans om de onbekende kleuter van wie de ballon afkomstig is, zijn moeizaam vergaarde levenslessen over te dragen. First Dates: Datingprogramma, Seizoen 3 Aflevering 32 Datingshow. Een restaurant vol vrijgezellen én met camera's. Het First Dates. O Dennenboom: Muziekprogramma, Aflevering 3 Muzikaal programma. Jan Smit gaat samen met zijn muzikale vrienden van 3JS, Jeroen van. Natascha's beloofde land: Reisdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering 3 Documentairereeks. De barrière van het geloof. Zal Israël verscheurd worden. De keuringsdienst van waarde: Consumentenmagazine, Aflevering 9 Consumentenmagazine. Gin. Wie gin wil drinken heeft wat te kiezen tegenwoordig. Zowat. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.