TV Gids NPO 3 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 3 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 3 voor vandaag: Nieuw: Killing Eve: IMDB * 8.3 - Misdaadserie, Vanaf vanavond is de Britse misdaadserie Killing Eve elke zondag om 20:20 uur te zien op NPO. Ik weet wie je bent: aflevering 16: Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 16 van 16 Nederlandse dramaserie. Eva legt zich niet neer bij de vrijlating van. 3 op reis: Toeristisch magazine, Seizoen 12 Aflevering 13 Avontuurlijk reismagazine. Ushguli Oaxaca. Draadstaal: Komische show, Seizoen 9 Aflevering 3 Satirische sketches. De kijk van Koolhoven: Cultuurmagazine, Seizoen 1 Aflevering 6 Serie filmcolleges door Martin Koolhoven. Erotica. Seks en film, het is nog. After: Documentaire, Korte documentaire. NOS Studio Sport Eredivisie: Sportmagazine, Het laatste sportnieuws en de samenvattingen van de gespeelde Eredivisiewedstrijden, met samenvattingen. NOS Studio Sport: Sportmagazine, Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: Atletiek: EK veldlopen Beekse Bergen Hockey: WK:Nederland. NOS Studio Sport Eredivisie: Sportmagazine, Het laatste sportnieuws en de samenvattingen van de gespeelde Eredivisiewedstrijden, met samenvattingen. Tekst TV: Magazine, Aflevering 715 Informatie van teletekst. Dat was het voor de tvgids van NPO 3 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.