TV Gids NPO 2 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor eergisteren: Terug: VPRO Tegenlicht: 20/01 - Documentaire, Vanaf vanavond is het informatieve tv programma Tegenlicht weer terug op NPO 2. Elke zondag om. Nieuwsuur: o.a. verminkt door een zuuraanval: 20/01 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Verminkt door een zuuraanval Woensdag opent het 48e. Voorbij de grenzen van Saoedi-Arabië: 20/01 - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 3 Documentairereeks. Sinan Can volgt een jaar lang ontwikkelingen in Saoedi. De Monitor: 20/01 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 2 Reportagemagazine. Kerncentrales of windmolens?. Moet Nederland nieuwe. BinnensteBuiten: 20/01 - Life-stylemagazine, Aflevering 2 Lifestylemagazine. Het beste van de afgelopen weken BinnensteBuiten. Een oude. Kruispunt: 20/01 - Reportage, Aflevering 23 Reportagemagazine. Het zwijgen van de familie Hond. 'Realiseer je je eigenlijk wel dat. Podium Witteman: 20/01 - Cultuurmagazine, Seizoen 7 Aflevering 3 Muziekmagazine. Andere Tijden special: Jaren van vooruitgang: 20/01 - Geschiedkundig magazine, Historisch reportagemagazine. Op het breukvlak tussen oude en moderne tijd staat de. De Kist: 20/01 - Praatprogramma, Aflevering 2 Talkshow over leven en dood. Angelique Houtveen. 'Als het leven blijkbaar zó kort. De sleutel van het leven: 20/01 - Documentaire. Jacob de Leeuwe (67) is bezig aan een onmogelijk monnikenwerk: het vertalen van de Talmoed in het. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor eergisteren .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.