TV Gids NPO 2 morgen

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor morgen. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor morgen: Nieuw: docuserie Stuk: Documentaire, Vanavond start de vierdelige documentairereeks Stuk, waarin een aantal mensen wordt gevolgd tijdens de. Docu: The Deminer: IMDB * 7.7 - Documentaire, Fakhir, vader van acht kinderen, is in de nasleep van de val van Saddam Hoessein in dienst. De Kennis van Nu: Wetenschappelijk magazine, Seizoen 11 Aflevering 1 Wetenschappelijk magazine. De waterstofbelofte. Waterstof is de. Rail Away: Reisdocumentaire, Aflevering 2 Documentairereeks over markante spoorlijnen. Groot Brittannië: Caernarfon Porthmadog. De sleutel van het leven: Morgen - Documentaire. Jacob de Leeuwe (67) is bezig aan een onmogelijk monnikenwerk: het vertalen van de Talmoed in. Typisch Thorn: Magazine, Seizoen 6 Aflevering 3 Humaninterestmagazine. 'Typisch' is drie weken lang in het witte stadje Thorn in Noord. De mooiste kloosters van Europa: Reportage, Aflevering 2 Reportagereeks. Lioba, Provence. Leo Feijen reist af naar de Provence, naar Elaia Bollen, de. Hier zijn de Van Rossems: Cultuurmagazine, Seizoen 5 Aflevering 1 Cultureel magazine. Almere. Op het eerste gezicht is Almere misschien niet de. Nieuwsuur: o.a. rechtsbijstand op de schop: Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De rechtsbijstand moet op de schop De advocatuur. Per Seconde Wijzer: Quiz, Seizoen 55 Aflevering 3 Quiz. Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën.. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor morgen .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.