TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: Live WK wielrennen: tijdrit mannen: Sportprogramma, Live verslag van het WK wielrennen op de weg, met vandaag de individuele tijdrit voor mannen. De. Zembla: Ouderen achter het stuur: Documentaire, Vanavond in Zembla: Ouderen achter het stuur. Ouderen moeten langer zelfstandig blijven wonen.. Focus: Wetenschappelijk magazine, Seizoen 10 Aflevering 4 Wetenschappelijk magazine. Stralend afval. Waar moet ons. Onderkomen: Documentaire. Ghullam, Khaibar en Noori waren minderjarig toen ze, zonder ouders, van Afghanistan naar Nederland. Stand van Nederland: Actuele documentaire, Aflevering 4 Documentairereeks. Wie zaait zal oogsten. Nederland is goed in zaad. Er worden. Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem: Documentaire, Aflevering 3 Documentairereeks over het geheim van een gelukkige en zinvolle oude dag. Lang zullen we. Typisch Oosterend - Texel: Magazine, Seizoen 4 Aflevering 3 Humaninterestmagazine. Theater. Mike Brouwer is 26 en werkt bij een hoveniersbedrijf. De sleutel van het leven: Documentaire. Jacob de Leeuwe (67) is bezig aan een onmogelijk monnikenwerk: het vertalen van de Talmoed in het. De kruisvaarder en de sultan: Reisdocumentaire, Aflevering 2 Documentairereeks over kruisvaarders en moslims ten tijde van de Vijfde Kruistocht. Een. BinnensteBuiten: Life-stylemagazine, Aflevering 115 Lifestylemagazine. Het oude postkantoor in De Bilt is nu een woonhuis met veel licht. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.