TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: Docu: Ubiquity: IMDB * 7.0 - Documentaire, Het internet sluit zich steeds verder om ons heen, met het doel uiteindelijk iedereen,. Door Andere Ogen: Willem-Alexander en Máxima: Documentaire, Vanavond staat het MAX programma Door Andere Ogen in het teken van het staatsbezoek van koning Willem. Greyzone: Thrillerserie, Seizoen 1 Aflevering 7 Deens Zweedse thrillerserie. The Sacrifice. Victoria slaagt erin. 2Doc Kort: Documentaire, Aflevering 15 Korte documentaire. Nieuwe Grenzen, Oude Wonden. Een van de grootste struikelblokken bij. Typisch Bloemenbuurt: Magazine, Aflevering 5 Humaninterestmagazine. Ex motorclublid Alexander laat zich van een heel andere kant zien. Net. BinnensteBuiten: Life-stylemagazine, Aflevering 133 Lifestylemagazine. In Cadzand aan de Zeeuwse kust bouwen Dick en Astrid hun. Verborgen verleden: Reportage, Seizoen 8 Aflevering 12 Reportagereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun. Buitenhof: o.a. Wim van de Donk: Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: Ondermijning Een burgemeester die een vuurwapen op. Met het Mes op Tafel: Quiz, Aflevering 25 Kennis en blufquiz. Kandidaten pokeren met antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang.. Rail Away: Reisdocumentaire, Aflevering 4 Documentairereeks over markante treinreizen. Nederland: Vierseizoenen Special. Het. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.