TV Gids NPO 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 2 voor vandaag: Hollandse Zaken: Nederlanders beleggen massaal: Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond presenteert Cees Grimbergen de derde aflevering van discussieprogramma. Francine Houben - een Hollandse architect met wereldsucces: Documentaire, Aflevering 2 Documentairereeks. De rode draad in deze aflevering is het wel of niet binnenslepen van een. Stories We Tell: Documentaire waarin regisseur Sarah Polley herinneringen ophaalt aan haar moeder. De Canadese actrice en regisseur. Joanna Lumley's India: Reisdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering 2 Britse reisreeks (2017) met actrice Joanna Lumley. Joanna begint haar trip in. De slimste mens: Quiz, Seizoen 15 Aflevering 4 Quiz. Nieuwe uitdager: Marijn de Vries. Ondersteboven - Nederland in de jaren 60: Geschiedkundige documentaire, Seizoen 1 Aflevering 7 Documentairereeks over de veranderingen die Nederland in de jaren. Baardmannetjes: Natuurmagazine, Seizoen 4 Aflevering 3 Natuurmagazine. Groningen. Hans Dorrestijn en Nico de Haan gaan dit seizoen op. BinnensteBuiten: Life-stylemagazine, Aflevering 43 Lifestylemagazine. In Oost Europa en Noord Afrika is het een populaire zoetigheid:. Professors op pad: Natuurmagazine, Seizoen 1 Aflevering 1 Natuurmagazine. De Veluwe. De heren gaan naar de Veluwe, waar boswachter Laurens. Het Familiediner: Realityreeks, Aflevering 8 Reportagereeks. Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als. Dat was het voor de tvgids van NPO 2 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 2 is de tweede zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Waar vlaggenschip NPO zich op een breed publiek richt, gaat het bij NPO 2 om de verdieping. Veel achtergrondnieuws, kunst, duiding, cultuur, samenleving en religie.

NPO 2 is de basis van programma's met een verdiepende grondslag. Vooral veel programma's van de NTR, VPRO, KRO-NCRV, EO en de HUMAN zijn hier te zien. Bekijk hier de hele NPO 2 tv gids.

Terugkerende onderdelen op NPO 2 zijn:

-Uitzending Gemist, met overdag uur herhalingen van programma's van NPO 1, 2 en 3 van de afgelopen week.
-Nieuwsuur tussen 22:00 en 23:00 uur.
-De nachtcaroussel met herhalingen van de actualiteitenrubrieken van de dag. O.a. EénVandaag, Nieuwsuur.
-Op zaterdag is er ruimte voor programma's over cultuur en op zondag religie.

Gedurende grote sportwedstrijden als de Olympische Spelen en EK en WK voetbal worden  journaals tijdelijk op NPO 2 uitgezonden.