TV Gids NPO 1 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor eergisteren: DWDD: o.a. Edwin Evers: Eergisteren - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Edwin Evers stopt Eerder dit jaar maakte. Pauw: o.a. Klaas Dijkhoff: Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Klaas Dijkhoff De deadline voor het. Opgelicht?!: Eergisteren - Magazine, Vanavond onder andere in Opgelicht?!: Wie een auto koopt die uit het buitenland is. Live: NOS Sport: Eergisteren - Sportprogramma, Live uitzending, Live: Aflevering 184 Sportmagazine. WK Hockey Nederland Canada.. Opsporing verzocht: Eergisteren - Magazine, Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht: Straatrover op badslippers verwondt oudere dame in. Live: NOS Sport: Eergisteren - Sportprogramma, Live uitzending, Live: Aflevering 184 Sportmagazine. WK Hockey Nederland Canada.. Kanniewaarzijn: Eergisteren - Consumentenmagazine, Seizoen 9 Aflevering 4 Satirisch magazine (2018). Aandacht voor een moeilijk. EenVandaag: o.a. Jos B. voor de rechter: Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EenVandaag: Jos B. voor de rechter Jos B., de verdachte. Tijd voor MAX: Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Aflevering 160 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand. Pauw: o.a. Klaas Dijkhoff: Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Klaas Dijkhoff De deadline. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor eergisteren .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.