TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Slot: Floortje en de Ambassadeurs: Documentaire, Vanavond is de laatste aflevering van de vierdelige documentairereeks met Floortje Dessing over. Mountains - Life Above the Clouds: Natuurdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering 3 Britse natuurdocumentairereeks. Andes. De Andes is de langste bergketen ter. Het Uur van de Waarheid: Quiz, Seizoen 1 Aflevering 2 Quiz (2018). Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? Onder leiding. DWDD: o.a. Trijntje Oosterhuis : Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Trijntjes Kerstjukebox en bijzonder nieuws! Op zaterdag. Pauw: o.a. Ronald Snijders: Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Ronald Snijders Na ‘Welke Show’ is absurdist. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 249 Nieuws. Pauw: o.a. Ronald Snijders: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Ronald Snijders Na ‘Welke Show’ is. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 249 Nieuws. EenVandaag: o.a. overheid begint campagne tegen nepnieuws: Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Overheid begint campagne om nepnieuws te. Nederland in beweging: Informatief programma, Aflevering 248 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.