TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: NOS Studio Sport: Sportmagazine, Aflevering 78 Sportmagazine. Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de. Blue Planet II: Natuurdocumentaire, Seizoen 2 Aflevering 7 Britse natuurdocumentairereeks. Onze blauwe planeet. Deze slotaflevering. NOS Studio Sport: Sportmagazine, Aflevering 79 Sportmagazine. Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de. Klem: aflevering 8: Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 8 Dramaserie. Ossobuco. Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty. NOS Studio Sport Eredivisie: Sportmagazine, Het laatste sportnieuws en de samenvattingen van de gespeelde Eredivisiewedstrijden, met samenvattingen. Villa Felderhof: Praatprogramma, Aflevering 9 Interviewreeks (1997) met Rik Felderhof. Bart Chabot & Erica Terpstra. Gasten: Bart Chabot. Het Filosofisch Kwintet: Praatprogramma, Aflevering 3 Talkshow (2018) gepresenteerd door Clairy Polak. Democratie en markt. Ingegeven door de. NOS Studio Sport: Sportmagazine, Aflevering 27 Sportmagazine. NOS Studio Sport: Sportmagazine, Aflevering 80 Sportmagazine. Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de. Tussen Kunst en Kitsch: Cultuurmagazine, Aflevering 3 Cultuurmagazine waarin experts kunstvoorwerpen en curiosa taxeren. Stadhuis Middelburg.. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.