TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Terug: Anita wordt Opgenomen: Documentaire, Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita. Radar: Consumentenmagazine, De onderwerpen van deze uitzending zijn nog niet bekend. Spoorloos: Realityreeks, Aflevering 20 Realityreeks. Vriendin dringt bij Erwin aan op zoektocht naar roots. Erwin werd geboren op. De Rijdende Rechter: Pinnig Perceel: Magazine, Vandaag in De Rijdende Rechter: Pinnig Perceel. Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het. De Wereld Draait Door: Praatprogramma, Seizoen 17 Aflevering 21 Talkshow. DWDD: o.a. Patty Brard: Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Vetgelukkig! Patty Brard en Diederik Jekel. Pauw: o.a. Rutger Castricum: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Rutger Castricum, Wouter de Winther,. Pauw: Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 9 Aflevering 36 Latenighttalkshow (2018) met Jeroen Pauw. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 211 Nieuws. Kook mee met MAX: Culinair magazine, Aflevering 203 Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Thaise soep met garnalen. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.