TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Flikken Rotterdam: seizoen 3, aflevering 7: Misdaadserie, Seizoen 3 Aflevering 7 Politieserie (2018) over een recherche en politieteam in Rotterdam. Hoogmoed. De. TV Show op reis: Reportage, Aflevering 17 Reportagereeks (2018) met Ivo Niehe. Op reis portretteert Ivo Niehe inspirerende. Hello Goodbye: Realityreeks, Aflevering 4 Realityreeks met levensverhalen en anekdotes van passagiers op Schiphol. In deze aflevering. De Wereld Draait Door: Praatprogramma, Seizoen 17 Aflevering 20 Talkshow. Pauw: o.a. Jan Boskamp: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Jan Boskamp en Geert Vermeir Volgende. Pauw: Praatprogramma over de actualiteit, Seizoen 9 Aflevering 35 Latenighttalkshow (2018) met Jeroen Pauw. DWDD: o.a. Humberto Tan: Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Naamsmisbruik Humberto Tan Al geruime tijd. NOS Sportjournaal: Sportmagazine, Aflevering 209 Sportnieuws. Dit Was Het Nieuws: Komische show, Aflevering 6 Satirisch actuamagazine (2018). Gasten: Niels van der Laan en Jeroen Woe. Bak mee met MAX: Culinair magazine, Aflevering 7 Culinair magazine (2018) met Hand Spitsbaard. Tarte tatin. Hans Spitsbaard, winnaar van. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.