TV Gids NPO 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van NPO 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op NPO 1 voor vandaag: Live: Tour de France etappe 10: Wielrennen op de weg, Live uitzending, Live: Tour de France etappe 10. Vandaag is er een bergetappe van Annecy naar Le. Docu: De magie van Mandela: Documentaire, Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze. Terug: Het Gevoel van de Vierdaagse: Magazine, Ook dit jaar is Het Gevoel van de Vierdaagse weer te zien bij KRO NCRV. Een afwisselend magazine waarin. EenVandaag: o.a. Michael P. krijgt 28 jaar cel en tbs: Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Michael P. krijgt 28 jaar cel en tbs voor doden Anne Faber. Jinek: Jet Hoogendijk over uitspraak Michael P. : Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Jet Hoogendijk over de uitspraak tegen Michael P.. NOS De Avondetappe: Sportpraatprogramma, Aflevering 11 Wielertalkshow in het kader van de Tour de France. De Tourdag wordt afgesloten met. Opsporing verzocht: Magazine, Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht: Voerendaal: Burgemeester bedreigd met vuurwapen De burgemeester. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 130 Nieuws. NOS Sportjournaal: Sportmagazine, Vanavond onder andere in het NOS Sportjournaal: Wielrennen: Tour de France Wielrennen: La Course. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 142 Nieuws. Dat was het voor de tvgids van NPO 1 voor vandaag .

Zender informatie

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.