TV Gids MTV vandaag

Je vindt hier de tv gids van MTV voor vandaag. We hebben de volgende programma's op MTV voor vandaag: Ridiculousness: Amusement, Seizoen 15 Aflevering 10 Chanel and Sterling CXL In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness worden. MTV Cribs Collection: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 4 Rich Kids Cribs AJ Odudu laat ons de cribs zien van A listers die groot werden. Ridiculousness: Amusement, Seizoen 15 Aflevering 11 Chanel and Sterling CXLI In een nieuwe Ridiculousness leren Rob, Chanel en Steelo. Ridiculousness: Amusement, Seizoen 15 Aflevering 12 Chanel and Sterling CXLII In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness zien. Ridiculousness: Amusement, Seizoen 15 Aflevering 13 Chanel and Sterling CXLIII In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness vieren. Music Television: Jeugd, music hours with the most popular international and local videos. Dat was het voor de tvgids van MTV voor vandaag .

Zender informatie

MTV is de oudste muziekzender ter wereld. Het zendt al sinds de jaren '80 videoclips en muziek gerelateerde programma's uit. De laatste jaren is er meer ruimte voor reality-programmas in de tv gids.

Ook bekend zijn de award-shows zoals de European Music Awards (EMA's), een jaarlijks terugkerend spektakel, dat steeds in een andere stad wordt georganiseerd en naast de prijsuitreikingen gevuld wordt met optredens van grote artiesten.

De MTV Video Music Awards worden gezien als een prestigieuze prijs voor muziekvideo's.