TV Gids MTV vandaag

Je vindt hier de tv gids van MTV voor vandaag. We hebben de volgende programma's op MTV voor vandaag: Ridiculousness: Amusement, Seizoen 17 Aflevering 17 JoJo In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness vergezelt singer songwriter. Ridiculousness: Amusement, Seizoen 17 Aflevering 18 Chanel And Sterling CLXXIII In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness. Rupaul Celebrity Drag Race: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 2 S01E02 In de tweede aflevering van deze miniserie schrijden drie nieuwe sterren via. Ridiculousness: Amusement, Seizoen 16 Aflevering 24 Puma Robinson In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness komt Black Ink. Ridiculousness: Amusement, Seizoen 16 Aflevering 25 Chief Keef In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness verwelkomen Rob,. Ridiculousness: Amusement, Seizoen 16 Aflevering 26 Juicy J In een nieuwe aflevering van Ridiculousness verwelkomen Rob, Chanel en. Ridiculousness: Amusement, Seizoen 15 Aflevering 22 Rick Ross In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness verwelkomen Rob, Chanel. Music Television: Jeugd. Dat was het voor de tvgids van MTV voor vandaag .

Zender informatie

MTV is de oudste muziekzender ter wereld. Het zendt al sinds de jaren '80 videoclips en muziek gerelateerde programma's uit. De laatste jaren is er meer ruimte voor reality-programmas in de tv gids.

Ook bekend zijn de award-shows zoals de European Music Awards (EMA's), een jaarlijks terugkerend spektakel, dat steeds in een andere stad wordt georganiseerd en naast de prijsuitreikingen gevuld wordt met optredens van grote artiesten.

De MTV Video Music Awards worden gezien als een prestigieuze prijs voor muziekvideo's.