TV Gids KPN Presenteert

Je vindt hier de tv gids van KPN Presenteert. We hebben de volgende programma's op KPN Presenteert: Tips TV: 12/03 - Informatief, Tips TV brengt je de beste tips en de leukste nieuwtjes. Wil je meer informatie? Kijk dan op. Plus TV: 12/03 - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 33 PlusTV besteedt aandacht aan de films, series en tv programma's die je. Housefanatics: 13/03 - Informatief, Aflevering 3 Mis jij de clubs ook zo erg? Housefanatics brengt de club naar je toe vanuit de. Housefanatics: 12/03 - Informatief, Aflevering 3 Mis jij de clubs ook zo erg? Housefanatics brengt de club naar je toe vanuit de. SLAM! MixMarathon: 12/03 - Informatief, Kom in de weekendstemming met iedere week de lekkerste DJ sets van de SLAM! MixMarathon!. Beleef KPN: 12/03 - Informatief, De mooiste series, de leukste programma's en de beste tips. Dat is Beleef KPN. Speciaal voor jou,. Platenbazen: 12/03 - Informatief, Seizoen 3 Aflevering 5 In dit nieuwe seizoen wordt de muzikale quiz een level hoger getild en. Beleef KPN: 12/03 - Informatief, De mooiste series, de leukste programma's en de beste tips. Dat is Beleef KPN. Speciaal voor jou,. Plus TV: 12/03 - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 33 PlusTV besteedt aandacht aan de films, series en tv programma's die je. Beleef KPN: 12/03 - Informatief, De mooiste series, de leukste programma's en de beste tips. Dat is Beleef KPN. Speciaal voor jou,. Dat was het voor de tvgids van KPN Presenteert.

Zender informatie

De KPN Presenteert tv gids wordt je aangeboden via KPN

KPN Presenteert is de tv-zender speciaal voor KPN abonnees met muziek, sport en series. De zender is gratis en exclusief voor alle gebruikers van KPN internet & tv.

KPN Presenteert is te bekijken via het interactieve TV op kanaal 18 en op je computer, mobiel en tablet on demand via interactievetv.nl en de interactieve TV app