TV Gids KPN Presenteert vandaag

Je vindt hier de tv gids van KPN Presenteert voor vandaag. We hebben de volgende programma's op KPN Presenteert voor vandaag: B.A.B.S.: Loek en Anneke. Loek wordt door Layla ontdekt als lookalike van Anton Faber. Layla helpt Loek om B.A.B.S. te worden.. Plus TV: Plus TV besteedt aandacht aan de films, series en tv programma's die je kunt zien in het Pluspakket. Deze maand is. Beleef KPN: De mooiste series, de leukste programma's en de beste tips. Dat is Beleef KPN. Speciaal voor jou, als klant van KPN.. Vikings: Breaking Point: De Vikingen gaan voor een tweede aanval op Parijs. Keizer Charles erkent de wanhopige stand van zaken. Beleef KPN: De mooiste series, de leukste programma's en de beste tips. Dat is Beleef KPN. Speciaal voor jou, als klant van KPN.. Videotheek TV: Elke week een verse greep uit het ruime aanbod van films en series, on demand te zien in het menu van jouw interactieve. Plus TV: Plus TV besteedt aandacht aan de films, series en tv programma's die je kunt zien in het Pluspakket. Deze maand is. Tips TV: Tips TV brengt je de beste tips en de leukste nieuwtjes. Wil je meer informatie? Kijk dan op kpn.com/beleeftv. Beleef KPN: De mooiste series, de leukste programma's en de beste tips. Dat is Beleef KPN. Speciaal voor jou, als klant van KPN.. Tips TV: Tips TV brengt je de beste tips en de leukste nieuwtjes. Wil je meer informatie? Kijk dan op kpn.com/beleeftv. Dat was het voor de tvgids van KPN Presenteert voor vandaag .

Zender informatie

De KPN Presenteert tv gids wordt je aangeboden via KPN

KPN Presenteert is de tv-zender speciaal voor KPN abonnees met muziek, sport en series. De zender is gratis en exclusief voor alle gebruikers van KPN internet & tv.

KPN Presenteert is te bekijken via het interactieve TV op kanaal 18 en op je computer, mobiel en tablet on demand via interactievetv.nl en de interactieve TV app