TV Gids History vandaag

Je vindt hier de tv gids van History voor vandaag. We hebben de volgende programma's op History voor vandaag: Ancient Aliens: Geschiedkundige documentaire, Documentairereeks. Forged By The Gods. Erich von Daniken en Giorgio A. Tsoukalos reizen. Forged In Fire: Realityreeks, Seizoen 5 Realityreeks. Wind And Fire Wheels. Vier metaalsmeden moeten een fiets gebruiken om een mes van. Forged In Fire: Realityreeks, Seizoen 4 Aflevering 3 Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The. American Pickers: Realityreeks. Have Yourself A Merry Pickers Christmas. Mike probeert Frank in kerststemming te krijgen als ze twee. Forged In Fire: Knife Or Death: Realityreeks. Gladius Maximus. Doet het Romeinse 'gladius' zwaard zijn naam eer aan als het 'zwaard dat de wereld. Storage Wars: Realityreeks waarin professionele kopers en hun teams worden gevolgd. The Nutty Appraiser. Adelanto is de plek waar de. Dat was het voor de tvgids van History voor vandaag .

Zender informatie

History is een televisiezender met programma's over mensen, belangrijke gebeurtenissen en geschiedenis. Er zijn bijvoorbeeld documentaires te zien over historische verhalen, die met een moderne en actuele blik bekeken worden. Daarnaast zijn verschillende entertainment- en dramaprogramma's te zien, zoals Pawn Stars, Storage Wars, Counting Cars en American Pickers.

History beschrijft de geschiedenis op een nieuwe manier. Soms worden historische gebeurtenissen vanuit een ander perspectief bekeken, met verrassende ontwikkelingen.

History zoekt ook het avontuur op. Overleven, jagen en strijd zijn de onderdelen in deze catagorie programma's van History. Voorbeelden hiervan zijn Mountain Men, Navy Seals, Ice Road Truckers en Alone.

In de History tv gids op deze pagina is te zien welke programma's momenteel worden uitgezonden door History en hoe laat je die op deze zender kunt bekijken.