TV Gids History vandaag

Je vindt hier de tv gids van History voor vandaag. We hebben de volgende programma's op History voor vandaag: The Curse Of Oak Island: Realityreeks, Seizoen 1 Realityreeks. Circle In The Wood. Twee broers gaan op zoek op het mysterieuze Oak Island in de. Ancient Aliens: Geschiedkundige documentaire, Documentairereeks. Area 52. Is het mogelijk dat Area 51 expres zo bekend is gemaakt om te. Ice Road Truckers: Realityreeks, Amerikaanse realityserie over truckers die over bevroren meren rijden. Helter Melter. Door de vroege. Ancient Aliens: Geschiedkundige documentaire, Documentairereeks. Area 52. Is het mogelijk dat Area 51 expres zo bekend is gemaakt om te. Mountain Men: Realityreeks, Seizoen 7 Amerikaanse realityreeks. The Gauntlet. Morgan stuit op slecht weer tijdens zijn eerste vlucht. Forged In Fire: Realityreeks, Seizoen 2 Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Boar Spear. Vier. American Pickers: Realityreeks. Picker's Code. De mannen krijgen een tip van een mede verzamelaar, maar is hij een vriend of een vijand?. Black Sails: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 7 Amerikaans Zuid Afrikaanse dramaserie. Xv. Flint en Silver krijgen belangrijk. Pawn Stars: Realityreeks, Seizoen 16 Reportagereeks. All Pawns On Deck. Als er 18e eeuwse gravures van de Spaanse Armada opduiken,. Forged In Fire: Realityreeks, Seizoen 2 Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Boar Spear. Vier. Dat was het voor de tvgids van History voor vandaag .

Zender informatie

History is een televisiezender met programma's over mensen, belangrijke gebeurtenissen en geschiedenis. Er zijn bijvoorbeeld documentaires te zien over historische verhalen, die met een moderne en actuele blik bekeken worden. Daarnaast zijn verschillende entertainment- en dramaprogramma's te zien, zoals Pawn Stars, Storage Wars, Counting Cars en American Pickers.

History beschrijft de geschiedenis op een nieuwe manier. Soms worden historische gebeurtenissen vanuit een ander perspectief bekeken, met verrassende ontwikkelingen.

History zoekt ook het avontuur op. Overleven, jagen en strijd zijn de onderdelen in deze catagorie programma's van History. Voorbeelden hiervan zijn Mountain Men, Navy Seals, Ice Road Truckers en Alone.

In de History tv gids op deze pagina is te zien welke programma's momenteel worden uitgezonden door History en hoe laat je die op deze zender kunt bekijken.