TV Gids FOX gisteren

Je vindt hier de tv gids van FOX voor gisteren. We hebben de volgende programma's op FOX voor gisteren: The X-Files Essential Collection: Gisteren - Drama, Seizoen 1 Aflevering 2 van 24 Deep Throat Een testpiloot wordt vermist. Hij heeft mogelijk met. NCIS: Gisteren - Drama, Seizoen 2 Aflevering 21 van 23 Hometown Hero Een hospik komt om in Irak als hij het leven van een. NCIS: Gisteren - Drama, Seizoen 2 Aflevering 22 van 23 SWAK Als Tony een mysterieuze brief opent in de veronderstelling dat. NCIS: Gisteren - Drama, Seizoen 2 Aflevering 23 van 23 Twilight Een groep terroristen stuurt Ari erop uit om Gibbs te. Bones: Gisteren - Drama, Seizoen 1 Aflevering 6 van 22 The Man in The Wall Wanneer Brennan en Angela in een gevecht in een. Below Deck Mediterranean: Gisteren - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 13 van 13 That Was Very Greek of Us Tijdens de laatste charter stelt een. Below Deck Mediterranean: Gisteren - Amusement, Seizoen 2 Aflevering 1 van 14 Who's the Boss? De bemanning van het luxueuze jacht de Sirocco. Bones: Gisteren - Drama, Seizoen 1 Aflevering 7 van 22 The Man on Death Row Brennan en Booth onderzoeken de zaak van een. According To Jim: Gisteren - Comedy, Seizoen 2 Aflevering 4 van 28 Pizza Boy De pizzabezorger trekt in bij Jim en Cheryl. Ronnie wil. According To Jim: Gisteren - Comedy, Seizoen 2 Aflevering 2 van 28 Cars And Chicks Dana moet nodig een nieuwe auto kopen en Cheryl wil. Dat was het voor de tvgids van FOX voor gisteren .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.