TV Gids FOX gisteren

Je vindt hier de tv gids van FOX voor gisteren. We hebben de volgende programma's op FOX voor gisteren: Superstore: 31/07 - Comedy, Serie, Seizoen 5 Aflevering 6 van 21 Trick or Treat Amy tuigt de winkel op in een superhalloweensfeer. 9-1-1: Lone Star: Gisteren - Drama, Seizoen 1 Aflevering 7 van 10 Bum Steer Het team rukt uit voor een op hol geslagen stier op een. Below Deck Sailing Yacht: 31/07 - Amusement, Seizoen 2 Aflevering 3 van 18 Smoldering Secrets De bekaterde crew van de Parsifal probeert uit te. Below Deck Sailing Yacht: 31/07 - Amusement, Seizoen 2 Aflevering 4 van 18 Barrie'd Alive De bemanning van de Parsifal wacht op de uitslag van. Below Deck Sailing Yacht: 31/07 - Amusement, Seizoen 2 Aflevering 5 van 18 Hollandaze and Bustiers Natasha heeft de grootste moeite om de kombuis. Clarice: Gisteren - Drama, Seizoen 1 Aflevering 7 van 13 Ugly Truth Clarice en Ardelia onderzoeken een cold case nadat het. Clarice: Gisteren - Drama, Seizoen 1 Aflevering 8 van 13 Add a Bead ViCAP onderzoekt de ogenschijnlijke zelfmoord van een. Hudson & Rex: Gisteren - Drama, Seizoen 1 Aflevering 13 van 16 The Rex Files Tijdens het onderzoek naar een auto ongeluk worden. Hudson & Rex: Gisteren - Drama, Seizoen 1 Aflevering 14 van 16 Over Ice Charlie en Rex onderzoeken een hot case onder koude. Laugh Out Loud: Gisteren - Comedy, Serie, Seizoen 1 Aflevering 39 van 40 Selectie van de meest komische internetfilmpjes. Dat was het voor de tvgids van FOX voor gisteren .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.