TV Gids FOX eergisteren

Je vindt hier de tv gids van FOX voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op FOX voor eergisteren: The Simpsons: 20/04 - Comedy, Animation, Serie, Seizoen 24 Aflevering 17 van 22 What Animated Women Want Na het zien van Tramlijn. Chicago P.D.: Eergisteren - Crime, Serie, Action, Seizoen 5 Aflevering 5 van 22 Home De politie doet een inval bij een methlab van. Transplant: Eergisteren - Drama, Seizoen 1 Aflevering 13 van 13 The Only Way Out is Through Bash probeert naast zichzelf ook de. CSI: Eergisteren - Drama, Seizoen 4 Aflevering 17 van 23 XX Onder een bus zitten lichaamsdelen van een vrouw vastgebonden.. The Resident: Eergisteren - Drama, Seizoen 2 Aflevering 23 van 23 The Unbefriended ell overweegt het Chastain ziekenhuis te verkopen. The Resident: Eergisteren - Drama, Seizoen 3 Aflevering 1 van 20 From the Ashes Het Chastain krijgt te maken met nieuwe regels en. Empire: Eergisteren - Drama, Seizoen 5 Aflevering 7 van 18 Treasons, Stratagems, and Spoils In een poging om de kloof tussen. Empire: Eergisteren - Drama, Seizoen 5 Aflevering 8 van 18 Master of What Is Mine Own Het leiden van Lyon Family Management en. Empire: Eergisteren - Drama, Seizoen 5 Aflevering 9 van 18 Had It from My Father De financiële zekerheid van de Lyons staat op. Chicago P.D.: Eergisteren - Crime, Serie, Action, Seizoen 5 Aflevering 6 van 22 Fallen Een gezin wordt thuis doodgeschoten. Het team. Dat was het voor de tvgids van FOX voor eergisteren .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.