TV Gids FOX

Je vindt hier de tv gids van FOX. We hebben de volgende programma's op FOX: The Truth About the Harry Quebert Affair: 02/10 - Drama, Seizoen 1 Aflevering 9 van 10 Firebug Kellergan laat Gahalowood de brieven zien waarop het boek 'The. The Truth About the Harry Quebert Affair: 03/10 - Drama, Seizoen 1 Aflevering 10 van 10 The End De moord op Nola is opgelost. Harry en Marcus nemen emotioneel. Chance: 02/10 - Drama, Seizoen 2 Aflevering 5 van 10 The Collected Works of William Shakespeare Nu het pakhuis niet langer. American Horror Story: 03/10 - Drama, Seizoen 9 Aflevering 1 van 9 Camp Redwood In de zomer van 1984 gaan vijf vrienden als begeleiders aan de. American Horror Story: 03/10 - Drama, Seizoen 9 Aflevering 6 van 9 Nu de gruwelen van de nacht achter de rug zijn, krijgen de overlevenden te. Chance: 02/10 - Drama, Seizoen 2 Aflevering 6 van 10 Treasures in Jars of Clay Chance boekt geen vooruitgang met Winter. Hynes. American Horror Story: 03/10 - Drama, Seizoen 9 Aflevering 5 van 9 Red Dawn Bij het krieken van de dag maken de overlevenden zich op voor een. American Horror Story: 03/10 - Drama, Seizoen 9 Aflevering 4 van 9 True Killers Mr Jingles heeft de ontsnapte gevangene in het vizier, terwijl. Million Dollar Listing: LA: 02/10 - Amusement, Reality, Seizoen 2 Aflevering 2 van 6 Mondo Condo Het is stressen voor Madison die het zonder. Will & Grace: 02/10 - Comedy, Serie, Seizoen 4 Aflevering 1 van 27 The Third Wheel Gets The Grace Nathan (Woody Harrelson) voelt zich. Dat was het voor de tvgids van FOX.

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.