TV Gids FOX

Je vindt hier de tv gids van FOX. We hebben de volgende programma's op FOX: The Resident: Overmorgen - Drama, Seizoen 3 Aflevering 12 van 20 Best Laid Plans Bij hun werk in een non profit kliniek behandelen. NCIS: Overmorgen - Drama, Seizoen 2 Aflevering 21 van 23 Hometown Hero Een hospik komt om in Irak als hij het leven van een. NCIS: 01/06 - Drama, Seizoen 2 Aflevering 22 van 23 SWAK Als Tony een mysterieuze brief opent in de veronderstelling dat die. Bones: 01/06 - Drama, Seizoen 1 Aflevering 22 van 22 The Woman in The Limbo De resten van een gevonden vrouw blijken die van. Chicago P.D.: Overmorgen - Drama, Seizoen 7 Aflevering 15 van 20 Burden of Truth Intelligence zoekt de dealer die er verantwoordelijk. Paranormal Caught on Camera: Overmorgen - Amusement, Seizoen 2 Aflevering 18 van 27 Roadside Ghost Bride & More Een deskundig panel analyseert. Bones: 01/06 - Drama, Seizoen 1 Aflevering 21 van 22 The Soldier on The Grave Brennan en Booth onderzoeken een zelfmoord van. Bones: 01/06 - Drama, Seizoen 1 Aflevering 19 van 22 The Man in The Morgue Brennan gaat naar New Orleans om te helpen bij het. Paranormal Caught on Camera: Overmorgen - Amusement, Seizoen 2 Aflevering 19 van 27 Ghost Dogs & More Een deskundig panel analyseert beelden van. According To Jim: Overmorgen - Comedy, Seizoen 1 Aflevering 19 van 22 The Receipt Jim wil een kapotte dvd speler terugbrengen binnen de. Dat was het voor de tvgids van FOX.

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.