TV Gids FOX morgen

Je vindt hier de tv gids van FOX voor morgen. We hebben de volgende programma's op FOX voor morgen: The Murders: Drama, Seizoen 1 Aflevering 2 van 8 Heist Kate en haar nieuwe collega Nolan Wells onderzoeken hun eerste zaak. Na een. The Gifted: Drama, Seizoen 1 Aflevering 9 van 13 outfoX Het team bedenkt een plan om mutanten te redden die gearresteerd zijn door. NCIS: Drama, Seizoen 2 Aflevering 21 van 23 Hometown Hero Een hospik komt om in Irak als hij het leven van een aantal. NCIS: Drama, Seizoen 2 Aflevering 22 van 23 SWAK Als Tony een mysterieuze brief opent in de veronderstelling dat die aan hem. The Gifted: Drama, Seizoen 1 Aflevering 10 van 13 eXploited Esme voert haar plan uit. Ze haalt de Struckers over om Jace te vragen. Bones: Morgen - Drama, Seizoen 1 Aflevering 12 van 22 The Superhero in The Alley Brennan en Booth onderzoeken een vergaan lijk. Below Deck Mediterranean: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 2 van 14 Three's Company Na een ongeluk met een anker dringt het tot Sandy door dat de. Below Deck Mediterranean: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 1 van 14 Who's the Boss? De bemanning van het luxueuze jacht de Sirocco vaart uit. Bones: Morgen - Drama, Seizoen 1 Aflevering 11 van 22 The Woman in The Car In een auto wordt het verbrande lijk van een vrouw. According To Jim: Comedy, Seizoen 2 Aflevering 3 van 28 The Baby Monitor Jim en Cheryl ontmoeten de nieuwe buren en ontdekken dat ze hun. Dat was het voor de tvgids van FOX voor morgen .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.