TV Gids FOX morgen

Je vindt hier de tv gids van FOX voor morgen. We hebben de volgende programma's op FOX voor morgen: The Simpsons: Comedy, Animation, Serie, Seizoen 26 Aflevering 12 van 22 The Musk Who Fell to Earth Homer wordt onder hypnose verteld. The Passage: Morgen - Drama, Seizoen 1 Aflevering 6 van 10 I Want to Know What You Taste Like De situatie is uiterst gespannen. Will and Grace: Comedy, Serie, Seizoen 7 Aflevering 3 van 24 One Gay at a Time Als Grace bij toeval en bijeenkomst van de AA. Will and Grace: Comedy, Serie, Seizoen 7 Aflevering 4 van 24 Company Jack voelt zich niet op zijn plaats tussen de medewerkers van een. Condor: Drama, Seizoen 2 Aflevering 7 van 10 A Perspective, Not the Truth Tracy en Mae besluiten een tijdje te verdwijnen. Joe. Condor: Drama, Seizoen 2 Aflevering 8 van 10 The Road We Take Kat is getuige als Volk de wet in eigen handen neemt. De. Nieuw: Coyote: Drama, Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Coyote elke maandag om 22:00 uur te zien op seriezender FOX.. Bones: Crime, Serie, Action, Seizoen 11 Aflevering 21 van 22 The Jewel in the Crown In een glasreclyclingfabriek wordt het. Bones: Morgen - Serie, Action, Seizoen 11 Aflevering 22 van 22 The Nightmare Within the Nightmare Het team is op zoek naar de. The Passage: Morgen - Drama, Seizoen 1 Aflevering 5 van 10 How You Gonna Outrun the End of the World? De onverwachte toevoeging van. Dat was het voor de tvgids van FOX voor morgen .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.