TV Gids FOX morgen

Je vindt hier de tv gids van FOX voor morgen. We hebben de volgende programma's op FOX voor morgen: Live: AZ - Vitesse (KNVB-beker): Voetbal, Live verslag van AZ Vitesse in de kwartfinales van de KNVB beker. Deze wedstrijd is gratis voor iedereen te. This Is Us: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 16 Amerikaanse dramaserie. Vegas, Baby. Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film.. TOTO KNVB Beker Highlights: Sportmagazine, Aflevering 13 Voetbalmagazine. Million Dollar Listing: Realityreeks, Seizoen 8 Aflevering 12 Amerikaanse realityreeks. It's a Mad Mad Madison World. Madison heeft een huis in. TOTO KNVB Beker: Voetbal, Eerste aflevering. Verslag. Million Dollar Listing: Realityreeks, Seizoen 8 Aflevering 11 Amerikaanse realityreeks. The Hustler Hustle. James onderhandelt met Larry Flynt. TOTO KNVB Beker: Voetbal, Eerste aflevering. Verslag. This Is Us: Morgen - Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 16 Amerikaanse dramaserie. Vegas, Baby. Kate bezoekt Kevin op de set van zijn. Will & Grace: Sitcom, Seizoen 4 Aflevering 8 Amerikaanse sitcom. Star Spangled Banter. De gemoederen raken verhit tussen Grace en. FOX Sports Vandaag: Sportmagazine, Aflevering 206 Sportmagazine. In 'FOX Sports Vandaag' wordt de kijker in een halfuur volledig bijgepraat. Dat was het voor de tvgids van FOX voor morgen .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.