TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: The Resident: Drama, Seizoen 2 Aflevering 3 van 23 Three Words Nic en Conrad mijmeren over hun verleden als ze een diagnose moeten. The Resident: Drama, Seizoen 2 Aflevering 4 van 23 About Time Het Chastain wordt overspoeld door concertgangers na een stampede op. NCIS: Drama, Seizoen 2 Aflevering 4 van 23 Lt. Jane Doe Twee matrozen vinden het lijk van een vrouw in marine uniform. Ducky. NCIS: Drama, Seizoen 2 Aflevering 5 van 23 The Bone Yard Het team van NCIS stuit op een plek waar de maffia al heel lang de. Empire: Drama, Seizoen 6 Aflevering 4 van 18 Tell the Truth Een blije familiegebeurtenis brengt de familie Lyon bijeen, maar. Empire: Drama, Seizoen 6 Aflevering 5 van 18 Stronger Than My Rival Lucious wil het goedmaken met een oude vriend, terwijl hij. Make You Laugh Out Loud: Funniest Ever: Comedy, Serie, Seizoen 1 Aflevering 3 van 6 3. Funniest Dogs Behaving Badly Een compilatie van filmpjes met honden die. Empire: Drama, Seizoen 6 Aflevering 6 van 18 Heart of Stone Candace en Carol gaan met Cookie naar Miami om de bloemetjes buiten. Superstore: Comedy, Serie, Seizoen 5 Aflevering 13 van 21 Favoritism Als Amy Mateo tot haar assistent wil benoemen, leidt dat tot. Storage Wars: Amusement, Reality, Seizoen 6 Aflevering 15 van 24 The Adventures of Max Profit Vier professionele kopers en hun teams. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.