TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: Perpetual Grace: Drama, Thriller, Seizoen 1 Aflevering 3 van 10 Felipe G. Usted. Almost First Mexican on the Moon. Part 1 Pa vordert een. Laugh Out Loud: Comedy, Serie, Seizoen 1 Aflevering 6 van 40 Selectie van de meest komische internetfilmpjes. Laugh Out Loud: Comedy, Serie, Seizoen 1 Aflevering 7 van 40 Selectie van de meest komische internetfilmpjes. BoJack Horseman: Comedy, Animation, Serie, Seizoen 3 Aflevering 6 van 12 Brrap Brrap Pew Pew Sextina Aquafina belandt in een hottub door. BoJack Horseman: Comedy, Animation, Serie, Seizoen 3 Aflevering 7 van 12 Stop the Presses Todd maakt zijn eigen hoofd van papier maché. BoJack Horseman: Comedy, Animation, Serie, Seizoen 3 Aflevering 8 van 12 Old Acquaintance BoJack komt in aanmerking voor een rol in de. The Simpsons: Comedy, Animation, Serie, Seizoen 23 Aflevering 8 van 22 The Ten Per Cent Solution Animatieserie over een ongewoon. The Simpsons: Comedy, Animation, Serie, Seizoen 23 Aflevering 9 van 22 Holidays Of Future Passed Animatieserie over een ongewoon. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.