TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: Hudson & Rex: Drama, Seizoen 1 Aflevering 2 van 16 Fearless Freaks Als een sensatiezoekende waaghals dood neervalt, ontrafelen. Million Dollar Listing: LA: Amusement, Reality, Seizoen 10 Aflevering 4 van 12 Hashtag Sell This B...! Josh Altman moet op basis van no cure, no. Million Dollar Listing: LA: Amusement, Reality, Seizoen 10 Aflevering 5 van 12 Two Tops Never Work Flagg ziet zich gedwongen om samen te werken met. Million Dollar Listing: LA: Amusement, Reality, Seizoen 10 Aflevering 6 van 12 Homewood's Where the Heart Is Tracy krijgt concurrentie van twee. Laugh Out Loud: Comedy, Serie, Seizoen 1 Aflevering 12 van 40 Selectie van de meest komische internetfilmpjes. Laugh Out Loud: Comedy, Serie, Seizoen 1 Aflevering 13 van 40 Selectie van de meest komische internetfilmpjes. Laugh Out Loud: Comedy, Serie, Seizoen 1 Aflevering 14 van 40 Selectie van de meest komische internetfilmpjes. Laugh Out Loud: Comedy, Serie, Seizoen 1 Aflevering 15 van 40 Selectie van de meest komische internetfilmpjes. Laugh Out Loud: Comedy, Serie, Seizoen 1 Aflevering 16 van 40 Selectie van de meest komische internetfilmpjes. Will and Grace: Comedy, Serie, Seizoen 5 Aflevering 11 van 24 All About Christmas Eve Grace staat op kerstavond voor een moeilijke. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.