TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: NCIS: Drama, Seizoen 2 Aflevering 23 van 23 Twilight Een groep terroristen stuurt Ari erop uit om Gibbs te vermoorden. Het. The X-Files Essential Collection: Drama, Seizoen 1 Aflevering 2 van 24 Deep Throat Een testpiloot wordt vermist. Hij heeft mogelijk met toestellen. Laugh Out Loud: Comedy, Seizoen 1 Aflevering 32 van 40 Selectie van de meest komische internetfilmpjes. Let's Go Viral: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 2 van 13 Noah Zeeuw & Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in. Laugh Out Loud: Comedy, Seizoen 1 Aflevering 31 van 40 Selectie van de meest komische internetfilmpjes. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.