TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: Captain America: Civil War: IMDB * 7.8 - SF-actiefilm, Steve Rogers geeft leiding aan een nieuw team van Avengers, dat probeert de mensheid te beschermen. Nadat een nieuw internationaal incident zorgt voor schade, groeit de politieke druk om een systeem op te bouwen waarbij de. Captain America: Civil War: IMDB * 7.8 - SF-actiefilm, Steve Rogers geeft leiding aan een nieuw team van Avengers, dat probeert de mensheid te beschermen. Nadat een nieuw internationaal incident zorgt voor schade, groeit de politieke druk om een systeem op te bouwen waarbij de. Cordon: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 8 Belgische dramaserie. Nu dokter Cannaerts op de hoogte is van het bestaan van het. Cordon: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 10 Belgische dramaserie. Jana wil Nald koste wat het kost van zijn sokkel halen en. Million Dollar Listing: L.A: Realityreeks, Seizoen 7 Aflevering 9 Amerikaanse realityreeks. Reality Bites. James en David proberen indruk te maken. Million Dollar Listing: L.A: Realityreeks, Seizoen 7 Aflevering 8 Amerikaanse realityreeks. All Business, No Pleasure. Josh Altman probeert het. The Simpsons: Animatiereeks, Seizoen 23 Aflevering 17 Amerikaanse animatieserie. Them, Robot. Mr. Burns geeft Homer de leiding over. The Simpsons: Animatiereeks, Seizoen 23 Aflevering 19 Amerikaanse animatieserie. A Totally Fun Thing Bart Will Never Do Again. Bart. The Simpsons: Komische serie, Seizoen 30 Aflevering 22 Amerikaanse animatieserie. Woo Hoo Dunnit?. The Simpsons: Animatiereeks, Seizoen 23 Aflevering 18 Amerikaanse animatieserie. Beware My Cheating Bart. Bart begint in het grootste. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.