TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: Below Deck Sailing Yacht: Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 6 van 18 Oof! I Did It Again Paget krijgt de schuld van de aanvaring. Adam. 9-1-1: Lone Star: Drama, Serie, Action, Seizoen 2 Aflevering 5 van 15 Difficult Conversations Judd is geschokt door het laatste. Zombie House Flipping: Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 5 van 8 Ranger Danger Het team koopt voor weinig geld een huis dat vanbuiten. Bones: Drama, Seizoen 10 Aflevering 10 van 22 The 200th in the 10th In een eerbetoon aan Albert Hitchcock speelt Brennan een. Bones: Drama, Seizoen 10 Aflevering 9 van 22 The Mutilation of the Master Manipulator Het team onderzoekt het stoffelijk. Paranormal Caught on Camera: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 20 van 27 A Frightening Ghost Attack & More Een deskundig panel analyseert beelden. Paranormal Caught on Camera: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 19 van 27 Ghost Dogs & More Een deskundig panel analyseert beelden van. Transplant: Drama, Seizoen 1 Aflevering 10 van 13 Collapse Na een explosie in de buurt van het ziekenhuis, rent Bash op het gevaar. Transplant: Drama, Seizoen 1 Aflevering 9 van 13 Under Pressure Bash verleent zorg aan een vriend die liever geen behandeling wil.. 9-1-1: Drama, Serie, Action, Seizoen 4 Aflevering 5 van 14 Buck Begins De 118 schiet te hulp om de levens te redden van. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.