TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: Chance: Drama, Seizoen 2 Aflevering 3 van 10 The Flitcraft Parable D manipuleert Winter in de hoop dat deze zich openstelt voor. The Truth About the Harry Quebert Affair: Drama, Seizoen 1 Aflevering 7 van 10 Persona Non Grata De stad keert zich tegen Marcus als de details van zijn boek te. Make You Laugh Out Loud: Comedy, Serie, Seizoen 3 Aflevering 5 van 10 Puppies Een compilatie van internetfilmpjes met puppy's die schattige en. Deep State: Drama, Thriller, Seizoen 2 Aflevering 1 van 8 Cicero In Mali zouden vier Amerikaanse commando's en een tolk in een. The Truth About the Harry Quebert Affair: Drama, Seizoen 1 Aflevering 8 van 10 Got It All Wrong Marcus' boek raakt in opspraak als nieuwe feiten over Nola's. Chance: Drama, Seizoen 2 Aflevering 4 van 10 The Coping Mechanism Chance en Hynes praten met iemand uit Winters verleden. D en. Will & Grace: Comedy, Serie, Seizoen 3 Aflevering 14 van 25 Brothers, A Love Story Will is geschokt als zijn nieuwe vriend hem in het. Deep State: Drama, Thriller, Seizoen 2 Aflevering 2 van 8 Hard Sun Nathan Miller vliegt met Amanda Jones naar Mali om de rust te. Will & Grace: Comedy, Serie, Seizoen 3 Aflevering 16 van 25 Cheaters (1) Grace weet niet hoe ze het heeft als ze de overspelige vader. Will & Grace: Comedy, Serie, Seizoen 3 Aflevering 15 van 25 My Uncle The Car Jack krijgt een brief waarin staat dat hij zwart is.. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.