TV Gids FOX vandaag

Je vindt hier de tv gids van FOX voor vandaag. We hebben de volgende programma's op FOX voor vandaag: The Murders: Drama, Seizoen 1 Aflevering 7 van 8 In My Feelings Rita wordt gegijzeld door een ex gedetineerde, die zij als aanklager. The Murders: Drama, Seizoen 1 Aflevering 8 van 8 Stereo In de slotaflevering van het seizoen maken Kate en Nolan jacht op een. The Resident: Drama, Seizoen 3 Aflevering 8 van 20 Peking Duck Day Devon en Irving krijgen met Thanksgiving een stroom van patiënten. The Resident: Drama, Seizoen 3 Aflevering 9 van 20 Out for Blood Conrad komt onder vuur te liggen als een oud patiënt hem voor de. 9-1-1: Lone Star: Drama, Serie, Action, Seizoen 2 Aflevering 10 van 14 Little Help From My Friends, A De 126 gaat naar een bloedige ramp. Empire: Drama, Seizoen 6 Aflevering 1 van 18 What Is Love Lucious is op de vlucht voor de FBI. Cookie richt zich op haar eigen. Empire: Drama, Seizoen 6 Aflevering 2 van 18 Got On My Knees to Pray Lucious is nog steeds voortvluchtig, terwijl Cookie Damon. Empire: Drama, Seizoen 6 Aflevering 3 van 18 You Broke Love Lucious' plan om aan de FBI te ontsnappen gaat de laatste fase in,. Laugh Out Loud: Comedy, Serie, Seizoen 1 Aflevering 36 van 40 Selectie van de meest komische internetfilmpjes. Will & Grace: Comedy, Serie, Seizoen 3 Aflevering 19 van 25 Poker? I Don't Even Like Her Will en Grace pokeren met Larry, Rob en Joe.. Dat was het voor de tvgids van FOX voor vandaag .

Zender informatie

FOX is een televisie-zender die sinds 19 augustus 2013 op de Nederlandse televisie te zien is. Het is onderdeel van 21st Century Fox). Er worden vooral series en films uitgezonden. Door de Amerikaanse invloed zijn veel nieuwe series en films al snel op FOX te bekijken, voordat andere Nederlandse zenders hierover beschikken. Een voorbeeld daarvan is The Walking dead.

Een ander belangrijk pijler van de zender is sport. De zender is een open kanaal dat betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International moet promoten. Ook de Superbowl en evenementen van de UFC zijn bij FOX te zien. Check de hele tv gids voor de programmering.