TV Gids Film1 Drama vandaag

Je vindt hier de tv gids van Film1 Drama voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Film1 Drama voor vandaag: 120 BPM: Drama , Begin jaren negentig. Het aidsvirus heeft al tien jaar lang talloze levens ge?ist en de activisten groep Act Up vecht tegen onverschilligheid en de farmaceutische industrie die medicijnen moeilijk verkrijgbaar maakt. Billy Lynn's Long Halftime Walk: Drama , De negentienjarige Billy Lynn en zijn collega's worden na een tour door Irak thuis onthaald als helden maar wat er echt gebeurd is, staat in sterk contrast met iedereens perceptie van de gebeurtenissen. Thank You for Your Service: Drama , Eenmaal thuis begint de strijd pas echt voor Adam (Miles Teller) en twee collega militairen. Ze willen het normale leven weer oppakken maar worden geconfronteerd met traumatische oorlogsherinneringen. American Pastoral: Drama , De levens van zakenman Seymour en zijn vrouw Dawn komen op hun kop te staan als dochterlief Merry wordt beschuldigd van een terroristische aanslag en vervolgens spoorloos verdwijnt. The Path: Dramaserie , Nadat ze ontdekt dat haar zoon omgaat met een 'verboden persoon', zoekt Sarah diep in zichzelf naar. The Great Wall: Actie , Wanneer huurling William Garin achter de Chinese Muur belandt, ontdekt hij het mysterie van dit wereldwonder: het meest iconische bouwwerk ter wereld wordt keer op keer belegerd door roofzuchtige beesten. Broers: Drama , Tegenpolen en broers Lukas en Alexander doen alles samen, maar tijdens een intense roadtrip door Frankrijk wordt pijnlijk duidelijk dat de jongere Lukas niet altijd achter zijn grote broer aan kan blijven lopen. Like Crazy: Drama , De Britse Anna en de Amerikaanse Jacob worden meteen smoorverliefd op elkaar als ze elkaar als studenten ontmoeten op de Universiteit van L.A. Als de afstudeerfase nadert, besluit Anna langer te blijven dan haar studentenvisum toelaat. Als. The Path: Dramaserie , Sarah spreekt af met Alison Kemp nadat ze Eddie's wegwerp telefoon ontdekt. Eddie en Hawk komen terug van. The Path: Dramaserie , Eddie loopt het risico verbannen te worden nu zijn twijfels bekend zijn bij The Movement. Op zoek naar. Dat was het voor de tvgids van Film1 Drama voor vandaag .

Film1 Drama

10:25 120 BPM

Drama , Begin jaren negentig. Het aidsvirus heeft al tien jaar lang talloze levens ge?ist en de activisten groep Act Up vecht tegen onverschilligheid en de farmaceutische industrie die medicijnen moeilijk verkrijgbaar maakt.

12:45 Broers

Drama , Tegenpolen en broers Lukas en Alexander doen alles samen, maar tijdens een intense roadtrip door Frankrijk wordt pijnlijk duidelijk dat de jongere Lukas niet altijd achter zijn grote broer aan kan blijven lopen.

14:30 The Path
15:20 The Path
16:10 The Path
17:05 The Path
17:55 The Path
18:45 American Pastoral

Drama , De levens van zakenman Seymour en zijn vrouw Dawn komen op hun kop te staan als dochterlief Merry wordt beschuldigd van een terroristische aanslag en vervolgens spoorloos verdwijnt.

20:30 Billy Lynn's Long Halftime Walk

Drama , De negentienjarige Billy Lynn en zijn collega's worden na een tour door Irak thuis onthaald als helden maar wat er echt gebeurd is, staat in sterk contrast met iedereens perceptie van de gebeurtenissen.

22:20 Thank You for Your Service

Drama , Eenmaal thuis begint de strijd pas echt voor Adam (Miles Teller) en twee collega militairen. Ze willen het normale leven weer oppakken maar worden geconfronteerd met traumatische oorlogsherinneringen.

00:05 The Great Wall

Actie , Wanneer huurling William Garin achter de Chinese Muur belandt, ontdekt hij het mysterie van dit wereldwonder: het meest iconische bouwwerk ter wereld wordt keer op keer belegerd door roofzuchtige beesten.

01:45 John Wick 2

Actie , De legendarische John Wick is geen rust gegund. Als een oud collega de macht probeert te grijpen over een illustere organisatie, kan hij niet anders dan zijn pensioen wederom uitstellen en keihard de strijd aan te gaan.

03:45 Ghost in the Shell

Science fiction , Een cyborg politie agente genaamd Major leidt de elite eenheid Section 9 die wordt ingezet tegen gevaarlijke extremisten en criminelen.

05:30 Like Crazy

Drama , De Britse Anna en de Amerikaanse Jacob worden meteen smoorverliefd op elkaar als ze elkaar als studenten ontmoeten op de Universiteit van L.A. Als de afstudeerfase nadert, besluit Anna langer te blijven dan haar studentenvisum toelaat. Als ...

Zender informatie

Naast de bestaande vier filmkanalen heeft Film1 ook Film1 Drama. Elke avond is om 22.30 uur een nieuwe aflevering van een topserie, die niet eerder op de Nederlandse tv te zien was. De eerste vijf producties zijn Once Upon A Time, Revenge, Borgen, Necessary Roughness en Bomb Girls. De herhalingen zijn de volgende avond om 20.30 uur en de afleveringen zijn bovendien terug te zien via Film1 On Demand. Film1 Drama is te vinden op het voormalige +1 kanaal van Film1 of Film1 Series of Film1 Sportlight.