TV Gids Family7 eergisteren

Je vindt hier de tv gids van Family7 voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op Family7 voor eergisteren: Wind at my back: 25/09 - Religieus, Seizoen 1 Aflevering 10 Dramaserie over de belevenissen van de familie Bailey in het mijnstadje New. Geloofshelden: Eergisteren - Religieus, Seizoen 3 Aflevering 13 Sharon Kips Jan van den Bosch gaat in deze serie in gesprek met. Superboek: Eergisteren - Religieus, Seizoen 1 Aflevering 11 Hij is opgestaan! Wanneer Chris ruzie begint te maken met zijn moeder. Chip Ingram: Eergisteren - Religieus, Seizoen 9 Aflevering 2 What ever happened to right and wrong (2) Culture Shock. Als er ooit. Planetshakers TV: Eergisteren - Religieus, Seizoen 2 Aflevering 5 Shout Part 1 Dienst van de Planetshakers Church uit Australië. Een. Traveling Light: Eergisteren - Religieus, Seizoen 1 Aflevering 13 De last van eenzaamheid We sjouwen allemaal ladingen die we nooit. Bijbelse Toekomstverwachting: Eergisteren - Religieus, Seizoen 1 Aflevering 13 Het Messiaanse vrederijk en de inhoud van dit rijk God geeft in de. The 700 Club: Eergisteren - Religieus, Seizoen 2 Aflevering 59 The 700 Club is een show met een mix van bijbelonderwijs,. Kom Zing Mee: Eergisteren - Religieus, Seizoen 1 Aflevering 9 Een meezing programma voor iedereen. Presentatie Jan Quintus Zwart. SDOK - Getuigen met lef: Eergisteren - Religieus, Een event van SDOK met verhalen van vervolgde christenen over getuigen zijn en de lessen die. Dat was het voor de tvgids van Family7 voor eergisteren .

Zender informatie

Family7 is een televisiezender die zich richt op de christelijke gemeenschap. Family7 is ontstaan vanuit de stroming van het Evangelisch Christendom.

De kosten voor de productie van programma's worden gedragen door de zender zelf, zonder dat er enige vorm van subsidie is.

De inkomsten komen voornamelijk vanuit advertenties, maar ook vanuit giften van kijkers en andere meelevende donateurs.

De Family7 tv gids bestaat voornamelijk uit de genres jeugd, documentaires, films, talkshows, studies, kerkdiensten en amusement.