TV Gids Family7 gisteren

Je vindt hier de tv gids van Family7 voor gisteren. We hebben de volgende programma's op Family7 voor gisteren: Wind at my back: Eergisteren - Religieus, Seizoen 5 Aflevering 9 Dramaserie over de belevenissen van de familie Bailey in het mijnstadje. Op reis door Israël: Eergisteren - Religieus, Seizoen 3 Aflevering 5 Op reis door Israël met het Hollandkoor. In het jaar dat de oprichting. Wind at my back: Eergisteren - Religieus, Seizoen 5 Aflevering 10 Dramaserie over de belevenissen van de familie Bailey in het. Levensecht: Eergisteren - Religieus, Seizoen 1 Aflevering 3 Met elkaar en voor elkaar In een gezellig gesprek waarin de ontmoeting. The 700 Club: Eergisteren - Religieus, Seizoen 1 Aflevering 46 The 700 Club is een show met een mix van bijbelonderwijs,. Uitgelicht!: Eergisteren - Religieus, Aflevering 1293 Woensdag Uitgelicht! kijkt dagelijks achter het nieuws en belicht dit vanuit. Not a Fan: Eergisteren - Religieus, Aflevering 5 Twintig keer in het Nieuwe Testament deed Jezus Christus een meeslepende en. Unshakable Hope: Eergisteren - Religieus, Seizoen 1 Aflevering 10 Jezus (2) Max Lucado onderzoekt de beloften die God aan zijn volk. Joyce Meyer: Eergisteren - Religieus, Seizoen 2021 Aflevering 79 Neem verstandige beslissingen Bijbelstudie met Joyce Meyer. D-Day and the Providence of God: Eergisteren - Religieus, Aflevering 4 Reis met gastheren Doug Phillips en Bill Potter van Rome naar Parijs naar Londen. Dat was het voor de tvgids van Family7 voor gisteren .

Zender informatie

Family7 is een televisiezender die zich richt op de christelijke gemeenschap. Family7 is ontstaan vanuit de stroming van het Evangelisch Christendom.

De kosten voor de productie van programma's worden gedragen door de zender zelf, zonder dat er enige vorm van subsidie is.

De inkomsten komen voornamelijk vanuit advertenties, maar ook vanuit giften van kijkers en andere meelevende donateurs.

De Family7 tv gids bestaat voornamelijk uit de genres jeugd, documentaires, films, talkshows, studies, kerkdiensten en amusement.