TV Gids Family7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van Family7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Family7 voor vandaag: Joseph Prince: Religieus, Bijbelstudieserie met Joseph Prince, pastor van de New Creation Church in Singapore. Wijs: Religieus, Seizoen 3 Aflevering 190 Finales Halve finale 2 Herhaling van seizoen 3. Bijbelquiz waarin twee kandidaten. Joyce Meyer: Religieus, Bijbelstudie met Joyce Meyer. De profeet Hosea: Religieus, Seizoen 1 Aflevering 3 Bijbelstudie serie over Hosea met Gert van de Weerd. David Maasbach: Religieus, Programma met zang, muziek, interviews, reportages en een boodschap van David Maasbach. Opwekking: Religieus, Dienst van de Opwekkingsconferentie. Bible Bee: Religieus, Seizoen 2 Aflevering 28 Halve finale 2 8 t/m 11 jarigen Seizoen 2 van de National Bible Bee Game Show. 4. Wijs: Religieus, Seizoen 3 Aflevering 190 Finales Halve finale 2 Herhaling van seizoen 3. Bijbelquiz waarin twee kandidaten. Dat was het voor de tvgids van Family7 voor vandaag .

Zender informatie

Family7 is een televisiezender die zich richt op de christelijke gemeenschap. Family7 is ontstaan vanuit de stroming van het Evangelisch Christendom.

De kosten voor de productie van programma's worden gedragen door de zender zelf, zonder dat er enige vorm van subsidie is.

De inkomsten komen voornamelijk vanuit advertenties, maar ook vanuit giften van kijkers en andere meelevende donateurs.

De Family7 tv gids bestaat voornamelijk uit de genres jeugd, documentaires, films, talkshows, studies, kerkdiensten en amusement.