TV Gids Family7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van Family7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Family7 voor vandaag: De nooit gehoorde Papoea's: . Cross Talk: Programma met Randy Weiss. Smoketown: Dramaserie In de nasleep van een mysterieuze en schokkende moord, zijn drie unieke mensen een assistent politiechef,. Echtscheiding: einde of nieuw begin?: Evert ten Ham in gesprek met Bram de Blouw over de weg naar herstel na een echtscheiding en over hertrouwen na een. Uitgelicht!: Uitgelicht! kijkt dagelijks achter het nieuws en belicht dit vanuit een christelijk perspectief. Uitgelicht!: Uitgelicht! kijkt dagelijks achter het nieuws en belicht dit vanuit een christelijk perspectief. Uitgelicht!: Uitgelicht! kijkt dagelijks achter het nieuws en belicht dit vanuit een christelijk perspectief. Drive Thru History: Ga met Dave Stotts op avontuur door de wereldgeschiedenis. Hij vertelt de verhalen van mensen, plaatsen en. Echtscheiding: einde of nieuw begin?: Evert ten Ham in gesprek met Bram de Blouw over de weg naar herstel na een echtscheiding en over hertrouwen na een. Smoketown: Dramaserie In de nasleep van een mysterieuze en schokkende moord, zijn drie unieke mensen een assistent politiechef,. Dat was het voor de tvgids van Family7 voor vandaag .

Zender informatie

Family7 is een televisiezender die zich richt op de christelijke gemeenschap. Family7 is ontstaan vanuit de stroming van het Evangelisch Christendom.

De kosten voor de productie van programma's worden gedragen door de zender zelf, zonder dat er enige vorm van subsidie is.

De inkomsten komen voornamelijk vanuit advertenties, maar ook vanuit giften van kijkers en andere meelevende donateurs.

De Family7 tv gids bestaat voornamelijk uit de genres jeugd, documentaires, films, talkshows, studies, kerkdiensten en amusement.