TV Gids Family7 vandaag

Je vindt hier de tv gids van Family7 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Family7 voor vandaag: Het meesterwerk van God: Religieus, Seizoen 1 Aflevering 3 Vergeet je eerste liefde niet Henk Binnendijk neemt ons mee in het boek Openbaring,. Wind of the Kingdom: Religieus, Aflevering 14 In deze serie wordt er gekeken naar de naderende terugkeer van Jezus en de komst van Gods. In Touch: Religieus, Seizoen 2021 Aflevering 3 Bijbelstudie met Charles Stanley. Why Israel Matters: Religieus, Seizoen 1 Aflevering 13 Why Israel Matters, is geproduceerd om krachtig het cruciale belang van de Joodse. God op de werkvloer: Religieus, Seizoen 1 Aflevering 3 Bram Remmelzwaal, Peter & Tamara Brons, Florens van der Spek Christen zijn op. Arjan en Efi Knevel: Religieus, Seizoen 2021 Crossing Borders. Realityserie met het evangelistenechtpaar Arjan en Efi Knevel. Met. In Gesprek op 7: Religieus, Evert ten Ham In Gesprek met mensen over diverse actuele thema's. Hour of Power: Religieus, Seizoen 2021 Aflevering 3 Kerkdienst vanuit Shepherd’s Grove in Californië geleid door Bobby Schuller. Without Limits: Religieus, Seizoen 2021 Bijbelstudieserie met tv evangelist en auteur Henk van Zon. Arjan en Efi Knevel: Religieus, Seizoen 2021 Crossing Borders. Realityserie met het evangelistenechtpaar Arjan en Efi Knevel. Met. Dat was het voor de tvgids van Family7 voor vandaag .

Zender informatie

Family7 is een televisiezender die zich richt op de christelijke gemeenschap. Family7 is ontstaan vanuit de stroming van het Evangelisch Christendom.

De kosten voor de productie van programma's worden gedragen door de zender zelf, zonder dat er enige vorm van subsidie is.

De inkomsten komen voornamelijk vanuit advertenties, maar ook vanuit giften van kijkers en andere meelevende donateurs.

De Family7 tv gids bestaat voornamelijk uit de genres jeugd, documentaires, films, talkshows, studies, kerkdiensten en amusement.