TV Gids Eurosport 2 vandaag

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 2 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Eurosport 2 voor vandaag: WK (Indonesië): Motorcross, Verslag. Race 2 MXGP. ERC Italië: Autosport, Verslag. Dag 1. Zomer Grand Prix in Wisla (Polen): Wintersport, Verslag. HS 134 Team. WK (Indonesië): Motorcross, Verslag. MX2 Race 2. WK (Indonesië): Motorcross, Verslag. Race 2 MXGP. Nieuws: Sportmagazine, Nieuws. Tour de France: Wielrennen op de weg, Verslag van de Ronde van Frankrijk. 14e etappe. Watts: Sportmagazine, Extreme sporten. Juli Special. Tour de France Today: Sportmagazine, Magazine. Formule E: FIA Championship in New York (VS): Motorsport op de weg, Verslag. Terugblik. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 2 voor vandaag .

Zender informatie

Eurosport 2 is de tweede tv-zender van Eurosport. Samen met Eurosport 1 wordt de sportzender in heel Europa uitgezonden. Het hele jaar door is er veel livesport op Eurosport 2. Daarnaast worden de belangrijkste evenementen herhaald.

De Italiaanse voetbalcompetitie Serie A wordt live uitgezonden op Eurosport 2. Ieder speelweekend zijn meerdere wedstrijden exclusief te zien bij Eurosport 2 en via de online Eurosport Player.

Olympische Spelen op Eurosport 2

Sportzender Eurosport heeft de volledige uitzendrechten van zowel de Olympische Zomer- als Winterspelen in handen. Dat betekent dat Eurosport als enige zender via meerdere tv-kanalen en online streams live verslag mag doen van de Olympische Spelen.

Tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang zal de hele dag, vanwege het tijdsverschil in Nederland van 01:00 uur tot 16:00 uur, live verslag worden gedaan van de sporten. Heel Europa krijgt op Eurosport 2 dezelfde beelden te zien. Het commentaar zal wel in het Nederlands zijn.