TV Gids Eurosport 1 vandaag

Je vindt hier de tv gids van Eurosport 1 voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Eurosport 1 voor vandaag: Wielrennen: Tour de France: Wielrennen op de weg, Verslag van de Ronde van Frankrijk. 10de etappe. Live: Wielrennen: Tour de France 2018: Wielrennen op de weg, Live uitzending, Live: Verslag van de 105de editie van de Ronde van Frankrijk. Wielrennen: La course by le Tour de France (Frankrijk): Sportmagazine, Wielermagazine. Wielrennen: Tour de France Today: Sportmagazine, Magazine. Olympische Spelen: Home of the Olympics : Sportdocumentaire. Paardensport: Paardensport:: Paardensport, Verslag. Voetbal: Major League Soccer: Voetbal. Watts: Sportmagazine, Extreme sporten. Best of Cycling. Formule E: FIA Championship in New York (VS): Motorsport op de weg, Verslag. Terugblik. Formule E: FIA Championship: Motorsport op de weg, Verslag. Dat was het voor de tvgids van Eurosport 1 voor vandaag .

Zender informatie

Eurosport 1 is de grootste sportzender van Europa. De zender is samen met Eurosport 2 in zo'n 59 landen te zien in 20 talen. Het bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Na de overname door het Amerikaanse Discovery Communications is Eurosport niet langer in franse handen.

Eurosport 1 zendt tientallen verschillende sporten uit op TV. Uiteraard zijn er de bekende sporten als tennis, auto- en motorsporten, voetbal en wielrennen. De zender heeft onder meer de rechten voor alle Grand Slams, de Serie A, MotoGP en Tour de France. Maar er is ook veel aandacht voor kleinere takken van sport als snooker, curling, en paardensport.

De (co-)commentatoren zijn onder andere José Been, Kristie Boogert, Frank Kramer, Karsten Kroon, Luc Krotwaar, Alex Lely en Bobbie Traksel.

Op Eurosport kijk je naar het grootste aanbod in sportprogramma's van Europa. In Nederland kijk je via Ziggo op kanaal 20, en via KPN op kanaal 35 (HD 718).

Olympische Spelen op Eurosport 1

Eurosport heeft vanaf de Olympische Winterspelen van 2018 en de Olympische Zomerspelen van 2020 alle uitzendrechten in bezit. Dat betekent dat Eurosport het meest uitgebreide verslag van de Olympische Spelen zal doen. Zowel op twee tv-kanalen als online met vele livestreams wordt het complete evenement uitgezonden.

Op Eurosport 1 zal tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang van 01:00 uur 's nachts tot 16:00 uur 's middags uitgebreid verslag doen van de belangrijkste sporten. Vanaf 07:00 uur zendt Eurosport 1 een schakelprogramma uit, waarbij alle hoogtepunten voorbij komen. Zo wordt er ook tijdens evenementen geschakeld naar andere evenementen om continu het belangrijkste van het moment uit te zenden.

Eurosport 1 zendt uit vanuit de studio in Amsterdam. In Zuid-Korea is Nicolien Sauerbreij, winnares van een gouden medaille tijdens de Winterspelen in 2010, als verslaggever aanwezig.