TV Gids Discovery overmorgen

Je vindt hier de tv gids van Discovery voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op Discovery voor overmorgen: Alaska: The Last Frontier: Morgen - Serie, Seizoen 5 Aflevering 15 Do or Die De Kilchers zijn nog niet voorbereid op de meedogenloze winter. Otto. The Repair Shop: Overmorgen - Amusement, Seizoen 2 Aflevering 4 Jay Blades krijgt de enorme verantwoordelijkheid om een geliefd stuk. Border Control: Spain: Overmorgen - Amusement, Seizoen 2 Aflevering 3 Serie over de douane en veiligheidsdiensten aan de buitengrenzen van. Border Control: Spain: Overmorgen - Amusement, Seizoen 2 Aflevering 2 Serie over de douane en veiligheidsdiensten aan de buitengrenzen van. Border Control: Spain: Overmorgen - Amusement, Seizoen 2 Aflevering 1 Serie over de douane en veiligheidsdiensten aan de buitengrenzen van. Salvage Hunters: Overmorgen - Amusement, Seizoen 12 Aflevering 8 Holland Drew bezoekt Nederland en vindt er op de bruisende. Salvage Hunters: Overmorgen - Amusement, Seizoen 12 Aflevering 7 Belgium Drew reist naar België om antiek in te kopen. Hij bezoekt de. Salvage Hunters: Overmorgen - Amusement, Seizoen 12 Aflevering 6 Moving With The Times Wanneer bedrijven met de tijd meegaan, koopt Drew. How Do They Do It?: Overmorgen - Amusement, Seizoen 11 Aflevering 11 Hoe wordt het mineraal gewonnen dat onmisbaar is voor de productie van. Salvage Hunters: Overmorgen - Amusement, Seizoen 12 Aflevering 1 Cotswolds Antiekhandelaar Drew Pritchard reist het land door op zoek. Dat was het voor de tvgids van Discovery voor overmorgen .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen.