TV Gids Discovery morgen

Je vindt hier de tv gids van Discovery voor morgen. We hebben de volgende programma's op Discovery voor morgen: Treehouse Masters: Ultimate Treehouses III, Seizoen 3 Aflevering 14 Ultimate Treehouses III: Ga met Pete mee op een spectaculaire tour. Baggage Battles: Morgen - Episode 1, Seizoen 5 Aflevering 1 Episode 1: Op een veiling in de grensstad Huntingdon in Quebec bieden. Salvage Hunters: Morgen - Episode 12, Aflevering 12 Episode 12: Drew bekijkt in de Somerset Levels een verzameling rieten meubelen en. Tanked: Morgen - A Guiding Light to Fitness, Seizoen 3 Aflevering 2 A Guiding Light to Fitness: Wayde en Brett spannen zich in. Life After: Chernobyl: Morgen - Wetenschappers met onbeperkte toegang tot de gevarenzone van Tsjernobyl onderzoeken hoe het milieu en de. Alaska: The Last Frontier: Morgen - Moving Mountains, Seizoen 9 Aflevering 7 Moving Mountains: Tot het uiterste gedreven door de elementen,. Abandoned Engineering: Morgen - Silent Cities, Seizoen 1 Aflevering 1 Silent Cities: Een kijkje in bebouwde gebieden die door de mens zijn. Gold Rush: White Water: Morgen - Enter The Superclaw, Seizoen 3 Aflevering 4 Enter The Superclaw: Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun. Gold Rush: Morgen - Washplant Wars, Seizoen 10 Aflevering 8 Washplant Wars: De goudzoekers van de Yukon zijn terug om alles op het. Life After: Chernobyl: Morgen - Wetenschappers met onbeperkte toegang tot de gevarenzone van Tsjernobyl onderzoeken hoe het milieu en de. Dat was het voor de tvgids van Discovery voor morgen .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen.