TV Gids Discovery Channel vandaag

Je vindt hier de tv gids van Discovery Channel voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Discovery Channel voor vandaag: Salvage Hunters: Classic Cars: Mini And Porsche, Seizoen 1 Aflevering 2 Mini And Porsche: Drew ontdekt een Mini uit de jaren 60 die te koop is; kan. Tanked: Where The Wild Things Are, Seizoen 2 Aflevering 8 Where The Wild Things Are: Wayde gaat langs bij de rockband Kiss,. American Chopper: Australia - Part 1, Seizoen 4 Aflevering 100 Australia Part 1: De Teutuls gaan op vakantie naar Australië. De mannen. Moonshiners: American Spirits, Seizoen 5 Aflevering 1 American Spirits: Het is weer tijd om drank te stoken. Er is veel vraag naar,. Dat was het voor de tvgids van Discovery Channel voor vandaag .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen.