TV Gids Discovery Channel vandaag

Je vindt hier de tv gids van Discovery Channel voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Discovery Channel voor vandaag: Gold Rush: In Too Deep, Seizoen 4 Aflevering 3 In Too Deep: Het Hoffman team vecht zich door de vijandige jungle om onmisbare. Outback Truckers: Episode 9, Seizoen 5 Aflevering 9 Episode 9: Stoere Australische truckers nemen je weer mee in de avontuurlijke wereld. Tanked: Tip Of The Hat To The Devils, Seizoen 2 Aflevering 19 Tip Of The Hat To The Devils: Wayde en Brett bouwen een duivels. Master Of Arms: Flintlock Axe Pistol, Seizoen 1 Aflevering 1 Flintlock Axe Pistol: Drie ambachtslieden strijden voor een jury van. How Do They Do It?: Episode 12, Seizoen 15 Aflevering 12 Episode 12: Veel producten die we in het dagelijks leven tegenkomen, zijn het. Dat was het voor de tvgids van Discovery Channel voor vandaag .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen.