TV Gids Discovery Channel vandaag

Je vindt hier de tv gids van Discovery Channel voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Discovery Channel voor vandaag: Wheeler Dealers: 1916 Cadillac V8, Seizoen 13 Aflevering 17 1916 Cadillac V8: Terug in Engeland verrast Edd Mike met de aankoop van een. Abandoned Engineering: Silent Cities, Seizoen 1 Aflevering 1 Silent Cities: Een kijkje in bebouwde gebieden die door de mens zijn verlaten,. Cooper's Treasure: Dragon's Teeth, Seizoen 2 Aflevering 5 Dragon's Teeth: Darrell richt zich op een lucratief wrak dat gelinkt is aan Sir. Salvage Hunters: Episode 6, Aflevering 6 Episode 6: Drew onderhandelt in Penzance, Cornwall met een antiekhandelaar die geen afstand kan. How Do They Do It?: Episode 1, Seizoen 16 Aflevering 1 Episode 1: Veel producten die we in het dagelijks leven tegenkomen, zijn het. Building Alaska: Bear Attack, Aflevering 4 Bear Attack: Het team van Creig is geschokt na een incident met een beer, de. Gold Rush: Blood, Sweat and Gold, Seizoen 6 Aflevering 1 Blood, Sweat and Gold: Het nieuwe seizoen begint rampzalig voor Parker. Fast N' Loud: The Vomit Comet, Seizoen 4 Aflevering 13 The Vomit Comet: Richard Rawlings en Aaron Kaufmann gaan in de uithoeken van. Alaska: The Last Frontier: The Day The Glacier Fell, Aflevering 7 The Day The Glacier Fell: Atz Lee en Charlotte proberen een koe te redden. Chasing Classic Cars: Driving Miss Joplin, Seizoen 8 Aflevering 11 Driving Miss Joplin: Wayne laat zich van zijn hippie kant zien als hij de. Dat was het voor de tvgids van Discovery Channel voor vandaag .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen.