TV Gids Discovery vandaag

Je vindt hier de tv gids van Discovery voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Discovery voor vandaag: Wheeler Dealers: Auto's/Motoren, Seizoen 11 Aflevering 5 Maserati 3200 GT Mike koopt een supercar voor een supervoordelige prijs,. Homestead Rescue: Amusement, Seizoen 4 Aflevering 2 Stuck In The Mud Misty en Matt gaan zonder Marty aan de slag bij homesteaders in. Tanked: Natuur, Seizoen 3 Aflevering 5 A Healthy Dose Of ATM Wayde en Brett bedenken een ontwerp voor een injectiespuitvormig. Gold Rush: Serie, Seizoen 7 Aflevering 12 Abandonment De goudzoekers zijn terug en ze zijn gemotiveerder dan ooit. De mannen, die. Homestead Rescue: Amusement, Seizoen 4 Aflevering 2 Stuck In The Mud Misty en Matt gaan zonder Marty aan de slag bij homesteaders in. Baggage Battles: Serie, Seizoen 3 Aflevering 8 Guns a Blazin' De bagageopkopers gaan naar een cowboyveiling in Californië, waar ze. Gold Divers: Amusement, Seizoen 9 Aflevering 7 Dredge Men Tell No Tales Wanneer een zware storm Nome nadert, proberen Shawn en Ken. Gold Divers: Amusement, Seizoen 9 Aflevering 6 The Gold, The Bad, & The Ugly Shawn neemt risico's tijdens een naderende storm.. Dynamo: Magician Impossible: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 1 New York De vernieuwende Britse illusionist is terug. Hij reist de wereld over en. Deadliest Catch: Serie, Seizoen 13 Aflevering 10 Back To The Killing Season Sig keert terug naar het seizoen dat hem bijna het leven. Dat was het voor de tvgids van Discovery voor vandaag .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen.