TV Gids Discovery vandaag

Je vindt hier de tv gids van Discovery voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Discovery voor vandaag: Flipping Bangers: Gisteren - Documentaire, Seizoen 2 Aflevering 9 De twee monteurs Will en Gus knappen in een week tijd een oude auto op. Flying Wild Alaska: Documentaire, Seizoen 2 Aflevering 6 Tomorrow Island Twee piloten landen met een lading vaccins op de verraderlijkste. Mythbusters: Serie, Seizoen 10 Aflevering 24 The Reddit Special De meest interactieve show op tv heeft zelfs een Reddit Special,. War Factories: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 8 Russia Tijdens WOII liet Stalin zijn enorme oorlogsfabrieken ontmantelen en op. Gold Rush: Serie, Seizoen 9 Aflevering 9 Megamorphosis De goudzoekers van de Yukon zijn terug en zetten weer alles op het spel. Moonshiners: Serie, Seizoen 8 Aflevering 12 100 Proof Heritage Tim neemt een risico door zijn eerste batch blended whisky te stoken. Property Wars: Serie, Seizoen 1 Aflevering 5 Old Money In Phoenix laten John en Doug allebei hun oog vallen op een oud huis. Wie. Barnwood Builders: Serie, Seizoen 5 Aflevering 1 Old School Takedown In Harrisville in West Virginia ontmantelt het team een blokhut met. Dat was het voor de tvgids van Discovery voor vandaag .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen.