TV Gids Discovery vandaag

Je vindt hier de tv gids van Discovery voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Discovery voor vandaag: Wheeler Dealers: Auto's/Motoren, Seizoen 15 Aflevering 19 Mike weet de hand te leggen op een Toyota Celica uit 1973. Hij bedenkt een. Outback Opal Hunters: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 12 Boulder Boys Aaron en Ron verliezen bijna hun $60.000 kostende graafmachine. Het. Kindig Customs: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 8 Double Trouble Fans van muscle cars kunnen hun lol op als twee klassieke '69. Expedition Unknown: Natuur, Seizoen 2 Aflevering 7 Japan's Atlantis Josh Gates reist naar het Japanse eiland Yonaguni, waar hij in de. Gold Rush: Serie, Seizoen 10 Aflevering 3 The Nugget Hunter De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het. Aussie Gold Hunters: Serie, Seizoen 3 Aflevering 8 De Dirt Dogs kampen met de gevolgen van het vertrek van Marko, maar ze vechten terug met. Alaska: The Last Frontier: Serie, Seizoen 4 Aflevering 3 Spring Forward Atz Lee en Jane komen tijdens Jane's eerste jacht op een zwarte beer in de. Barnwood Builders: Serie, Seizoen 8 Aflevering 11 Good Neighbors Mark en het team breken voor hun buren een onveilige vervallen schuur af. Outback Opal Hunters: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 12 Boulder Boys Aaron en Ron verliezen bijna hun $60.000 kostende graafmachine. Het. Tanked: Natuur, Seizoen 4 Aflevering 14 The Purr fect Tank Wayde King en Brett Raymer zijn elkaars beste vrienden en grootste. Dat was het voor de tvgids van Discovery voor vandaag .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen.