TV Gids Discovery Channel vandaag

Je vindt hier de tv gids van Discovery Channel voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Discovery Channel voor vandaag: Wine Party Pool: Japanese Water Garden, Seizoen 1 Aflevering 10 Japanese Water Garden: Anthony en zijn team strippen een saaie. Gold Rush: Gold Bars And Hail Marys, Seizoen 8 Aflevering 9 Gold Bars And Hail Marys: De goudzoekers van de Yukon zijn terug en. Outback Truckers: Episode 7, Seizoen 3 Aflevering 7 Episode 7: Australische chauffeurs leggen met hun monstertrucks enorme afstanden af. Dat was het voor de tvgids van Discovery Channel voor vandaag .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen.