TV Gids Discovery vandaag

Je vindt hier de tv gids van Discovery voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Discovery voor vandaag: Alaskan Bush People: Amusement, Seizoen 4 Aflevering 16 Clear And Pheasant Danger Billy en Amy Brown wonen samen met hun zeven kinderen op. Curse of the Bermuda Triangle: Educatief, Seizoen 1 Aflevering 8 Ghost Ship Terror Een schipper, een schatjager, een wrakduiker en een. Tanked: Natuur, Seizoen 6 Aflevering 7 Internet Tank Sensation Volg de capriolen van zakenpartners, boezemvrienden en rivalen. Gold Rush: White Water: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 13 Royal Flush Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel in de hoop. Outback Opal Hunters: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 3 De Young Guns hebben een angstig moment tijdens de jacht op pseudomorf opaal. De. Dual Survival: Serie, Seizoen 5 Aflevering 19 Fire And Ice Chile Part 1 Primitief survivalist Bill McConnell en voormalig commando. Dat was het voor de tvgids van Discovery voor vandaag .

Zender informatie

Discovery is een televisiezender met populair-wetenschappelijke programma's die gericht zijn op een mannelijke doelgroep. Het zendt veelal non-fictie uit en is een autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld. Bekijk de Discovery tv gids voor de hele programmering. Discovery zendt vooral documentaires en reality shows uit.

Ook zijn er gedramatiseerde mini-series rondom wetenschappelijke doorbraken en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Er is veel aandacht voor mensen die bijzondere dingen doen, nieuwsgierig zijn en grenzen verleggen.