TV Gids Crime & Investigation vandaag

Je vindt hier de tv gids van Crime & Investigation voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Crime & Investigation voor vandaag: Waco: Madman or Messiah: Reportage , Gemoederen raken verhit in de religieuze sekte Branch Davidians. Het komt tot een climax als het Bureau of. Homicide: Hours to Kill: Reportage , De sleutel tot de oplossing van een moordzaak is te vinden in de laatste 24 uur van het leven van het. Cold Case Files: Reportage , Een schoonmaker van een school wordt verdacht van de moord op een tiener, maar zonder bewijs blijft de zaak. The First 48: Reportage , In Tulsa wordt een jonge vader bij straatgeweld gedood. En in Atlanta wordt een man die de eer van z'n. Dat was het voor de tvgids van Crime & Investigation voor vandaag .

Zender informatie

De tv-zender CI - officieel Crime & Investigation Network - is dé zender die criminelen en hun misdaden laat zien op tv. 

Crime & Investigation tv gids
Enkele programma's en series die in de tv gids staan zijn The First 48, Deadly Wives, Britain’s Darkest Taboos, Steven Seagal: Lawmen, Snapped: Women who kill en America’s Most Evil.

Crime & Investigation Network is onderdeel van A+E Networks dat een omroepbedrijf is met een portfolio van hoogwaardige docukanalen. Voorbeelden zijn HISTORY, HISTORY HD en Lifetime.