TV Gids Crime & Investigation vandaag

Je vindt hier de tv gids van Crime & Investigation voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Crime & Investigation voor vandaag: Hero Ink: Realityserie. Britain's Darkest Taboos: De dochter en familie van Lorna Smith praten over het effect die de moord op Lorna door haar ex partner Clifford Mills. Hero Ink: Iemand van de K 9 Special Operations tatoeëert zijn speurhond Remco op zijn arm. Heidi Williamson, een vrouwelijke. Homicide Hunter: Reportage. Homicide Hunter: Buren staan perplex als vrienden Louis Matos en Colleen Johnson in koelen bloede en schijnbaar zonder reden worden. Hero Ink: Politiechef Ronald Sanchez herdenkt drie collega agenten die bijna 20 jaar geleden in een hinderlaag werden gelokt en. Hero Ink: Iemand van de K 9 Special Operations tatoeëert zijn speurhond Remco op zijn arm. Heidi Williamson, een vrouwelijke. It Takes A Killer: Onderzoek de beruchtste moorden, kruip in de geest van de moordenaars en kom achter hun motief. Experts van de FBI,. It Takes A Killer: De beruchtste moorden van de wereld worden onderzocht aan de hand van de gedachten en de motieven van de daders.. Live PD: Police Patrol: Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten. Dat was het voor de tvgids van Crime & Investigation voor vandaag .

Zender informatie

De tv-zender CI - officieel Crime & Investigation Network - is dé zender die criminelen en hun misdaden laat zien op tv. 

Crime & Investigation tv gids
Enkele programma's en series die in de tv gids staan zijn The First 48, Deadly Wives, Britain’s Darkest Taboos, Steven Seagal: Lawmen, Snapped: Women who kill en America’s Most Evil.

Crime & Investigation Network is onderdeel van A+E Networks dat een omroepbedrijf is met een portfolio van hoogwaardige docukanalen. Voorbeelden zijn HISTORY, HISTORY HD en Lifetime.