TV Gids Crime & Investigation vandaag

Je vindt hier de tv gids van Crime & Investigation voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Crime & Investigation voor vandaag: Leah Remini Scientology And the Aftermath: Documentaire , Ex scientologen Leah Remini en Mike Rinder leiden een rondetafelgesprek over de contracten waar alle. 999 Killer on the Line: Documentaire , Misdaadserie met waargebeurde verhalen over moordenaars die het alarmnummer belden en de moord als een. Live PD: Police patrol: Reportage , Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten. Cold Case Files: Reportage , Een schoonmaker van een school wordt verdacht van de moord op een tiener, maar zonder bewijs blijft de zaak. Crimes That Shook Australia: Reportage , Een aflevering over de misdaden van Derek Percy, die de 12 jaar oude Yvonne Tuohy wreed vermoordde. Crimes That Shook Britain: Reportage , We nemen een kijkje in een reeks geheimzinnige sterfgevallen in het Stepping Hill Hospital in Stockport,. Crimes That Shook Britain: Reportage , Het schokkende verhaal van Gemma McCluskie, een actrice uit EastEnders, die in 2012 door haar oudere broer. Cold Case Files: Reportage , Cold Case Files volgt rechercheurs en familieleden die zich inzetten voor gerechtigheid voor slachtoffers. Crimes That Shook Australia: Reportage , In Crimes That Shook Australia worden de verhalen verteld van de zwaarste misdrijven in het land, gezien. Evil Up Close: Reportage , Alfredo Galan ging van school om in het leger te gaan, waar hij een oude vriend vertelde dat hij wilde. Dat was het voor de tvgids van Crime & Investigation voor vandaag .

Zender informatie

De tv-zender CI - officieel Crime & Investigation Network - is dé zender die criminelen en hun misdaden laat zien op tv. 

Crime & Investigation tv gids
Enkele programma's en series die in de tv gids staan zijn The First 48, Deadly Wives, Britain’s Darkest Taboos, Steven Seagal: Lawmen, Snapped: Women who kill en America’s Most Evil.

Crime & Investigation Network is onderdeel van A+E Networks dat een omroepbedrijf is met een portfolio van hoogwaardige docukanalen. Voorbeelden zijn HISTORY, HISTORY HD en Lifetime.