TV Gids Crime & Investigation vandaag

Je vindt hier de tv gids van Crime & Investigation voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Crime & Investigation voor vandaag: The First 48: Reportage , In Atlanta ontaardt een drugsdeal in een schietpartij waarbij twee mannen omkomen. In Tulsa leidt een. The Menendez Murders: Erik Tells All: Reportage , Erik vertelt over de verslechtering van de toestand van zijn moeder in de jaren voorafgaand aan de moorden. Robbie Coltrane's Critical Evidence: Reportage , Robbie Coltrane onthult acht van de moeilijkste, meest complexe en verbijsterende moordzaken die ooit. Cold Case Files: Reportage , Een valse moordbekentenis wordt met forensisch bewijs ontkracht en de zaak van een vrouw uit Ohio die werd. The Menendez Murders: Erik Tells All: Reportage , Nadat het vonnis is geveld, gaan Erik Menendez en z'n broer Lyle naar vreschillende gevangenissen. Erik. Crimes That Shook Australia: Reportage , Het onderzoek naar de verdwijning van de negenjarige Ebony Simpson leidt naar Andrew Garforth, die schuldig. The Menendez Murders: Erik Tells All: Reportage , De eerste rechtszaak eindigt in een verrassende uitspraak. Erik vertelt over de voorbereiding op de tweede. The Menendez Murders: Erik Tells All: Reportage , stappen de 21 jarige Lyle en de 18 jarige Erik Menendez de huiskamer van hun ouders binnen en vermoorden. It Takes a Killer: Documentaire , De beruchtste moorden van de wereld worden onderzocht aan de hand van de gedachten en de motieven van de. It Takes a Killer: Documentaire , De beruchtste moorden van de wereld worden onderzocht aan de hand van de gedachten en de motieven van de. Dat was het voor de tvgids van Crime & Investigation voor vandaag .

Zender informatie

De tv-zender CI - officieel Crime & Investigation Network - is dé zender die criminelen en hun misdaden laat zien op tv. 

Crime & Investigation tv gids
Enkele programma's en series die in de tv gids staan zijn The First 48, Deadly Wives, Britain’s Darkest Taboos, Steven Seagal: Lawmen, Snapped: Women who kill en America’s Most Evil.

Crime & Investigation Network is onderdeel van A+E Networks dat een omroepbedrijf is met een portfolio van hoogwaardige docukanalen. Voorbeelden zijn HISTORY, HISTORY HD en Lifetime.