TV Gids BVN

Je vindt hier de tv gids van BVN. We hebben de volgende programma's op BVN: Bommetje! (AVROTROS): 15/12 - Spelprogramma. Elke aflevering staan 16 koppels in de meest gekke outfits aan de start om te gaan strijden voor. Nieuwsuur (NOS/NTR): 16/12 - Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. NOS Studio Sport Eredivisie: 15/12 - Met samenvattingen van de Eredivisieduels. NOS Journaal: 15/12 - Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. Weerbericht Europa/Afrika (BVN): 15/12 - Het weerbericht van Europa/Afrika. Kamp Waes (VRT): 15/12 - Tom Waes gaat in Kamp Waes, gewone burgers omscholen tot Special Forces, de hypergetrainde militairen van het. Chinese dromen (VPRO): 15/12 - China expert Ruben Terlou reist verder door China en voert in vloeiend Mandarijn persoonlijke gesprekken met de. Joris' Kerstboom (KRO-NCRV): 15/12 - Voor wie heb jij een kerstgedachte en wie wil jij in het licht zetten? Dit vraagt presentator Joris Linssen aan. NOS Studio Voetbal: 15/12 - Praatprogramma waarin de presentator met gasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. Zondag met Lubach (VPRO): 15/12 - Zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Nog actueler, nog satirischer en. Dat was het voor de tvgids van BVN.

Zender informatie

BVN is de tv-zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. Op deze zender wordt een selectie van Nederlandstalige programma's van de Nederlandse Publieke Omroep en de Vlaamse VRT uitgezonden.

Onder andere de belangrijkste nieuws- en praatprogramma's, series en kinderprogramma's uit Nederland en Vlaanderen worden op BVN uitgezonden. De volledige programmering is in de BVN tv gids op deze pagina te zien.