TV Gids BVN vandaag

Je vindt hier de tv gids van BVN voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BVN voor vandaag: NOS Jeugdjournaal: Jeugd, Het laatste nieuws uit binnen en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. WieKent De Boterhamshow: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 5 van 6 NTR Enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders, waarin. Blokken: Amusement, Aflevering 107 van 263 VRT Vlaams spelprogramma met Ben Crabbé waarin 'blokken' en lastige vragen de. Iedereen beroemd: Informatief, Aflevering 111 van 263 VRT Reportagemagazine waarin elke dag iets nieuws te beleven valt. Dat was het voor de tvgids van BVN voor vandaag .

Zender informatie

BVN is de tv-zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. Op deze zender wordt een selectie van Nederlandstalige programma's van de Nederlandse Publieke Omroep en de Vlaamse VRT uitgezonden.

Onder andere de belangrijkste nieuws- en praatprogramma's, series en kinderprogramma's uit Nederland en Vlaanderen worden op BVN uitgezonden. De volledige programmering is in de BVN tv gids op deze pagina te zien.