TV Gids BVN vandaag

Je vindt hier de tv gids van BVN voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BVN voor vandaag: Van onschatbare waarde: Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering 2 Realityreeks (2019) waarin mensen kostbaar antiek en verzamelobjecten proberen te. Dit is niet mijn wereld vriend: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 4 Realityreeks (2019) waarin twee totaal verschillende BN'ers elkaars leven. Fryslân DOK: Documentaire, Aflevering 16 Documentairemagazine. Het rijk van de wijk De legacy van de Leewarders. Vanuit Heechterp. NOS Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 80 Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de. Sesamstraat: Jeugdserie, Seizoen 41 Aflevering 43 Kinderprogramma. Wereld. Ieniemienie heeft een fietsmandje. Ze gaat een eindje. Willem Wever: Jeugdprogramma, Aflevering 10 Verrassend vraag en antwoordmagazine met Ewout Genemans. Verrassend vraag en. Freeks wilde wereld: Natuurdocumentaire, Seizoen 4 Aflevering 7 Natuurdocumentairereeks. Dieren op laag water!. In de Pantanal van Brazilie. Blokken: Kennisquiz, Aflevering 76 Spelprogramma waarin 'blokken' en lastige vragen de hoofdrol spelen. Thuis: Soap, Aflevering 280 Vlaamse soap. Dat was het voor de tvgids van BVN voor vandaag .

Zender informatie

BVN is de tv-zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. Op deze zender wordt een selectie van Nederlandstalige programma's van de Nederlandse Publieke Omroep en de Vlaamse VRT uitgezonden.

Onder andere de belangrijkste nieuws- en praatprogramma's, series en kinderprogramma's uit Nederland en Vlaanderen worden op BVN uitgezonden. De volledige programmering is in de BVN tv gids op deze pagina te zien.