TV Gids BVN vandaag

Je vindt hier de tv gids van BVN voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BVN voor vandaag: Rail Away: Reisdocumentaire, Seizoen 28 Aflevering 2 Documentairereeks over markante spoorlijnen. Zweden: Ludvika Mora. Een. De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap: Magazine over de iconische maanlanding van Apollo 11 in 1969. Waarom zette Neil Armstrong als eerste een stap op de. Toespraak Koning Filip: Informatief programma, Koninklijke toespraak. NOS De Avondetappe: Sportpraatprogramma, Aflevering 15 Wielertalkshow in het kader van de Tour de France. De Tourdag wordt afgesloten met. Nieuwsuur: Actualiteitenmagazine, Aflevering 197 Actualiteitenmagazine. Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en. Weerbericht Amerika/Caribiën: Informatief programma, Aflevering 201 Weerbericht. NOS Studio Sport: Sportmagazine met livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en evenementen van de dag, met. Iedereen Beroemd: Magazine, Aflevering 24 Magazine dat laat zien waar mensen in Vlaanderen echt mee bezig zijn. Toespraak Koning Filip: Informatief programma, Koninklijke toespraak. Vive le vélo: Sportpraatprogramma, Aflevering 15 Talkshow over de Ronde van Frankrijk, gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Gasten:. Dat was het voor de tvgids van BVN voor vandaag .

Zender informatie

BVN is de tv-zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. Op deze zender wordt een selectie van Nederlandstalige programma's van de Nederlandse Publieke Omroep en de Vlaamse VRT uitgezonden.

Onder andere de belangrijkste nieuws- en praatprogramma's, series en kinderprogramma's uit Nederland en Vlaanderen worden op BVN uitgezonden. De volledige programmering is in de BVN tv gids op deze pagina te zien.