TV Gids BVN vandaag

Je vindt hier de tv gids van BVN voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BVN voor vandaag: Professors op pad: Natuurmagazine, Seizoen 1 Aflevering 1 Natuurmagazine. De Veluwe. De heren gaan naar de Veluwe, waar boswachter Laurens. Dagelijkse Kost Zomer: Consumentenmagazine, Aflevering 3 Magazine. Ali B op Volle Toeren: Muziekprogramma, Aflevering 8 Muzikale realityreeks. Rapper Winne Henny Vrienten. Henny Vrienten was jarenlang zanger. De kameleon: Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 12 Nederlandse jeugdserie. Dynamiet. Het hele dorp is er klaar voor; de koning kan elk. VRT Journaal: Nieuwsuitzending, Aflevering 200 Het nieuws van de dag met sportoverzicht. Vive le Vèlo: Sportpraatprogramma, Aflevering 3 Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag.. De kameleon: Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 12 Nederlandse jeugdserie. Dynamiet. Het hele dorp is er klaar voor; de koning kan elk. Jinek: VMBO-leerlingen Maastricht: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: VMBO leerlingen uit Maastricht over de. NOS De Avondetappe: Sportpraatprogramma, Aflevering 13 Wielertalkshow in het kader van de Tour de France. De Tourdag wordt afgesloten met. Jinek: Praatprogramma over de actualiteit, Aflevering 34 Talkshow. Dat was het voor de tvgids van BVN voor vandaag .

Zender informatie

BVN is de tv-zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. Op deze zender wordt een selectie van Nederlandstalige programma's van de Nederlandse Publieke Omroep en de Vlaamse VRT uitgezonden.

Onder andere de belangrijkste nieuws- en praatprogramma's, series en kinderprogramma's uit Nederland en Vlaanderen worden op BVN uitgezonden. De volledige programmering is in de BVN tv gids op deze pagina te zien.