TV Gids BVN vandaag

Je vindt hier de tv gids van BVN voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BVN voor vandaag: Kalmte kan u redden: Quiz, Seizoen 2 Aflevering 3 Quiz. Buitenhof: o.a. Gerrit van der Burg: Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Buitenhof: Gerrit van der Burg Er moet meer geld naar de. De Zevende Dag: Actualiteitenmagazine, Aflevering 38 Gevarieerd actualiteitenmagazine. Zondag met Lubach: Komische show, Seizoen 9 Aflevering 2 Satirisch actualiteitenmagazine met Arjen Lubach. Arjen Lubach remixt de actuele. Toms Engeland: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 2 Documentairereeks waarin Tom Egbers Engeland rondreist. Old fabric and new. Dit Was Het Nieuws: Komische show, Aflevering 3 Satirisch actuaprogramma. Gasten: Hans Jaap Melissen en Tex de Wit. Nieuwsuur: Actualiteitenmagazine, Herhaling. De onderwerpen van de volgende uitzending zijn nog niet bekend. VPRO Boeken: Cultuurmagazine, Aflevering 24 Boekenmagazine. Deborah Feldman en Annet Mooij. NOS Studio Sport Eredivisie: Sportmagazine, Het laatste sportnieuws en de samenvattingen van de gespeelde Eredivisiewedstrijden, met samenvattingen. Weerbericht Europa/Afrika: Nieuwsuitzending, Aflevering 266 Weerbericht. Dat was het voor de tvgids van BVN voor vandaag .

Zender informatie

BVN is de tv-zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. Op deze zender wordt een selectie van Nederlandstalige programma's van de Nederlandse Publieke Omroep en de Vlaamse VRT uitgezonden.

Onder andere de belangrijkste nieuws- en praatprogramma's, series en kinderprogramma's uit Nederland en Vlaanderen worden op BVN uitgezonden. De volledige programmering is in de BVN tv gids op deze pagina te zien.