TV Gids BVN vandaag

Je vindt hier de tv gids van BVN voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BVN voor vandaag: Dokters van morgen (AVROTROS): Hoe kun je zo gezond mogelijk oud worden? Antoinette Hertsenberg onderzoekt spraakmakende innovaties in de zorg. In. Animalitis (VRT): Dieter Coppens dompelt zichzelf en de kijkers met grote verwondering onder in de dierenwereld. Dieter volgt Belgische. Weerbericht Europa/Afrika (BVN): Het weerbericht van Europa/Afrika. Stanley H. (KRO-NCRV): Dramaserie over één van de beruchtste criminelen ooit: Stanley Hillis. Stanley H. ontwikkelt zich van een jonge. Circle of life (VRT): Fotografe Lieve Blancquaert blikt terug op de televisiereeksen 'Birth day', 'Wedding day' en 'Last days', waarvoor ze. Nieuwsuur (NOS/NTR): Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Weerbericht Amerika/Caribiën (BVN): Het weerbericht van Amerika/Carabiën. Pauw (BNNVARA): Latenight talkshow live vanuit Amsterdam. Keuringsdienst van Waarde (KRO-NCRV): Programma waarin centraal staat wat fabrikanten ons als consumenten vertellen. Klopt het wat ze claimen en wat ze ons. Iedereen Beroemd (VRT): Reportagemagazine waarin elke dag iets nieuws te beleven valt. Dat was het voor de tvgids van BVN voor vandaag .

Zender informatie

BVN is de tv-zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. Op deze zender wordt een selectie van Nederlandstalige programma's van de Nederlandse Publieke Omroep en de Vlaamse VRT uitgezonden.

Onder andere de belangrijkste nieuws- en praatprogramma's, series en kinderprogramma's uit Nederland en Vlaanderen worden op BVN uitgezonden. De volledige programmering is in de BVN tv gids op deze pagina te zien.