TV Gids Brava eergisteren

Je vindt hier de tv gids van Brava voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op Brava voor eergisteren: Beethoven - Pianosonate Nr. 3, Op. 2, Nr. 3: 21/09 - Muziek, Beethovens Pianosonate Nr. 3 opent met een karakteristiek thema welke terugklinkt in de bas en leidt. Celebrate St. Patrick 2018: Eergisteren - Muziek, Componist en dirigent John Anderson presenteert een feestelijk muziekevenement ter ere van St.. Domaine Forget - Concert 2016: Eergisteren - Muziek, In het concert La musique du bonheur speelt het ensemble Les Violons du Roy onder leiding van. Absolute Prokofiev: Het derde concert: Eergisteren - Muziek, Het Paasfestival is internationaal een belangrijk evenement voor liefhebbers van klassieke. Massenet - Cendrillon: Eergisteren - Muziek, Jules Massenets sprookjesachtige opera Cendrillon (‘Assepoester’) was al bij de première in. Lifschitz & Davidson: Eergisteren - Muziek, Pianiste Sonya Lifschitz is van alle markten thuis. Haar repertoire reikt van de vijftiende. Johan de Meij - Symfonie Nr. 1 ‘Lord of the Rings’: Eergisteren - Muziek, Dit concert is het eindresultaat van een samenwerking tussen het 'Giuseppe Nicolini'. Achter de schermen: the Zurich Opera House: Eergisteren - Muziek, Het Zürich Opera House is één van de beste van Europa. Ieder jaar worden hier niet minder dan. Historical and Hysterical Guide to the Orchestra: Eergisteren - Muziek, Geniet van deze informatieve reis door de tijd en ontdek de klank en historische context van. J.D. Heinichen - Magnificat in A: Eergisteren - Muziek, Patrick Debrabandere leidt het Vox Mago kamerkoor in een uitvoering van het Magnificat in A van. Dat was het voor de tvgids van Brava voor eergisteren .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.