TV Gids Brava

Je vindt hier de tv gids van Brava. We hebben de volgende programma's op Brava: Rodrigo - Concierto de Aranjuez: 01/10 - Muziek, Juan Manuel Cañizares is de solist in een uitvoering van Joaquín Rodrigo's (1901 1999) Concierto de. Bruckner - Symfonie Nr. 7: 01/10 - Muziek, Hartmut Haenchen dirigeert de philharmonie zuidnederland in een uitvoering van Bruckners Symfonie Nr.. Pianomania - Elisabeth Leonskaja: 02/10 - Muziek, Elisbeth Leonskaja (1945) speelt Ludwig van Beethovens laatste drie pianosonates (Op. 109, 110 en 110). Veerhavenconcert 2018: 02/10 - Muziek, Het Veerhavenconcert is een gratis toegankelijk klassiek openluchtconcert in de sfeervolste haven van. Puccini - Madama Butterfly: 02/10 - Muziek, Op briljante wijze portretteert Puccini de breekbaarheid van een verliefde geisha, die door haar. Wagner - Prelude uit "Parsifal": 01/10 - Muziek, Het Europakonzert van 2007 vond plaats in Berlijn ter ere van de 125ste verjaardag van de Berliner. Purcell - Dido and Aeneas: 01/10 - Muziek, In het meesterwerk ‘Dido and Aeneas’ van Purcell wordt het verhaal verteld van twee ontheemden,. Sjostakovitsj - Symfonie Nr. 5, Op. 47: 01/10 - Muziek, De Finse dirigent Santtu Matias Rouvali leidt het Göteborg Symfonieorkest in een uitvoering van Dmitri. Sjostakovitsj: Symfonie Nr. 12 & Passacaglia: 01/10 - Muziek, De Finse dirigent Santtu Matias Rouvali leidt het Göteborg Symfonieorkest in een uitvoering van werken. CMIM - Finale - John Brancy: Rameau, Verdi: 01/10 - Muziek, De Amerikaanse bariton John Brancy (1988) zingt 'Nature, amour, qui partagez mon cœur' uit Jean. Dat was het voor de tvgids van Brava.

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.