TV Gids Brava

Je vindt hier de tv gids van Brava. We hebben de volgende programma's op Brava: Rachmaninoff - Pianoconcert Nr. 4, Op. 40: 11/05 - Muziek, Fabio Luisi dirigeert het Deens Radio Symfonieorkest in indrukwekkende uitvoering tijdens de viering. Quarantaineconcerten - Liszt, Chopin e. a.: 11/05 - Muziek, De Russische pianist Zlata Chochieva trad op 13 april 2020 op in Schinkel Pavillon Berlijn. Het. TeoTronico - De Robotpianist: 12/05 - Muziek, TeoTronico is een robotpianist, bedacht en ontworpen door Matteo Suzzi. Suzzi is verbonden aan. Mikko Franck dirigeert Ravel: 12/05 - Muziek, Mikko Franck dirigeert het Orchestre de Paris in een aantrekkelijk concertprogramma met uitsluitend. Poulenc - Dialogues des Carmélites: 12/05 - Muziek, Yannick Nézet Séguin dirigeert de Metropolitan Opera in een uitvoering van Poulencs Dialogues des. Classical:NEXT 2019 - Close Call: 11/05 - Muziek, In Close Call fungeert uw smartphone als een muziekinstrument. En dat maakt u niet alleen een. Johan de Meij - Echoes of San Marco & Fellini: 11/05 - Muziek, Dit concert is het resultaat van een samenwerking tussen het 'Giuseppe Nicolini' Conservatorium van. Achter de schermen: the Zurich Opera House: 11/05 - Muziek, Het Zürich Opera House is één van de beste van Europa. Ieder jaar worden hier niet minder dan 15. Big Nightmare Music: 11/05 - Muziek, De Russische violist Aleksey Igudesman en de Brits Koreaanse pianist Huyng ki Joo debuteerden in 2004. Haydn - Strijkkwartet in C, Op. 54, Nr. 2: 11/05 - Muziek, Het Britse strijkkwartet The Lindsays speelt Haydns Strijkkwartet in G, Op. 54, Nr. 2. Musici zijn. Dat was het voor de tvgids van Brava.

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.