TV Gids Brava overmorgen

Je vindt hier de tv gids van Brava voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op Brava voor overmorgen: Wagner - Delen uit Götterdammerung: Morgen - Muziek, Sinds 1991 speelt de Berliner Philharmoniker ieder jaar een Europaconcert in een verschillende. Misha Fomin in het Concertgebouw: Overmorgen - Muziek, Sinds zijn spectaculaire debuutrecital in Het Concertgebouw van Amsterdam in 2002 is pianist Misha. Gala vanuit Berlijn 2017: Overmorgen - Muziek, Trouw aan de jaarlijkse traditie… maar net even anders. Met een stersolist als Joyce DiDonato en. Sir Neville Marriner - Mozart Concert from Lugano: Overmorgen - Muziek, De gerenommeerde Mozartspecialist Sir Neville Marriner (1924 2016) dirigeert het Orchestra della. Donizetti – L’elisir d’amore: Overmorgen - Muziek, Toen bekend werd dat Rolando Villazón niet alleen de titelrol zou zingen, maar ook de hele opera. Concerts in a Palace - Franse werken: Overmorgen - Muziek, Deze aflevering van Concerts in a Palace is de eerste in een reeks van zes die in 1999 werd. Prokofiev - Peter en de wolf: Overmorgen - Muziek, Leonard Bernstein, David Bowie, Bill Clinton en Michail Gorbatsjov hebben allen wel een keer de. Le Concert Spirituel - Festival de Saintes: Overmorgen - Muziek, Het Festival de Saintes is een jaarlijks terugkerend festival in het Franse Saintes. Centrum van. Duruflé - Requiem: Overmorgen - Muziek. Mozart - Strijkkwartet Nr. 14 'Lente': Overmorgen - Muziek, In het Barockschloss in Rammenau speelt het Gewandhaus Quartett Mozart's Strijkkwartet Nr. 14 in. Dat was het voor de tvgids van Brava voor overmorgen .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.