TV Gids Brava gisteren

Je vindt hier de tv gids van Brava voor gisteren. We hebben de volgende programma's op Brava voor gisteren: Beethoven - Pianosonate Nr. 11, Op. 22: Eergisteren - Muziek, De Italiaanse pianist Riccardo Schwartz is geboren in 1986 te Milaan en volgde zijn pianostudies. Sjostakovitsj - Symfonie Nr. 5, Op. 47: Eergisteren - Muziek, Als onderdeel van hun nieuwe samenwerking met componist Philip Glass, die bekend staat om zijn. Schubert - Rosamunde Ouverture: Gisteren - Muziek, D. 644 Andreas Spering dirigeert philharmonie zuidnederland in een uitvoering van de "Rosamunde. Memory of a Concert: Gisteren - Muziek, In 2006 gingen Gidon Kremer en Martha Argerich op tournee, waarbij ze een programma bestaande uit. Louis Langrée dirigeert het Orchestre de Paris: Gisteren - Muziek, Louis Langrée, chef dirigent en artistiek leiding van de New York Philharmonic dirigeert het. Debussy - Pelléas et Melisande: Gisteren - Muziek, Alain Altinoglu dirigeert de Philharmonia Zürich, het Zusatzchor Opernhaus Zürich en SoprAlti der. Telemann - Brockes Passion, TWV 5:1 - Ouverturen: Eergisteren - Muziek, Deze film portretteert een zeer speciale vocalist en twee exceptionele barokcomponisten. De. CMIM - Finale - Mikhail Golovushkin: Eergisteren - Muziek, De Russische bas Mikhail Golovushkin (1983) zingt 'Quand la flamme de l’amour' uit Georges. Beethoven - Pianosonate Nr. 27, Op. 90: Eergisteren - Muziek, Deze opname is onderdeel van Daniel Barenboims vermaarde uitvoering van Beethovens complete 32. Verdi - Luisa Miller: Eergisteren - Muziek, Massimo Zanetti dirigeert het koor en orkest van de Opéra Royal de Wallonie in een uitvoering. Dat was het voor de tvgids van Brava voor gisteren .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.