TV Gids Brava vandaag

Je vindt hier de tv gids van Brava voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Brava voor vandaag: A Bach Companion - The life and work of J.S. Bach: Muziek, De documentaire A Bach Companion The life and work of J.S. Bach belicht het leven van de componist, maar ook. Wagner - Das Rheingold: Muziek, Das Rheingold vormt de proloog tot Richard Wagners Ringcyclus. Deze uitvoering van de Staatsoper Stuttgart uit. Wagner - Ouverture uit Der fliegende Holländer: Muziek, Sinds 1991 speelt de Berliner Philharmoniker ieder jaar een Europaconcert in een verschillende Europese stad.. Halve Finale II - Liszt Pianoconcours 2017: Muziek, Sergey Belyavskiy (1993, Rusland) voert La notte (S377a) en de Hongaarse Rapsodie Nr. 12 (S379a) uit tijdens de. Frang, Schiff en Zimmermann spelen Mozart & Brahms: Muziek, Vilde Frang, Tabea Zimmermann en András Schiff bundelen de krachten in een concert tijdens de 25 jarige. Halve Finale I - Liszt Pianoconcours 2017: Muziek, Sergey Belyavskiy (1993, Rusland) speelt Liszts Hongaarse Rapsodie Nr. 9 (‘Carnaval in Pest’) (S244/9) en. Poulenc - Dialogues des Carmélites: Muziek, Yannick Nézet Séguin dirigeert de Metropolitan Opera in een uitvoering van Poulencs Dialogues des Carmélites. Louis Langrée dirigeert het Orchestre de Paris: Muziek, Louis Langrée, chef dirigent en artistiek leiding van de New York Philharmonic dirigeert het Orchestre de. Celebrate Saint-Patrick 2019: Muziek, Armagh is een van de oudste steden van Ierland en de plaats waar de heilige St. Patrick besloot zijn eerste. Dat was het voor de tvgids van Brava voor vandaag .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.