TV Gids Brava vandaag

Je vindt hier de tv gids van Brava voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Brava voor vandaag: Molter - Klarinertconcerten Nr. 1 t/m 5: Muziek, Klarinettist Henk de Graaf voert samen met het Amadeus Ensemble Rotterdam onder leiding van Marien van Staalen. Wagner - Prelude uit "Parsifal": Muziek, Het Europakonzert van 2007 vond plaats in Berlijn ter ere van de 125ste verjaardag van de Berliner. Veerhavenconcert 2016: Muziek, Op zaterdag 27 augustus 2016 organiseerde OVG samen met Sinfonia Rotterdam onder leiding van Conrad van Alphen. Bychkov dirigeert Smetana, Martinů & Dvořák: Muziek, De in de Sovjet Unie geboren dirigent Semyon Bychkov leidt het Tsjechisch Filharmonisch Orkest in een. Massenet - Cendrillon: Muziek, Jules Massenets sprookjesachtige opera Cendrillon (‘Assepoester’) was al bij de première in 1899 in de. Von Zemlinsky - Klarinettrio, Op. 3: Muziek, Het Valerius Ensemble, bestaande uit Jorge Gaona Ros (klarinet), Ksenia Kouzmenko (piano) en René Geesing. Berlioz – Béatrice et Bénédict: Muziek, Béatrice et Bénédict is een opéra comique in twee aktes van Hector Berlioz. Het libretto is van de hand van. Sjostakovitsj - Preludes en fuga's: Muziek, Compagnia Simona Bucci presenteert een bijzonder concert "in scenische vorm": 'Preludi e Fughe. Haydn - Symfonie Nr. 94 in G, Hob. I:94: Muziek, Het jaarlijkse Europakonzert van de wereldberoemde Berliner Philharmoniker vond in 2001 wel op een hele. Dvořák - Het Gouden Spinnewiel, Op. 109: Muziek, Sir Simon Rattle dirigeert het Tsjechisch Filharmonisch Orkest in dit concertprogramma met werken van Antonín. Dat was het voor de tvgids van Brava voor vandaag .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.