TV Gids Brava vandaag

Je vindt hier de tv gids van Brava voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Brava voor vandaag: Tsjaikovski - Symfonie Nr. 1, Op. 13: Muziek, De Russische componist Pjotr Iljitsj Tsjaikovski (1840 1893) componeerde zijn Symfonie Nr. 1 in 1866. De. Brahms - Symfonie Nr. 4, Op. 98: Muziek, Het Europakonzert van 2007 vond plaats in Berlijn ter ere van de 125ste verjaardag van de Berliner. Halve Finale II - Liszt Pianoconcours 2017: Muziek, Wouter Bergenhuizen (1988, Nederland) voert Die drei Zigeuner (S383), Die Zelle in Nonnenwerth (S382bis) en La. Puccini - Madama Butterfly: Muziek, Op briljante wijze portretteert Puccini de breekbaarheid van een verliefde geisha, die door haar naïviteit. Mahler - Symfonie Nr. 2: Muziek, "Het is een uitdaging om tegenwoordig in de klassieke muziekwereld een uitvoering te vinden die. Celebrate Saint-Patrick 2019: Muziek, Armagh is een van de oudste steden van Ierland en de plaats waar de heilige St. Patrick besloot zijn eerste. Pianorecital, deel II: Muziek, De Italiaanse pianist Roberto Prosseda staat bekend om zijn vertolkingen van de muziek van Felix Mendelssohn.. Tsjaikovski - De Notenkraker: Muziek, De Notenkraker is wellicht het meest geliefde werk van de Tsjakovski (1840 1893). De muziek inspireerde vele. Abbado dirigeert Mahler en Schönberg: Muziek, Claudio Abbado (1933 2014) dirigeert het Gustav Mahler Jugendorchester (GMJO) in een uitvoering van Mahler's. Beethoven - Pianosonate Nr. 31, Op. 110: Muziek, Deze opname is onderdeel van Daniel Barenboims vermaarde uitvoering van Beethovens complete 32 pianosonates,. Dat was het voor de tvgids van Brava voor vandaag .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.