TV Gids Brava vandaag

Je vindt hier de tv gids van Brava voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Brava voor vandaag: La Dolce Vita: Muziek van de Italiaanse Film: Muziekprogramma, "La Dolce Vita" en 'Cinema Paradiso': twee Italiaanse filmklassiekers die hun reputatie niet alleen. The Promise of Music: Muziekprogramma, Dit concert van het Simón Bolívar Jeugdorkest van Venezuala onder leiding van maestro Gustavo. Veerhavenconcert 2015: Muziekprogramma, Ook in 2015 bood de historische Veerhaven weer een sprookjesachtig decor tijdens het OVG. IVC Masterclass: Maria Fiselier & Nicola Rose: Muziekprogramma, Het Internationaal Vocalisten Concours 's Hertogenbosch (IVC) werd in 1954 opgericht. Het is sindsdien. GitaarSalon - Nadja Kossinskaja: Muziekprogramma, De in Kiev (Oekraïne) geboren Nadja Kossinskaja is een ongelooflijke veelzijdige gitarist. Haar. Solowerken voor klarinet: Muziekprogramma, In deze uitzending speelt Henk de Graaf verschillende werken voor solo klarinet. In 1970 behaalde de. Rameau - Gavotte et doubles: Muziekprogramma, Jean Philippe Rameau was een echte muzikale duizendpoot: hij stond bekend om zijn vernieuwende en. Schumann - Adagio en Allegro brillante: Muziekprogramma, Bij de eerste uitgave van Robert Schumanns 'Symfonische Etudes'(een set van thema en variaties) zat de. Concerts in a Palace - Griegs Holberg Suite: Muziekprogramma, Deze aflevering van Concerts in a Palace is de tweede in een reeks van zes die in 1999 werd opgenomen. Lucerne Festival 2004 - Gala Concert: Muziekprogramma, Deze opname van het Galaconcert tijdens het Lucerne Festival van 2004 bevat de "Vier letzte Lieder". Dat was het voor de tvgids van Brava voor vandaag .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.