TV Gids Brava vandaag

Je vindt hier de tv gids van Brava voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Brava voor vandaag: Mozart - Le nozze di Figaro: Emilio Sagi’s productie brengt het elegante en theatrale meesterwerk van W. A. Mozart tot leven! Van de openingsnoten. Rachmaninov - Pianoconcert Nr. 3: De Cubaanse pianist Jorge Luis is de solist in Rachmaninovs Pianoconcert Nr. 3. Het Orchestre de Paris staat onder. Mozart - Symfonie Nr. 38, KV. 504: Gerd Albrecht dirigeert de Deutsche Kammerphilharmonie in een uitvoering van Mozarts ‘Praag’ Symfonie Nr. 38 (KV.. Mendelssohn - Octet in Es - Op. 20: Het Gewandhaus Quartet en het Arzberger Quartet spelen Felix Mendelssohns Octet in Es groot, Op. 20, in het Gohliser. Boulez dirigeert Bartòk: Pierre Boulez staat op de bok voor de Berliner Philharmoniker in een concertprogramma met de muziek van Béla Bartók.. Gershwin – Bess, you is my woman now: Toen George Gerswhins opera ‘Porgy and Bess’ in première ging in 1935 bestond de cast uit Afro Amerikaanse zangers,. Dat was het voor de tvgids van Brava voor vandaag .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.