TV Gids Brava vandaag

Je vindt hier de tv gids van Brava voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Brava voor vandaag: LA Opening Gala 2014 - John Williams Celebration: Muziekprogramma , De Los Angeles Philharmonic opende het seizoen 2014 2015 met een Gala dat geheel gewijd was aan de. Soulscapes: Muziekprogramma , Achteraf gezien kunnen we Uwe Scholz' versie van Igor Stravinsky's Sacre du printemps voor solodanser. Bizet - Carmen: Muziekprogramma , Georges Bizets (1838 1875) Carmen is misschien wel de bekendste opera van de wereld. De Franse. Gershwin - Bess you is my woman now: Muziekprogramma , Toen George Gerswhins opera "Porgy and Bess" in premi?re ging in 1935 bestond de cast uit Afro. Beethoven - Septet in Es groot - Opus 20: Muziekprogramma , De Berliner Philharmoniker behoort al jaren tot de beste orkesten ter wereld. In 1991 kwamen. Martinu and Berlioz: Muziekprogramma , Het Vlaamse symfonieorkest deFilharmonie heeft zich gespecialiseerd in de historische verantwoorde. Le Châtelet - Le Guay & Faust: Muziekprogramma , Het Parijse Th??tre Imp?rial du Ch?telet opende z'n deuren voor het eerst op 19 augustus 1862, in de. Amante Segreto: Muziekprogramma , Gedurende dit schitterende concert, opgenomen in de imposante Abbaye aux Dames in het Franse Saintes,. Sjostakovitsj - Symfonie Nr. 5, deel II: Muziekprogramma , Met dit concert maakte Yutaka Sado zijn debuut bij de Berliner Philharmoniker in 2012, en daarmee is. Four Seasons of Buenos Aires - Invierno Porteño: . Dat was het voor de tvgids van Brava voor vandaag .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.