TV Gids Brava vandaag

Je vindt hier de tv gids van Brava voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Brava voor vandaag: Kerstconcert: Muziek, Op 18 december 2017 verzorgde het Valerius Ensemble een kerstconcert in Concordia Enschede. Het ensemble. Robert Wilson: A Living Space: Muziek, De film A Living Space vormt een unieke kennismaking met het zomerprogramma Laboratory for Performance in het. A Bach Companion - The life and work of J.S. Bach: Muziek, De documentaire A Bach Companion The life and work of J.S. Bach belicht het leven van de componist, maar ook. Sons of Vienna: Aflevering 5 - Dynasty of Dance: Muziek, De zesdelig serie Sons of Vienna portretteert uitzonderlijke componisten die allen actief waren in de culturele. David Zinman dirigeert het Orchestre de Paris: Muziek, Dirigent David Zinman dirigeert het Orchestre de Paris in een concertprogramma met onder andere muziek uit. Opera Singalong 2018: Muziek, De philharmonie zuidnederland en het Brabant Koor presenteren een unieke Opera Sing Along met de meest geliefde. Rodrigo - Concierto de Aranjuez: Muziek, Juan Manuel Cañizares is de solist in een uitvoering van Joaquín Rodrigo's (1901 1999) Concierto de Aranjuez.. Puccini - Madama Butterfly: Muziek, Op briljante wijze portretteert Puccini de breekbaarheid van een verliefde geisha, die door haar naïviteit. Gran Gala di Verdi - Deel 1: Muziek, Het Gran Gala di Verdi is opgenomen in het Teatro Padiglione Palacassa in Parma. In 2001, honderd jaar na. Brahms - Ein deutsches Requiem: Muziek, voor 2 piano's ‘Ein deutsches Requiem’ van Johannes Brahms staat erom bekend dat het een menselijk requiem. Dat was het voor de tvgids van Brava voor vandaag .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.