TV Gids Brava vandaag

Je vindt hier de tv gids van Brava voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Brava voor vandaag: Verdi - Nabucco: Muziek, Daniel Oren dirigeert het orkest van de Arena di Verona in een prachtige uitvoering van Giuseppe Verdi’s. Giovanni de Macque - Madrigalen: Muziek, Een expressionistische serenade als opmaat naar een zinderende festivalweek: de opdracht voor Manfred Cordes en. Solo-Finale - Liszt Pianoconcours 2017: Muziek, Alexander Ullman (1991, Verenigd Koninkrijk) speelt Liszts Études d'exécution transcendante, Nr. 11 Harmonies. Bach - Brandenburgs Concert 4-6: Muziek, Bij wijze van ‘muzikale sollicitatie’ schreef Johann Sebastian Bach zijn zes Brandenburgse concerten. In. Mozart - Pianoconcert Nr. 13, KV. 415: Muziek, Sinds 1991 speelt de Berliner Philharmoniker ieder jaar een Europaconcert in een verschillende Europese stad.. Beethoven - Laatste sonates, op. 109, 110 & 111: Muziek, Beethovens laatste drie pianosonates (Op. 109, 110 en 111) verkennen de intieme doolhoven van de menselijke. Mariinsky on Track: Muziek, In de documentaire Mariinsky on Track reist Stingray Brava mee met het gelauwerde Mariinskiorkest op een lange. Rachmaninoff - Pianoconcert Nr. 4, Op. 40: Muziek, Fabio Luisi dirigeert het Deens Radio Symfonieorkest in indrukwekkende uitvoering tijdens de viering van de. A Salute to Brasil: Muziek, Kristjan Järvi dirigeert het Orchestre de Paris in een concertprogramma dat een eerbetoon is aan Braziliaanse. Russia: Muziek, Marcos Morau creëerde de dansvoorstelling Russia speciaal voor het Spaanse gezelschap La Veronal. De. Dat was het voor de tvgids van Brava voor vandaag .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.