TV Gids BBC Two vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC Two voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC Two voor vandaag: Panorama: Catrin Nye investigates the rise in the use of social media stars to market brands, looking at the impact this new form. Inside Europe: We Quit: The stories of the battles to keep the European Union together, beginning by looking at David Cameron's. My Million Pound Menu: . This is BBC Two: Highlights of programmes on BBC Two. Dat was het voor de tvgids van BBC Two voor vandaag .

Zender informatie

BBC Two is het tweede kanaal van de BBC. Het heette eerder BBC2 . Het is de hoofdzender van de British Broadcasting Corporation (BBC). De zender zond voor het eerst uit in 1964. In juli 1967 werd het in Europa de eerste televisiezender die regelmatig in kleur uitzond.

BBC Two richt zich op een breed publiek  met stimulerende televisie voor een veeleisend publiek. Bekijk de BBC Two tv gids voor de hele programmering. De zender richt zich op volwassenen die jong van geest zijn en een creatieve, informatieve programmering zoeken.