TV Gids BBC Two vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC Two voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC Two voor vandaag: Supermarket Secrets: Seizoen 3 Aflevering 1 Staying on Trend: Gregg Wallace goes behind the scenes with Britain's biggest food retailers to. Snooker: World Championship Extra: Coverage and reaction from the latest Snooker event taking place. Countryfile: Herts & Bucks. Series 2019. Series 2019: Matt Baker visits a Hertfordshire quarry that has become a haven for wildlife,. This is BBC Two: Highlights of programmes on BBC Two. Dat was het voor de tvgids van BBC Two voor vandaag .

Zender informatie

BBC Two is het tweede kanaal van de BBC. Het heette eerder BBC2 . Het is de hoofdzender van de British Broadcasting Corporation (BBC). De zender zond voor het eerst uit in 1964. In juli 1967 werd het in Europa de eerste televisiezender die regelmatig in kleur uitzond.

BBC Two richt zich op een breed publiek  met stimulerende televisie voor een veeleisend publiek. Bekijk de BBC Two tv gids voor de hele programmering. De zender richt zich op volwassenen die jong van geest zijn en een creatieve, informatieve programmering zoeken.