TV Gids BBC One vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC One voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC One voor vandaag: Olympics 2020 Live: Sport, Day 12 1 JJ Chalmers introduces coverage of athletics and park skateboarding on day 12, with Team GB's Katarina. Olympics 2020 Live: Sport, Day 12 4am Dan Walker and Sam Quek present coverage from Tokyo, where canoe sprint is expected to feature,. Dat was het voor de tvgids van BBC One voor vandaag .

Zender informatie

BBC One is het oudste televisiestation ter wereld. Het heette eerder BBC1 en oorspronkelijk BBC Television Service. Het is de hoofdzender van de British Broadcasting Corporation (BBC).
BBC One richt zich op een breed publiek met nieuws, live gebeurtenissen, comedyseries, dramaseries, spelprogramma's, talkshows en een aantal educatieve en religieuze programma's. Bekijk de BBC One tv gids voor de actuele programmering.

Programma's die al jarenlang populair zijn, zijn onder meer Neighbours, Absolutely fabulous, Casualty en Eastenders.

BBC One heeft ook de uitzendrechten voor de samenvattingen van de Engelse Premier League bij Match of the day. Oud-spits van Engeland Gary Lineker presenteert deze populaire show op zaterdagavond.