TV Gids BBC First gisteren

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor gisteren. We hebben de volgende programma's op BBC First voor gisteren: Agatha Christie's Marple: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 3 van 4 Een instelling voor moeilijk opvoedbare jongens die geleid wordt. Bodyguard: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 van 6 Een lagere school wordt het doelwit van een terroristische aanslag. Flesh and Blood: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 3 van 4 Vivien en Mark maken plannen voor hun reis naar India, maar door. Midsomer Murders: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 14 Aflevering 11 van 16 The Night of the Stag: Part 1 Deel 1/2. Een belastinginspecteur. Sherlock: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 3 van 3 The Reichenbach Fall Sherlock en John proberen te voorkomen dat het. Midsomer Murders: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 14 Aflevering 9 van 16 The Sleeper Under the Hill: Part 1 Deel 1/2. Een boer wordt dood. Flesh and Blood: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 4 van 4 Vivien probeert de zorgen die haar kinderen over Mark hebben naast. The Mallorca Files: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 8 van 10 Death in the Morning Max en Miranda onderzoeken in het plaatsje. Bodyguard: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 van 6 Een lagere school wordt het doelwit van een terroristische aanslag. Agatha Christie's Marple: Gisteren - Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 3 van 4 Een instelling voor moeilijk opvoedbare jongens die geleid wordt. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor gisteren .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.