TV Gids BBC First gisteren

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor gisteren. We hebben de volgende programma's op BBC First voor gisteren: Nieuw: Catastrophe seizoen 4: Gisteren - Vanaf vanavond is het vierde seizoen van de serie Catastrophe elke woensdag om 22:00 uur te zien op BBC. Midsomer Murders: Gisteren - Seizoen 6 Aflevering 3 Death and Dreams: Part 1: Deel 1/2. Als Martin Wroath dood in zijn huis in Midsomer. Line of Duty: Gisteren - Seizoen 4 Aflevering 6 Terwijl Nick Huntley langdurig wordt verhoord over zijn rol in de moord op Tim. Death in Paradise: Gisteren - Seizoen 5 Aflevering 3 Killer Heels: DI Goodman en het team zijn ontzet als een jong model tijdens een. Midsomer Murders: Gisteren - Seizoen 6 Aflevering 4 Death and Dreams: Part 2: Deel 2/2. Na een tweede moord in een plaatselijke kliniek. Deep Water: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 2 Series 1, Episode 2: Lisa probeert Lucinda's verdwijning goed te maken maar krijgt. Midsomer Murders: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 1 The Killings at Badger's Drift: Part 1: Deel 1/2. Barnaby en Troy een onderzoek in. Catastrophe: Gisteren - Seizoen 4 Aflevering 1 Robs rechtszaak nadert. Hij krijgt een weekendbaan aangeboden bij een kringloopwinkel. Father Brown: Gisteren - Seizoen 6 Aflevering 5 Lady Felicia keert uit het buitenland terug naar Kembleford in het gezelschap van een. New Tricks: Gisteren - Seizoen 5 Aflevering 3 Het team heropent het onderzoek naar de moord op de populaire dj Johnny Deacon, die. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor gisteren .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.