TV Gids BBC First gisteren

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor gisteren. We hebben de volgende programma's op BBC First voor gisteren: Nieuw: Guilt: Gisteren - Vanaf vanavond is de nieuwe Schotse dramaserie Guilt vier woensdagen om 22:00 uur te zien op BBC First.. Agatha Raisin: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 1 Als militant wandelaar Jessica Tartinck dood wordt aangetroffen in een veld wordt. Agatha Raisin: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 2 Amanda Ballard is niet erg geliefd onder de inwoners van Carsely. Als haar lichaam. Death in Paradise: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 5 Een moordonderzoek wordt meer dan persoonlijk voor Richard als het slachtoffer wordt. Blood: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 3 Op de dag van de begrafenis verzamelt de hele familie zich om Mary te begraven. Midsomer Murders: Gisteren - Seizoen 8 Aflevering 11 Hidden Depths: Part 1: Deel 1/2. Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val. Dalziel and Pascoe: Gisteren - Seizoen 6 Aflevering 7 Truth And Consequences Part 1: In de oude mijnstad Thirksby wordt een skelet. Dalziel and Pascoe: Gisteren - Seizoen 6 Aflevering 8 Truth And Consequences Part 2: Pascoe wordt teruggestuurd naar Wetherton om de. Temple: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 2 Series 1, Episode 2: Na Anna's ontsnapping uit de bunker doet Daniel wanhopige. New Tricks: Gisteren - Seizoen 9 Aflevering 7 UCOS heropent de zaak van Sean Docherty, een jonge poëet wiens verbrande lichaam. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor gisteren .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.