TV Gids BBC First gisteren

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor gisteren. We hebben de volgende programma's op BBC First voor gisteren: Midsomer Murders: Gisteren - Seizoen 16 Aflevering 7 The Flying Club: Part 1: Deel 1/2. De eigenaar van Finchmere Airfield is uit een. Catastrophe: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 1 Docente Sharon heeft een wild weekend van onophoudelijke seks met de uit Amerika. Midsomer Murders: Gisteren - Seizoen 16 Aflevering 8 The Flying Club: Part 2: Deel 2/2. De eigenaar van Finchmere Airfield is uit een. Death in Paradise: Gisteren - Seizoen 5 Aflevering 7 Een berger van een schip wordt vermoord. Verdachte is een man die een concreet alibi. Luther: Gisteren - Seizoen 5 Aflevering 4 Door Luthers toenemende afwezigheid van de zaak, leidt Halliday de jacht op een. Catastrophe: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 2 Het lijkt niemand een goed idee dat Rob met Sharon trouwt, zeker zijn moeder niet met. Midsomer Murders: Gisteren - Seizoen 13 Aflevering 1 The Made to Measure Murders: Part 1: Deel 1/2. Een dorp begint zijn donkere geheimen. Death in Paradise: Gisteren - Seizoen 5 Aflevering 6 Het team treedt de wereld binnen van het goede leven als een bekende chef tijdens de. Catastrophe: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 1 Docente Sharon heeft een wild weekend van onophoudelijke seks met de uit Amerika. Midsomer Murders: Gisteren - Seizoen 12 Aflevering 13 The Great and The Good Part 1: Deel 1/2. De lokale school wordt door het afnemende. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor gisteren .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.