TV Gids BBC First gisteren

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor gisteren. We hebben de volgende programma's op BBC First voor gisteren: The ABC Murders: Eergisteren - Seizoen 1 Aflevering 3 Series 1, Episode 3: Deze serie is gebaseerd op Agatha Christie's thriller The ABC. Silent Witness: Eergisteren - Seizoen 22 Aflevering 3 Een meth lab explodeert en het team probeert iets te doen aan de drugs die aan. Midsomer Murders: Eergisteren - Seizoen 19 Aflevering 1 Het dorp dat uit de dood opstond Deel 1: Deel 1. Als een jonge man tijdens de. Midsomer Murders: Eergisteren - Seizoen 19 Aflevering 11 The Curse of the Ninth Part 1: Deel 1. De winnaar van een muziekprijs wordt op. Silent Witness: Eergisteren - Seizoen 22 Aflevering 4 Na de dood van Faith wil Nikki bewijzen dat ze niet op de hoogte was van het. Father Brown: Eergisteren - Seizoen 7 Aflevering 4 Father Brown ontdekt geheimen, hypocrisie en moord op een school voor jonge. Father Brown: Eergisteren - Seizoen 7 Aflevering 3 Father Brown woont onbedoeld een séance bij in het huis van professor Robert. Luther: Gisteren - Seizoen 5 Aflevering 3 Kan Luther, nu zijn vriend in levensgevaar is en een jonge vrouw gekidnapt door de. Midsomer Murders: Eergisteren - Seizoen 19 Aflevering 2 Het dorp dat uit de dood opstond Deel 2: Deel 2. Als een jonge man tijdens de. Midsomer Murders: Eergisteren - Seizoen 19 Aflevering 12 The Curse of the Ninth Part 2: Deel 2. De winnaar van een muziekprijs wordt op. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor gisteren .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.