TV Gids BBC First eergisteren

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op BBC First voor eergisteren: Luther: 19/01 - Seizoen 5 Aflevering 3 Kan Luther, nu zijn vriend in levensgevaar is en een jonge vrouw gekidnapt door de. The ABC Murders: 19/01 - Seizoen 1 Aflevering 2 De ABC moordenaar stuurt nog meer brieven met de belofte bloed te vergieten. Hercules'. Midsomer Murders: 19/01 - Seizoen 19 Aflevering 11 The Curse of the Ninth Part 1: Deel 1. De winnaar van een muziekprijs wordt op. Midsomer Murders: 19/01 - Seizoen 19 Aflevering 9 Dood door overreding Deel 1: Deel 1. Tijdens een Jane Austen weekend glipt een jong. Midsomer Murders: 19/01 - Seizoen 19 Aflevering 12 The Curse of the Ninth Part 2: Deel 2. De winnaar van een muziekprijs wordt op. Silent Witness: Eergisteren - Seizoen 22 Aflevering 3 Een meth lab explodeert en het team probeert iets te doen aan de drugs die aan. Midsomer Murders: 19/01 - Seizoen 19 Aflevering 10 Dood door overreding Deel 2: Deel 2. Tijdens een Jane Austen weekend glipt een jong. Death in Paradise: 19/01 - Seizoen 8 Aflevering 1 Als een passagier wordt doodgestoken op de snelbus naar Honore zijn Jack en zijn team. The Last Kingdom: 19/01 - Seizoen 3 Aflevering 3 Aethelwolds doel de Denen te verenigen en het koninkrijk van Alfred omver te werpen, is. Silent Witness: Eergisteren - Seizoen 22 Aflevering 4 Na de dood van Faith wil Nikki bewijzen dat ze niet op de hoogte was van het. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor eergisteren .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.