TV Gids BBC First eergisteren

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op BBC First voor eergisteren: Death in Paradise: 18/04 - Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 3 van 8 De moordenaar van een lokale gigolo brengt agent Goodman en zijn team. Midsomer Murders: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 11 Aflevering 14 van 14 Talking to the Dead: Part 2 Deel 2/2. Als er een lichaam. Death in Paradise: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 5 van 8 Agent Goodman en zijn team raken betrokken bij de politiek als. Unforgotten: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 1 van 6 Sunny begeeft zich naar een stortplaats in Haringey, waar in een. Broadchurch: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 2 van 8 Alec en Ellie regelen een ontmoeting tussen de Ashworths,. Peaky Blinders: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 5 van 6 Thomas Shelby krijgt te maken met een IRA baas die naar Small. Jonathan Creek: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 3 van 6 Jack In The Box Puzzelgenie Jonathan helpt Maddy bij het. Talking Heads: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 12 van 12 The Shrine Lorna bezoekt de plek waar de motor van Clifford. Talking Heads: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 11 van 12 Miss Fozzard Finds Her Feet Miss Fozzard heeft een nieuwe. Unforgotten: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 1 van 6 Sunny begeeft zich naar een stortplaats in Haringey, waar in een. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor eergisteren .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.