TV Gids BBC First eergisteren

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op BBC First voor eergisteren: Us: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 6 Connie en Douglas zijn klaar voor een grote tour door Europa.. Jonathan Creek: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 5 Aflevering 1 van 3 The Letters of Septimus Noone Een van de sterren van een West. Midsomer Murders: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 13 Aflevering 9 van 16 Master Class: Part 1 Deel 1/2. Barnaby en Jones beginnen een. Midsomer Murders: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 13 Aflevering 7 van 16 The Silent Land: Part 1 Deel 1/2. Op de oude begraafplaats. Midsomer Murders: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 13 Aflevering 10 van 16 Master Class: Part 2 Deel 2/2. Barnaby en Jones beginnen een. Midsomer Murders: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 13 Aflevering 8 van 16 The Silent Land: Part 2 Deel 2/2. Op de oude begraafplaats. Death in Paradise: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 3 van 8 Jack en zijn team zijn verbijsterd als de televisiepresentator. The Last Kingdom: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 10 van 10 De Denen en de Saksen richten zich op een nieuwe toekomst. En. Us: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 6 Connie en Douglas zijn klaar voor een grote tour door Europa.. Downton Abbey: 26/09 - Serie/soap, Seizoen 6 Aflevering 5 van 9 Wanneer Neville Chamberlain Downton bezoekt voor een diner, wordt hij. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor eergisteren .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.