TV Gids BBC First eergisteren

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op BBC First voor eergisteren: Life: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 6 Gail, Belle, David en Hannah bewonen ieder een appartement in. The Mallorca Files: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 8 van 10 Death in the Morning Max en Miranda onderzoeken in het plaatsje. Home: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 5 van 6 Na de gebeurtenis op school bereidt Katy zich voor op het. Midsomer Murders: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 9 van 16 Second Sight: Part 1 Deel 1/2. Twee families; de families. Death in Paradise: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 5 Aflevering 2 van 8 De gouverneur van Saint Marie wordt op haar afscheidsparty. Midsomer Murders: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 10 van 16 Second Sight: Part 2 Deel 2/2. Twee families; de families. Traces: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 van 6 Terwijl Kathy en Sarah aan hun verslag werken voor de brand in. Home: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 6 van 6 Terwijl Katy een onzekere toekomst te wachten staat, is John. Father Brown: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 10 van 10 The Laws of Motion Sullivan besluit voorgoed een einde te. Downton Abbey: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 3 van 10 Downton komt op zijn kop te staan door de komst van de gewonde. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor eergisteren .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.