TV Gids BBC First eergisteren

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor eergisteren. We hebben de volgende programma's op BBC First voor eergisteren: Death in Paradise: 16/10 - Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 5 van 8 In deze eerste aflevering van een tweedelige special werpt de moord op. Midsomer Murders: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 10 The Killings at Badger's Drift: Part 1 Deel 1/2. Barnaby en. Miss Scarlet and the Duke: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 6 van 6 Door de puzzelstukjes in elkaar te passen probeert Eliza. Miss Scarlet and the Duke: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 5 van 6 De laatste aantekeningen die Henry Scarlet voor zijn dood. Small Axe: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 3 van 5 Red, White and Blue Leroy Logan is een jonge forensisch. Small Axe: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 van 5 Lovers Rock Het verhaal speelt zich af op een avond in de jaren. The North Water: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 3 van 6 Sumner doet een ontdekking waardoor Drax in razernij ontsteekt.. Silent Witness: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 17 Aflevering 4 van 10 Coup De Grace Part 2 Nikki's professionele reputatie staat op. Silent Witness: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 17 Aflevering 3 van 10 Coup De Grace Part 1 Nikki legt een revolutionaire getuigenis. The Split: Eergisteren - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 5 van 6 Nadat haar affaire met Christie aan het licht is gekomen,. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor eergisteren .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.