TV Gids BBC First

Je vindt hier de tv gids van BBC First. We hebben de volgende programma's op BBC First: New: Les Misérables: 31/03 - Seizoen 1 Aflevering 1 1815. Het door oorlog verscheurde Frankrijk is verslagen bij de Slag om Waterloo. Voor. Death in Paradise: 31/03 - Seizoen 8 Aflevering 5 In deze eerste aflevering van een tweedelige special werpt de moord op 'Mama D'Mer'. Father Brown: 31/03 - Seizoen 7 Aflevering 4 Father Brown ontdekt geheimen, hypocrisie en moord op een school voor jonge vrouwen. Hij. McMafia: 31/03 - Seizoen 1 Aflevering 7 Vadim wordt overgehaald op te treden als vredesstichter in Istanbul. Alex verneemt de. Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: 31/03 - Seizoen 2 Aflevering 4 Frank en Lu onderzoeken een reeks dodelijke 'ongelukken' in een tv uitzending over. Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: 31/03 - Seizoen 2 Aflevering 3 Een vermissing wordt een moord als Frank en Lu de verdwijning van een Oost Europese. Death in Paradise: 31/03 - Seizoen 8 Aflevering 6 In de tweede aflevering van deze tweedelige special reageert het politieteam van Honoré. The Last Kingdom: 31/03 - Seizoen 3 Aflevering 7 Uhtred en zijn mannen doen een laatste poging om Skade terug te pakken terwijl haar. Father Brown: 31/03 - Seizoen 7 Aflevering 3 Father Brown woont onbedoeld een séance bij in het huis van professor Robert Wiseman. Father Brown: 31/03 - Seizoen 7 Aflevering 4 Father Brown ontdekt geheimen, hypocrisie en moord op een school voor jonge vrouwen. Hij. Dat was het voor de tvgids van BBC First.

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.