TV Gids BBC First

Je vindt hier de tv gids van BBC First. We hebben de volgende programma's op BBC First: Death in Paradise: 26/01 - Seizoen 8 Aflevering 2 DI Jack Mooney en zijn team gaan een slangenkuil binnen als dierentuineigenaar Xander. Death in Paradise: 26/01 - Seizoen 8 Aflevering 2 DI Jack Mooney en zijn team gaan een slangenkuil binnen als dierentuineigenaar Xander. Luther: 26/01 - Seizoen 5 Aflevering 4 Door Luthers toenemende afwezigheid van de zaak, leidt Halliday de jacht op een monster. Call the Midwife: 26/01 - Seizoen 8 Aflevering 1 Het is lente en omdat er extra hulp nodig is in Poplar besluit moeder overste Mildred. The ABC Murders: 26/01 - Seizoen 1 Aflevering 3 Series 1, Episode 3: Deze serie is gebaseerd op Agatha Christie's thriller The ABC. The Last Kingdom: 26/01 - Seizoen 3 Aflevering 5 Edward neemt een gevaarlijke gok door Uhtred troepen te beloven om het gevecht met. The Good Karma Hospital: 26/01 - Seizoen 2 Aflevering 4 Ruby is nog steeds aan het bijkomen van haar ontdekkingen op de theeplantage en moet. The Durrells: 26/01 - Seizoen 2 Aflevering 2 Larry's nieuwste roman is in Engeland gepubliceerd, maar iedereen lijkt het te druk te. Shakespeare and Hathaway: Private Investigators: 26/01 - Seizoen 1 Aflevering 5 Toil and Trouble: Penelope en haar man Owain willen zich laten bijstaan door Frank en Lu. Shakespeare and Hathaway: Private Investigators: 26/01 - Seizoen 1 Aflevering 6 Exit, Pursued By a Bear: Actrice Sally Balthasar roept de hulp in van Frank en Lu nadat. Dat was het voor de tvgids van BBC First.

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.