TV Gids BBC First

Je vindt hier de tv gids van BBC First. We hebben de volgende programma's op BBC First: Death in Paradise: 26/01 - Seizoen 8 Aflevering 2 DI Jack Mooney en zijn team gaan een slangenkuil binnen als dierentuineigenaar Xander. The Last Kingdom: 26/01 - Seizoen 3 Aflevering 6 Terwijl Skade's vloek ruzies veroorzaak onder de mannen van Uhtred hergroeperen de Denen. The Last Kingdom: 26/01 - Seizoen 3 Aflevering 5 Edward neemt een gevaarlijke gok door Uhtred troepen te beloven om het gevecht met. Father Brown: 26/01 - Seizoen 7 Aflevering 6 Na de uitschakeling van Goodfellow en Mallory keert Sullivan terug om een onderzoek in. The ABC Murders: 26/01 - Seizoen 1 Aflevering 3 Series 1, Episode 3: Deze serie is gebaseerd op Agatha Christie's thriller The ABC. Father Brown: 26/01 - Seizoen 7 Aflevering 5 The Darkest Noon: Een vriendelijke, doch excentrieke geestelijke onderzoekt misdrijven. Dat was het voor de tvgids van BBC First.

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.