TV Gids BBC First

Je vindt hier de tv gids van BBC First. We hebben de volgende programma's op BBC First: New: The Five: Overmorgen - Seizoen 1 Aflevering 3 Danny en Ally doen een schokkende ontdekking en vragen zich af wat voor soort man. Death in Paradise: Overmorgen - Seizoen 8 Aflevering 8 Een expeditie te paard wordt afgebroken als Jack het lijk van een ruiter ontdekt op. Mrs Wilson: Overmorgen - Seizoen 1 Aflevering 3 Alison wordt geconfronteerd met tegenstrijdige verklaringen over het verleden van. Midsomer Murders: Overmorgen - Seizoen 7 Aflevering 11 Deel 1. Midsomer bereikt bijna zijn kookpunt als een priester verkleed als. Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: Overmorgen - Seizoen 2 Aflevering 6 Frank en Lu moeten hun naam zuiveren als ze voor diverse misdaden worden. Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: Overmorgen - Seizoen 2 Aflevering 5 In een race tegen de klok moeten Frank en Lu een belangrijke getuige in een Crown. Picnic At Hanging Rock: Overmorgen - Seizoen 1 Aflevering 6 Tijdens de kerstvakantie voorafgaand aan de picknick logeert Sara op de boerderij. New Tricks: Overmorgen - Seizoen 11 Aflevering 2 Tender Loving Care: Het team doet onderzoek naar de onopgeloste moord op de. New Tricks: Overmorgen - Seizoen 11 Aflevering 3 Deep Swimming: Het UCOS team doet onderzoek naar de dood van de terroristische. Midsomer Murders: Overmorgen - Seizoen 7 Aflevering 12 Deel 1. Midsomer bereikt bijna zijn kookpunt als een priester verkleed als. Dat was het voor de tvgids van BBC First.

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.