TV Gids BBC First

Je vindt hier de tv gids van BBC First. We hebben de volgende programma's op BBC First: Tv-film: Brexit - The Uncivil War: Overmorgen - IMDB * 7.0 - De televisiefilm Brexit: The Uncivil War geeft op gevatte en humoristische wijze een. New: Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: Overmorgen - Seizoen 2 Aflevering 10 Frank en Lu zijn een oplichter op het spoor en krijgen een paar onwaarschijnlijke. Midsomer Murders: Overmorgen - Seizoen 8 Aflevering 7 DCI Barnaby and DS Scott betreden de wereld van het paardrijden als blijkt dat de. Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: Overmorgen - Seizoen 2 Aflevering 9 Frank en Lu onderzoeken een doodsbedreiging in Runningbrook, een exclusieve. Mrs Wilson: 30/03 - Seizoen 1 Aflevering 3 Alison wordt geconfronteerd met tegenstrijdige verklaringen over het verleden van haar. Brexit: The Uncivil War: 30/03 - Seizoen 1 Aflevering 1 Series 1, Episode 1: Benedict Cumberbatch schittert in dit actuele en boeiende. Tin Star: 30/03 - Seizoen 2 Aflevering 10 Jack, Anna en Angela gebruiken de kolonie als bescherming en krijgen te maken met de. New Tricks: Overmorgen - Seizoen 6 Aflevering 4 Er worden clips van de film noir Shadow Show uit 1990 op internet gezet die UCOS. Midsomer Murders: Overmorgen - Seizoen 8 Aflevering 3 De inwoners van het dorpje Midsomer genieten van de zon op de Midsomer Regatta.. Midsomer Murders: Overmorgen - Seizoen 8 Aflevering 8 DCI Barnaby and DS Scott betreden de wereld van het paardrijden als blijkt dat de. Dat was het voor de tvgids van BBC First.

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.