TV Gids BBC First

Je vindt hier de tv gids van BBC First. We hebben de volgende programma's op BBC First: The Trouble with Maggie Cole: Overmorgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 4 van 6 Maggie probeert de schade die ze heeft aangericht te herstellen. Midsomer Murders: 04/08 - Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 8 van 8 Death of a Stranger: Part 2 Deel 2/2. Barnaby blijkt gelijk te hebben. The Trouble with Maggie Cole: 05/08 - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 5 van 6 Maggie heeft er behoefte aan om even alleen te zijn. Ze gaat naar de. The Last Kingdom: 05/08 - Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 2 van 10 Om familietrauma's te verwerken reist Uhtred naar het noorden, met. Peaky Blinders: 05/08 - Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 3 van 6 Blackbird De Italianen doen opnieuw een aanval op de Peaky Blinders.. Blood: 05/08 - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 1 van 6 Cat Hogan keert na de plotselinge dood van haar moeder Mary terug naar. Agatha Christie's Marple: 04/08 - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 3 van 4 Miss Marple onderzoekt de rijke Crackenthorpe clan. Een vriendin denkt. The Last Kingdom: 04/08 - Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 2 van 10 Om familietrauma's te verwerken reist Uhtred naar het noorden, met. Peaky Blinders: 04/08 - Serie/soap, Seizoen 4 Aflevering 3 van 6 Blackbird De Italianen doen opnieuw een aanval op de Peaky Blinders.. Jonathan Creek: 04/08 - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 6 van 6 House of Monkeys Wanneer een wetenschapper doorboord met een. Dat was het voor de tvgids van BBC First.

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.