TV Gids BBC First overmorgen

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op BBC First voor overmorgen: Nieuw: Pure: Morgen - Serie/soap, Vanavond start de Britse comedy dramaserie Pure, over seks en mentale problemen die voor. The Mallorca Files: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 9 van 10 Mallorca's Most Wanted Een opgepakte drugsdealer geeft Miranda en. Life: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 van 6 Gails loyaliteit aan Henry wordt op de proef gesteld, Andy moet na de. Death in Paradise: Morgen - Serie/soap, Seizoen 5 Aflevering 7 van 8 Een berger van een schip wordt vermoord. Verdachte is een man die een. Traces: Morgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 4 van 6 Daniel krijgt te maken met een aanklacht wegens dood door schuld voor. Downton Abbey: Morgen - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 8 van 10 De naderende bruiloft zorgt voor een nerveuze spanning. De. Midsomer Murders: Morgen - Serie/soap, Seizoen 9 Aflevering 7 van 16 Down Among The Dead: Part 1 Deel 1/2. Tijdens het onderzoek naar de. The Mallorca Files: Overmorgen - Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 9 van 10 Mallorca's Most Wanted Een opgepakte drugsdealer geeft Miranda. Catastrophe: Morgen - Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 5 van 6 Sharon en Fergal gaan naar huis om hun zieke vader te bezoeken. Rob. Death in Paradise: Morgen - Serie/soap, Seizoen 5 Aflevering 6 van 8 Het team treedt de wereld binnen van het goede leven als een bekende. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor overmorgen .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.