TV Gids BBC First overmorgen

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op BBC First voor overmorgen: Catastrophe: Overmorgen - Seizoen 1 Aflevering 1 Docente Sharon heeft een wild weekend van onophoudelijke seks met de uit Amerika. Catastrophe: Overmorgen - Seizoen 1 Aflevering 2 Het lijkt niemand een goed idee dat Rob met Sharon trouwt, zeker zijn moeder niet. Midsomer Murders: Overmorgen - Seizoen 16 Aflevering 9 The Killings of Copenhagen: Part 1: Deel 1/2. Special ter gelegenheid van de. Death in Paradise: Overmorgen - Seizoen 6 Aflevering 1 Een wetenschapper wordt dood bij een levende vulkaan aangetroffen. Alles wijst op. McMafia: Overmorgen - Seizoen 1 Aflevering 7 Vadim wordt overgehaald op te treden als vredesstichter in Istanbul. Alex verneemt. Death in Paradise: Overmorgen - Seizoen 6 Aflevering 2 Na een literair festival wordt een schoolvriendin van Florence dood aan de voet van. The Durrells: Overmorgen - Seizoen 4 Aflevering 3 Louisa ontmoet voor de eerste keer de vrouw van Spiros en nodigt haar uit voor een. Death in Paradise: Overmorgen - Seizoen 5 Aflevering 8 Het team krijgt te maken met een onmogelijke moordenaar als een backpacker in een. The Durrells: Overmorgen - Seizoen 4 Aflevering 2 Een ontmoeting met Daphne zet Leslie aan het denken over het vaderschap. Margo. Death in Paradise: Overmorgen - Seizoen 5 Aflevering 8 Het team krijgt te maken met een onmogelijke moordenaar als een backpacker in een. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor overmorgen .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.