TV Gids BBC First overmorgen

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op BBC First voor overmorgen: New: McMafia: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 7 Vadim wordt overgehaald op te treden als vredesstichter in Istanbul. Alex verneemt de. The White Princess: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 5 Lizzie heeft te maken met haar moeders verdediging van de York zaak. Koning Hendriks. New: Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 9 Frank en Lu onderzoeken een doodsbedreiging in Runningbrook, een exclusieve tennisclub. Silent Witness: Overmorgen - Seizoen 21 Aflevering 3 Plicht tot rechtvaardigheid deel 1: Deel 1/2. Een reeks tragische gebeurtenissen. Midsomer Murders: Morgen - Seizoen 8 Aflevering 3 De inwoners van het dorpje Midsomer genieten van de zon op de Midsomer Regatta. Maar de. The White Princess: Overmorgen - Seizoen 1 Aflevering 6 Koning Hendrik en Lizzie gaan naar Spanje vanwege hun zoons verloving en krijgen. McMafia: Overmorgen - Seizoen 1 Aflevering 7 Vadim wordt overgehaald op te treden als vredesstichter in Istanbul. Alex verneemt. Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 8 Als een aan geheugenverlies lijdende man hun leven binnenwandelt, moeten Frank en Lu. Midsomer Murders: Morgen - Seizoen 8 Aflevering 1 Het lichaam van Patrick Pennyman, de lokale uitvaartondernemer, wordt door zijn vrouw. Midsomer Murders: Morgen - Seizoen 8 Aflevering 4 De inwoners van het dorpje Midsomer genieten van de zon op de Midsomer Regatta. Maar de. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor overmorgen .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.