TV Gids BBC First overmorgen

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor overmorgen. We hebben de volgende programma's op BBC First voor overmorgen: New:: Morgen - Seizoen 7 Aflevering 5 The Darkest Noon: Een vriendelijke, doch excentrieke geestelijke onderzoekt misdrijven. New:: Morgen - Seizoen 3 Aflevering 5 Edward neemt een gevaarlijke gok door Uhtred troepen te beloven om het gevecht met. New:: Morgen - Seizoen 3 Aflevering 6 Terwijl Skade's vloek ruzies veroorzaak onder de mannen van Uhtred hergroeperen de. Call the Midwife: Morgen - Seizoen 8 Aflevering 1 Het is lente en omdat er extra hulp nodig is in Poplar besluit moeder overste Mildred. Father Brown: Morgen - Seizoen 7 Aflevering 4 Father Brown ontdekt geheimen, hypocrisie en moord op een school voor jonge vrouwen.. Call the Midwife: Morgen - Seizoen 8 Aflevering 1 Het is lente en omdat er extra hulp nodig is in Poplar besluit moeder overste Mildred. Midsomer Murders: Morgen - Seizoen 19 Aflevering 9 Dood door overreding Deel 1: Deel 1. Tijdens een Jane Austen weekend glipt een jong. Tin Star: Overmorgen - Seizoen 1 Aflevering 3 Politiechef Jim Worth treedt op tegen een misdaadgolf in zijn stadje in de Rocky. The Last Kingdom: Overmorgen - Seizoen 3 Aflevering 5 Edward neemt een gevaarlijke gok door Uhtred troepen te beloven om het gevecht met. Death in Paradise: Morgen - Seizoen 6 Aflevering 5 In de eerste aflevering van deze tweedelige special wordt de dood van een enigmatische. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor overmorgen .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.